Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Добър вечер Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ох лелеееее каква  красота имало в темата самооооооо  smile3521
Чисто новичък Мурат  избаран в бяло и брадясал бил на парти по случай независимостта на СА  smile3521Тц,тц,тц тия от нашето консулство в Истанбул що дремят ами не вземат да го поканят на парти по случай нещо си  smile3521 Предлагам  им веднага две дати -1 март и 24 май  smile3521.Два уникални български празника ,несвързани с войни ,освобождения ,независимост и т.н.Два красиви празник свързани единствено и само с позитивни и хубави неща  smile3521.Ще закичат Мурко с бяло и червено конче за здраве или пък ще му подарят книга написана на кирилица  smile3521Хайдееее моля консули ,дипломати и аташета  раздвижете се бе,че тия саудитки .гъркини и грузинки ще го  изядат  smile3511
Ринка HugАлекс HugЕли Hug мерси за снимките ,колажите и инфото  smile3521
Бамби Hug мерси за линка с първата преведена част на Хиджран  smile3525 smile3525 smile3525И изобщо не се притеснявай да питаш каквото те интересува  Hug Hug Hug
Или HugВанинка Hug

# 481

Ако така ще изглежда Мурат в  новия сериал аз вече съм лапнала  кукичката (не ,че какъвто и да е вида му няма да лапна де ама все пак така ми харесва мноооого  smile3521 ) даже се намирам в чуденка в момента дали да не си го сложа така в беличко като аватар ама как да махна синечоко от там  newsm78 smile3518 smile3518 smile3518  е те това е драма  smile3518

http://youtu.be/Qe43ZtIorG0

Като ги видях забулените мацки дето са наобиколили захарното петле се сетих за едно интервю с писателката Людмила Филипова което четох на скоро .Та тя разказваше за посещението си в Иран по покана на Иранския културен център .Всичкото там нали о кей било ,водили ги развеждали ги обаче нашето момиче беше шашърдисано от облеклото на иранските жени.На над 35 градуса  жега те са облечени от долу с вълнени панталони ,блузи закопчани до шия и с дълги ръкави,забрадени със забрадки и най-отгоре с голямо черно покривало което в Иран се нарича чадор .
Тия дето са с Мурат не ги знам от долу с какво са ама като ги гледам от горе как  са увити може и те да са на същото дередже  smile3511

# 482
Joy Joy Joy Joy Ени, смея се със сълзи на очи от предложението за поканата Joy Joy Joy Joy
 Много образно си го написала,особено за празниците  Joy Joy Joy Joy  Само кирилица Мурат не е започнал да учи Joy Joy Joy

Изгледах Хиджран, ами да ви кажа правилно не харесвам шофьора, както и поведението на Синан. Той е едно непораснало, не изживяло детството голямо момче. Забавен, сладък, весел, добър приятел, , че е и работлив,всеотдаен, но има едно НО от мен за сега. hahaha

Бащата, майстор Саит е мъж един път.

Мурат е като присаден при Лалето, иска едно, но му се поднася друго, естествено каквото пожелае тя и тате. Няма пет- шест. Искат къща ,тате я купува, за да е красива витражи ще има. Няма да се изненадам,че Мурат ще хареса Хиджран и ще зареже всичко. Той се задушава , та чак му идва в повече. Лалето ревнува дори от родители му, снобка в истинския смисъл.Интересно защо са се разделили с музиканта, живяла е  в Лондон, преди да срещне Мурат.
Направи ми впечатление разговора на майките в колата пътувайки  към катастрофата.Майката на Хиджран/ Макбуле/ каза, че Мурат се е изпречил на пътя на дъщеря и , всичко започнало от там.А неговата майка отговори, ,, ти не и разреши да бъде щастлива,, нещо от този род.
Е освен Лалето/ което предполагам/ и Макбуле,  ще има участие в нещастието на двамата.  

# 483
зад камера , на Мария дрехата е в кал

Прекрасно утро

# 484
Ели той Мурат инглиша го оправи сега е време за славянските езици и най-вече за българския  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://youtu.be/Iu4pElpISO4

# 485
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет по нощите и от мен wavey wavey

Тази вечер е на Гюлтепето и КРА, но тука конушмата със задявките е продължила  Hug Peace А аз нито едното нито другото нито третото  ooooh! Отново първо да благодаря за това, че почва превод и на Хиджран. И разбира се на добрата вестителка – Бамби. Нямам търпение да го почна, ама трябва да потърпя ooooh!

Мно-о-ого хубави гифчета с Хиджран. Heart Eyes Laughing А за Мехмет винаги ми е смешно да си го припомням  Joy Уникална роля направи в Сускунлар  Peace Колкото и да е добър в Чучулигата или ВВ-то, просто ролята си изисква своето - или класика или нещо уникално  smile3521

А за Мурат - и аз го харесвам в бяло. Но мисля че просто излъчването му е такова едно странно – не просто елегантен, но и по особен начин изглежда кротък, уважителен, смирен – и баш като арабин. А и косицата е пораснала. Почти като сускунларската. Но определено изглежда поотслабнал. Много бързо му расте и коса и брада на това момче, и много бързо отслабва когато рече да го направи. Може както казвате и вие да свиква с ролята, но може просто да си почива от бръсненето, защото след месец два трябва да се бръсне всеки ден, понякога по два пъти.

