Отговори
# 60
# 61
Инче Hug то и на нас не ни е ясно, защото липсва SON. Rolling Eyes ooooh! Зизче леля. Hug
Emir ile Yaman

# 62
С Нина не беше толкова фалшив! Имаше едно видео, докато той говори онлайн с феновете тя влиза в стаята и му казва "Исках да те целуна, но не искам да го правя пред целия свят" и той беше съгласен с нея. А със Зъбла 2 само позиране! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 63
Привет и на тези, Hug.......Hug които по-късно, ще се появят.
Фенски мераци, Ча и Фарах, би било супер.

# 64
Харесваха ми много Иън и Нина заедно,но явно живота продължава и всеки гледа напред.Друг е въпросът,че някой го правят доста демонстративно.  Peace

# 65
# 66
  • Варненска клюкарка
 Лелеее пък аз не познах че мацката в прегръдките на Керо е Ирчето...срамота Embarassed Само отбелязах че е готина мацка  Heart Eyes

Ирче, душа да сА снимаш в някакви по-удобни за фотошопиране пози, че гледам на Кирето главата издиша малко .... tooth  Каква засечка само- после не знам какви обяснения трябва да даваш на Джена hahaha

Страшна е тая Габка значи...бравос!  smile3525

# 67
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел, е то за какво ще го прави Гъбака, ако не е някоя от нас тука  Joy Joy Joy Joy Joy
Ами тя най-изкълчената поза е избрала  hahaha hahaha Тука го заведох на замъка в Равадиново  Mr. Green

Това била бившата любов на Серосопола, и след раздялата с Чачун, не била страдала много и пак
се върнала при бившия си любим
Това го пише из повечето им издания от вчера  Peace

# 68
# 69
  • Варненска клюкарка
Бел, е то за какво ще го прави Гъбака, ако не е някоя от нас тука  Joy Joy Joy Joy Joy
Ами тя най-изкълчената поза е избрала  hahaha hahaha Тука го заведох на замъка в Равадиново  Mr. Green

Това била бившата любов на Серосопола, и след раздялата с Чачун, не била страдала много и пак
се върнала при бившия си любим
Това го пише из повечето им издания от вчера  Peace

То не знам дали остана някой дето да вярва, че Сера е имала или има нещо с Ча, освен...... Whistling Whistling Mr. Green Вярвам че  Ча няма проблеми с любовния си живот....

Той в момента нахилен, доволен от живота, на вид изглежда че ще полети- върнал се не върнал и хукна да вършеее с Енгин по магазините, къде дава интервю за Геджето, или брише по нощните сокаци....накратко живее си живота човека Wink  А не трябваше ли да държи ръката на Сера в момента, че дЕдко и се е споминал и ако има там любов да е солидарен с мъката и..... Whistling Трябваше, но явно на неговата любима, която и да е тя,  дядо и  си е жив и здрав tooth Mr. Green

# 70
 Здравейте  Hug   вече рекламират  ОС  повторението по бтв лейди    дубльора в парвия и втория сезон е по добър от третия

# 71
  • У Диспансера ...♥♥♥

Пак ще я сложа, че много я харесвам снимката  Mr. Green
Феми  Heart Eyes  Hug

# 72
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 73
# 74
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирче  Hug Heart Eyes   как си , мина ли оттока  
smile3521
Систър, ти мрънкаш че не те отбелязват, ама не видях ти да ме отбеляза нейде  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт