Отговори
# 75
  • У Диспансера ...♥♥♥

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 76
  • Варненска клюкарка
 не  смятам , че Ча си има някоя    , може и да има  , но я ползва  за кекс  Mr. Green

Феми, кекс-мекс, все тая... Просто казвам че не ползва на Сера услугите- тя е чичколюбителка- златотърсачка.... какви ще ги дири с Ча за едната гола хубост...буквално tooth Не че не вярвам, че може да я е катурнал 1-2 пъти за спорта! Мъж е все пак, а мъжете на неговите години, още повече и в такива среди, едва ли биха пропуснали възможност да си развъртят брояча!

# 77
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Уникално е това!  Joy Joy Joy  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Една статия на Ойя Доан за КПА. Пише защо според нея рейтингът на сериала не е висок колкото се очаква. И на какво, според нея, трябва да се наблегне за да има по-голям успех. Peace
http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-675832-yazar-yazisi-kara-pa … arin-sagilmamasi/

# 78
  • Варненска клюкарка
http://televizyongazetesi.com/mine-tugayin-medcezir-dizisinden-a … 1088#.VA7376PVzGi

Ох беее, някои хора не им стига че са природно ощетени и всяка мисъл им е канско усилие, ами и решили да се самоповторят, че да не остане съмнение за размера на щетата   Joy
Аз на написано от Мине Тугай ли да вярвам или на някой турски драскач дето си е чоплил носа и надраскал, каквото  се е гонило с ветровете в празната му глава?!? tooth

Сцените се пишат не от режисьора, а от сценариста! Явно и това не знаят някои хора!Колко сцени ще има един актьор зависи от това, колко му е написал пак....сценариста! Тази видна Истанбулска особа е твърде често споменавана, но явно и други си чоплят носа- тя пише историята, а не режисьорът! Режисьора се грижи за изпълнението  и по начин, както той вижда нещата, начин на заснемане, отиграване на емоциите и т.н.  Wink  Режисьорът е в екип със сценариста и не може да си прави свободни съчинения Mr. Green....Тааа сега да не се окаже, че Мине е напуснала сериала, щото екранната и сестра е имала тънки отношения с мадам  сценаристката... hahaha леле каква новина ще е, направо не им трябва да се хабят за рейтинг  rotfImbo

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 15:54 от Беллора

# 79
Белл, това е оня дето преди месеци биеше фанфари колко влюбени били Ча и Сера, и какви чувства се леели на сета. Значи спокойно може да бъдат прескочени плямпанията му, защото животът категорично доказва, че всичко е плод на собствените му фантазии, на мерака да бъде забелязван, а вероятно и на прилична пачка.  Peace Поръчков лаладжия.  Wink Мине, намекна още в края на август за толерирането на една кукличка по повод охкането на Сера в туитър. Вчера изплува връзката й с поредния Чичко и днес веднага намериха с какво да замотаят главиците на не особено прозорливите им фенчета, че видиш ли проблемите на сета не били заради ПОСерка, а заради Дафне.  ooooh! Че Дафне от началото на годината демонстрират връзката си с режисьора, никога и никъде не са се крили, от какъв зор чак сега някой за нещо ще мучи! Глупости, като за петокласници с пилешки мозъци. Опитват се по всякакъв начин да лъскат имиджа на Сера, ама тя всеки път така го зацапва, че няма излъскване. hahaha Сега няма как да повторят пиарския номер с измислената връзка с екранния й партньор и опитват отклоняване на вниманието към други актьори. Пред масата фенчета на невръстна възраст може и да мине, пред мен не!  Naughty

# 80
Пак сме минати с метлата и поздравите ми за новата тема и към Гъбака, за шопчето с Кире ги няма, и на Киво, снимката също, абе голямо помитане като гледам така  Whistling
Мдааааа, вече прочистването е редовно.
За първи път(по мои наблюдения) и мой пост, в който бях цитирала твоя също е изтрит.
Навремето не ни метяха с метлата но то и нямаше сигнали, и само когато се бяхме оляли в спам поради липса на свежо инфо между двата сезона на АФК ни пометоха. След този случай почти нямам спомен(не, че не е изключено но не съм обърнала внимание както сега) за подобна намеса.
В последно време тук обаче е различно.
Както и да е, това им е работата на модовете или другите оторизирани за това лица да обхождат темите и да следят обстановката в тях но си мисля, че не е само в резултат на случайно обхождане на темите. Peace

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 16:52 от Neidjal

# 81
Пак сме минати с метлата и поздравите ми за новата тема и към Гъбака, за шопчето с Кире ги няма, и на Киво, снимката също, абе голямо помитане като гледам така  Whistling
На мен ми го няма първия пост от днес със снимката на Чачко, в който обяснявах на Миленка за маршируването и честитях празника.  newsm78
Смятай колко са зле някои щом не мога и по темата да поствам. hahaha
Наде, нали знаеш, че от липса на присъствие не можем да се оплачем. Балконът ни е вечно пълен с умиращи от скука по други места, защото при нас има какво да се прочете и научи. И настроението винаги е на макс! Peace