Незнам защо е излязло чак сега това клипче дето го слагам по-долу. Аз пропуснах да ви го пусна миналата седмица – зад сцената кадри от Араф. Най готини са последните две-три секунди с Мурко, вижте как говори много странно и сладко. А и там дето обмислят как да заснемат онази добра според мен секс сцена, защото е без възглавнички и разделящи ги чаршафчета е добре обърнал голо гръбче. А и партньорката му от тоя клип я видях в друга светлина. Откровено казано Араф беше така направен, че героинята й ме отблъсква и плаши и сега. Затова не съм повторила да го гледам.

https://www.youtube.com/watch?v=7MpRRlKfTeE

Лека нощ момичета bye bye bye bye bye bye smile3524

# 486
http://vbox7.com/play:3db72574a8
Епизод 2 на Хиджран с руски субтитри. Много са бързи.
Аз гледах малко от 1 еп (преведената част на български), но съм гледала двата епизода онлайн. Надявам се българският превод да продължи. Не че не може да се гледа на руски или английски, но все пак.
И аз като eliNIM не харесвам шофьора. Двамата приятели много се допълват един друг, аз симпатизирам повече на Синан. За Хиджран мога да кажа, че е много весело момиче, с добро възпитание в техните традиции. Аслъ е толкова различна, дори походката и няма нищо общо с тази от Кайъп. Смятам, че се справя отлично в тази си роля.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 07:42 от BaMbIto

# 487
Добро утро!  Hug

Слънчев и усмихнат ден на всички!  Grinning Heart Eyes Hug

# 488
Бамби, ама наистина са много бързи рускините - браво на тях!  Hug  bouquet Тенкс и на теб за добрата вест!  Hug На мен шофьорът ми беше съмнителен и без превод като гледах, имам чувството, че ще се влюби маниакално в Хиджран и ще ѝ създаде доста проблеми. Външно изглежда хрисим, но сигурно не е точно такъв. Ще видим, дано да не се окажа права. Аслъ и аз много я харесвам в тази роля. Дано да се задържи повечко действието в тази по-лежерна и безгрижна линия, преди да започнат трагедиите и сълзите. А от двамата приятели повече ми допада Мурат, все още не мога да обясня защо, а пък и по-нататък може да ме разочарова, но засега ми е по-симпатичният.

# 489
# 490
Здравейте момичета!  Hug
и днес може да се видим нещо за Киримли в пресата

MURAT YILDIRIM VE SELMA ERGEÇ BÜYÜK CESARET SERGİLEDİ

http://televizyongazetesi.com/murat-yildirim-ve-selma-ergec-buyu … 1924#.VCO6bZR_vSs

Усмивката на Аслъ

Сарп сватбар

И с водещата на 'Extra Turki  Liana Dahdouh - очакваме репортажа!

Окан все още повтаря "yok" за нов проект...

http://www.tvaktuel.com/okan-yalabik-simdi-ne-yapiyor/

# 491
Ринка, Hug Много рошав станал Окан, ама и той брадат като Мурат  Joy Joy Joy Ще чакаме интервюто на Сарп, Лили може и да се смили над нас и да ни го преведе - нали той ѝ е любимец.  Grinning

Нова снимка на Мурат - в офиса на някаква агенция за религиозен туризъм

http://www.vizyontur.com.tr/

Да не замине пак някъде на поклонение - идва Байрам след две седмици.  Grinning

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 13:12 от Alex_B

# 492
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Ринка Hug в последно време не можем да се оплачем от инфо за Киримли smile3521Подготвят се вече за премиерата нашите хора май  smile3521
Алекс Hug мерси за новата снимка на Мурат  smile3521Добре изглежда на нея   smile3521.Може да са го извикали от агенцията да рекламира Мека и Медина и да разказва за своите преживявания там и как трябва да се държи човек в СА  smile3521
Бамби Hug браво на рускинчетата много са бързи наистина.мерси и на теб ,че ни носиш линковете за гледане в бокса  smile3521
Ели HugВанинка Hug
Лелее ама и Оканчо бая рошлясал  smile3521Той си свикна от времето на Ибрахим паша да е  с брада и сега си продължава  smile3521.Ако и той участва в новия сериал и вида му ако ще е такъв кака Джансу направо не мога да я мисля  Joy Joy Joy Joy Joy Joy.И съпруга с брада и любовника с брада абеее с две думи  ще и боцка като има джиджи биджи сцени  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 19:51 от Eny87

# 493
Наричай ме вече Хиджран, епизод 3, фрагман 1 - бг субс

http://vbox7.com/play:441235e0dc

# 494

Бамби, голямо тенкс за фрагмана!  Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 22:22 от Alex_B

Общи условия

Активация на акаунт