Отговори
# 285
  • Още у мъглата ...
Габче Hug аз я публикувах но я бях сгънала, Mr. Greenосвен ако не е пометена, че не ми се рови назад да проверявам.
Мдааа, наистина си е стария красив Ча. newsm10
Според резюмето двамцата, ще си правят номерца нооо Яманко, ще бъде впечатлен от Елиф, защото е различна.
А дано да е трайно Praynig въпреки, че се съмнявам.

Скрит текст:
The summary of the 39th episode

After their huge loss , Selim , Mert and Yaman come out into a long journey to have a new start but their long journey will end by a call from Sedef .
They hurriedly return to Istanbul , thus Yaman , Mira , Mert and Eylül after months they met for the first time .

Yaman tries to pretend that he got out Mira from his life , every step will driven him to presence of Mira . They try to take a step towards each other , succumbed to pride , application for a small game that burn the soyl .

On the other hand the pain of love that overcomes Yaman trying to come up with her own method , Remove across Elif . Elif like the other girls , she will around the propeller of Yaman and she attracted the attention of Yaman .
Elif will make a Cold war between Yaman and Mira and she will play an important role in the requesting .

Mert after the death of his mother he will try with his hands to distribute the relationship takes action to recover , but while Mert try to reach Eylül , he finds Uzay in his face .

Selim after the death of his wife he buried in a deep silence . Deniz a television reporter trying to get on touch with him at the end he allow her to talk with him .
Deniz has a special thing to Selim

The charity party that will make Under the name of Ender Serez , everyone will face with his consciences , emotions and feeling . Yaman and Mira , Mert and Eylül will joining together in a romantic night and the surprises will continue

Ами с актрисата, играеща Елиф, си пасват визуално и определно си звучат добре  Grinning Peace
Поне за сега от снимките така звучи Peace ша га видим и как го играе, по-скоро Проф ша га види, че нали остана последния мохикан, ма може и ний да хвърлим някой поглед де Wink Mr. Green

# 286
  • Още у мъглата ...
Я каква тумба на балкона за Булчето  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Терка Hug Heart Eyes Heart Eyes
Joy Joy Joy Joy Joy
Да, и све си траят у мазето...ше кайш, че са влезнали да крадат... Joy Joy hahaha
Добре, че влезнах да се раздвижи малко... Mr. Green Joy Joy Joy Чей да се изтъкнем кат един истински Нарцис... Mr. Green Laughing

Mr. Green smile3521 smile3521
Скромността красяла човека, ма ний сме си красиви и без туй, ко па ся и да се скромничим  Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Хайде, аз забегвам  Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Искам повече да съм с вааааааааас  Rolling Eyes Whistling Whistling Whistling

Дано довечера да се вдена в по-късни часове  Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мераба ви Hug Hug Hug

Забърсали са сутрешното ми събуждане Laughing

Вани Heart Eyes той е криминален и е филм Peace http://www.asi-bg.net/details.php?id=13768

# 288
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро РенУ Mr. Green Hug Heart Eyes

# 289
Мераба народе  Hug

# 290
 Мараба Вери  Hug

# 291
Щерко Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 292
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ренка,  Hug Hug  добро утро
Скрит текст:

Мими,  Hug Hug Hug много хубаво ме направи

# 293
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Наде,  Hug  Феми,  Hug Бел,  Hug Зиз, Hug  Гале,  Hug Инс, Hug  Габи,  Hug  Тери,  Hug Верче   Hug

# 294
Скрит текст:

Верно ли?  Laughing Не вервам! Mr. Green Naughty

# 295
Скрит текст:

bouquet

Зиз HugВере Hug

# 296
Ха, здрасти и от мен!  Hug Hug Hug

Скрит текст:

И не е имало отмъщението на фризьора?!  Mr. Green

# 297
Викам Халил да раздаде елексирчетата  Naughty

# 298
Heart Eyes   тука когато  говереха   Емчо си тръгваше  и тя го попита  с Мен ли си , той се обърна и с  поглед и каза С теб съм и  я прегърна  Heart Eyes  

# 299
 Миши  Hug Ренка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт