Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-60 тема

• 38 124
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

Донесли сте нови снимки на Мурат в бяло и около него всичко в черно, е не съвсем, но забулени момичета. Какъв контраст само гледайки снимките.
И той си е готов млад мъж от 40 години, Явно е че се подготвя за новата визия, да посвикне.
Арабите си го тачат, не пропускат възможност да го поканят на мероприятие.

Хубаво е, че турските медии отразяват фрагмана и  Киримли изобщо, макар и както изглежда ползват добре познатия ни метод,, Копи-пеис,,
Е форумите ще живнат тези дни от материал, и то добър
Joy Joy Joy

# 466
Ели, Hug Както се е нагласил в този ретро вид, направо да започва да снима, че се изчакахме вече  Peace Joy

# 467
За момичетата, които гледат Хиджран - 1 еп с руски субс
http://vbox7.com/play:1e9cb52188

# 468
още една статия - снимките са познати

http://www.tvaktuel.com/murat-yildirim-kirimli-ile-geliyor/

Ели, " copy-paste" продължава!   Joy Joy

Бамби, за Хиджан на този етап ми е рано, но Кайъп си чакам най-търпеливо и ви благодаря за епизодите му!
  smile3525

# 469
Рина, зная че гледаш Кайъп  Heart Eyes Виждам коментарите ти. За сега нещата ни се получават с него, въпреки че отвсякъде потребителите дебнат за грешки, все едно те са безгрешни, а ние трябва да сме перфектни.

От доста време ви следя, но не съм намирала смелост да се включа по-обстойно. Имам едно запитване. Може и да сте го коментирали и преди това, но аз да не съм видяла. Бях чела за новия проект на Мурат и Джансу, но се споменаваше и името Окан Ялабък. Та въпросът ми е - има ли информация дали той ще участва? Ако отговорът е "Да"  newsm76 Извинявам се, ако ви досаждам с въпроса си.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 15:04 от BaMbIto

# 470
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Ой-ой-ой newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Излязъл трей, при това какъв  smile3501 smile3501 smile3501 Темата се поразжужала, сигурно и всички други форуми свързани с нашия красавец също.
Нямам време да го гледам като вас по 10 пъти, че съм на една много яка тръстика. Но довечера ще потретя и т.н. Виждам обаче един много красив зрял мъж, който играе с такова изострено чувство за различните ситуации. Браво на Мурат и на нежната Селма -Марийка също.

Браво и на вас, че сте ми поднесли на тепсия толкова инфо и фотки и чувства newsm10  love001
Само на Бамби да отговоря на бързо, като й благодааря и за инфото за руските преводи. Бамби - да ще играе Окан Ялабък. Поне такова инфо излезе преди. Той ще е съпругът на героинята на Джансу, в която ще е влюбен героят на наш Мурат smile3521 И аз го харесвам този актьор smile3521

Момичета - хубав ден ви желая с още инфо за този в белия костюм и порасналата брада и коса Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 471
Бамби, каква хубава вест си ни донесла! Сууупер!!!

Ванина, е отговорила на въпроса за Окан.
А ти не ни досаждаш, напротив влизай по честичко.

Така е Ринка метода ни е познат, ама от много не се оплакваме
Joy Joy Joy Joy
Колкото повече ,толкова повече и ние добре, след това отсъствие на Мурат от екрана.
Ох,  Thinkingкъде е Ени да го  мерне  как се е спретнал с беличко сако и черна брада Joy Joy Joy Joy липсва му един бастун,  Joy Joy Joy Joy Joyили дайре Joy Joy Joy Joy.Кой каквото предпочита и както пише Алекс да влиза в сета, да я грабва тая Джансу  женена за друг , че се изчакахме.  Предполага се , че ще прави ,,свалки,, с нея, нали е малко омъжена.
Е такъв сваляч не сме го гледали ,дето заглежда чужда собственост Joy Joy Joy Joy

# 472
още една новичка   Peace

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 17:41 от rina-rina

# 473
Благодаря за информацията! Щом Окан ще участва ще се засичаме по-често  Mr. Green

А ето и Наричай ме вече Хиджран 1 част с български субтитри.
http://vbox7.com/play:f29b7cc002
За жалост са наредени в/у руските субтитри, но да се надяваме, че скоро ще бъдат вградени върху оригиналното видео.

# 474
# 475
Бамби, много благодаря за линковете и превода на Хиджран!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet За мен няма значение дали ще е с бг, или с руски субтитри, стига да има някакъв превод, че от турския схващам само тук-там някоя дума.  Laughing С удволствие ще си го изгледам довечера.  Grinning А за Окан Ялабък имаше писания в разни статии, че ще участва в сериала като съпруг на Джансу, но нищо официално не е излязло до момента. Всъщност, то за този сериал се пази такова мълчание от известно време, няма никакво официално инфо дори и за Мурат.

# 476
Този сускунларски персонаж не сме го отразявали скоро.  Grinning Той явно се харесва в ролята си в "Чучулигата", защото е качил в туитъра си този колаж - май една година от началото на сериала.

Ели, с риск да те разочаровам, понеже знам, че гледа снощи КСШ, много им е лош рейтингът, въпреки включването на Чучулигата - 23-то място в Тотал-а, 7-мо в АВ. Реално погледнато, би трябвало да не продължи дълго, ако му е все такъв рейтингът, но мисля, че продуцентите го бяха продали в чужбина още преди започването му, та може и да им се наложи да го завършат, въпреки ниския рейтинг.

http://www.ranini.tv/reyting

# 477
И тази снимка е ретуитнал - това ми се струва, че е счетоводителката на Саваш в ЛиН. newsm78

# 478

Е тук Алекс е хубав, мнооого хубав

# 479
Алекс, днес  мисля е деня в който преди година е започнал Чучулигата.
Мехмет там направи добра роля, мил любвеобилен,кротък мъж и баща.аз обаче го харесвам повече като Ирфан, където беше много по различен, колоритен показа повече майсторство като добър актьор. Това си е мое мнение.
Старта на Киво го няма никъде та е чак на дъното. Трудно се гледа различна история от турската публика, въпреки Фахрие. Ама какво може да направи тя в  един епизод.Нещо повече излезна в пресата публикация , че искат да я сменят, защото била с големи претенции. Колко е вярно ще се разбере,жалко че историята в началото беше замислена добре, но и големите звезди не са достатъчни за да се преборят с рейтинга. Малкия ага си е фаворит, като се нареди някой на чело в класацията и няма мърдане. Пример  типичен е  Карадая

Общи условия

Активация на акаунт