Аз ще си я сложа пак снимката, защото си ми е красив  Heart Eyes и е по темата. Grinning Peace

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 16:43 от profi_1

# 82
Профи. smile3521
Ча си ни е патрончето Mr. Green на входната врата на темичката tooth и всяка негова снимка си е баш по темата.
Е, патронеската ни се е покрила в миша дупка Rolling Eyes но все някога, ще се покаже и е желателно да го направи в скоро време, защото в противен случай въобще няма да е нужно.
Правилно, ние не сме петокласници. Peace

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 16:51 от Neidjal

# 83
Профи. smile3521
Ча си ни е патрончето Mr. Green на входната врата на темичката tooth и всяка негова снимка си е баш по темата. Peace
Е, патронеската ни се е покрила в миша дупка Rolling Eyes но все някога, ще се покаже и е желателно да го направи в скоро време, защото в противен случай въобще няма да е нужно. Peace

Ако още някой неин приятел се зажени сигурно ще я видим на сватбата му.  Mr. Green hahaha

Иначе всеки ден плъпват предположения с кой и къде би играла, но всичко е точно в драскаческата сфера - предположения на блогъри, които прост си чешат клавиатурките. Името й привлича потребителите и те цъкат и четат нищо неказващи няколко изречения, в които са омесени имена на популярни актьори, които нищо не са почнали да снимат. Значи в тях има достатъчно хляб за всякакви предположения и комбинирания тоя с оня и т.н. Бла-бла, нищо повече!  Peace

# 84
  • Варненска клюкарка
Белл, това е оня дето преди месеци биеше фанфари колко влюбени били Ча и Сера, и какви чувства се леели на сета. Значи спокойно може да бъдат прескочени плямпанията му, защото животът категорично доказва, че всичко е плод на собствените му фантазии, на мерака да бъде забелязван, а вероятно и на прилична пачка.  Peace Поръчков лаладжия.  Wink Мине, намекна още в края на август за толерирането на една кукличка по повод охкането на Сера в туитър. Вчера изплува връзката й с поредния Чичко и днес веднага намериха с какво да замотаят главиците на не особено прозорливите им фенчета, че видиш ли проблемите на сета не били заради ПОСерка, а заради Дафне.  ooooh! Че Дафне от началото на годината демонстрират връзката си с режисьора, никога и никъде не са се крили, от какъв зор чак сега някой за нещо ще мучи! Глупости, като за петокласници с пилешки мозъци. Опитват се по всякакъв начин да лъскат имиджа на Сера, ама тя всеки път така го зацапва, че няма излъскване. hahaha Сега няма как да повторят пиарския номер с измислената връзка с екранния й партньор и опитват отклоняване на вниманието към други актьори. Пред масата фенчета на невръстна възраст може и да мине, пред мен не!  Naughty

newsm10

Абе златотърсачките чичколюбителки като СС дълго време не могат да стоят скрити, природата им рано или късно взема връх Peace кой, каквото ще да си пише,  от известно време нещо вълнението не може да бъде спряно! Колкото и да не им се вярва на някои, обичайната практика е да се плати на десетина драскача, останалите сами започват да пишат същото! Но както казах, колкото и да се хабят, истината винаги си намира път навън!Чета потресни мнения, че СерИтУ я изкарвали платена- че то това никога не е било тайна hahaha Просто последната година се се хванали на хорото с нея и нямат избор- трябва да я изкарат бяла и добра, точно като роличката в която са я вкарали! Но то много често желанието и възможностите се разминават с действителната картинка!Пусто, като не е научена да седи мирна.... Mr. Green Нали видяхте колко отразиха на Сера воплите за спокойствие... толкова и вярват чеее, няма на къде повече  hahaha Абе питам се такива дето си падат по разни чичковци на години, що не ходят с някой 50 годишен зарзаватчия или таксиметров шофьор примерно...а ?!?? Whistling Whistling Whistling
Ето, Еджето и Ча пуснаха по едно изречение, ама Сера нали е свикнала да е в центъра на вниманието и не е за нея да я подминават като пътен знак, даже неволно пак ги затапи така като не са и сънували  tooth Поредния чичко-паричко...мдааам.... Whistling

# 85
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Може ли някой да ми каже, каква е интригата с новия фрагман на ПО...не четох, че не ме касае, ама ми трябва инфо за балони...
Моля не ме бийте, че не съм чела... Mr. Green

МариетО Heart Eyes Hug добро утро  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 86
  • Варненска клюкарка
оже ли някой да ми каже, каква е интригата с новия фрагман на ПО...не четох, че не ме касае, ама ми трябва инфо за балони...

Яман и Мира с нови гаджета, това разбрах от едно гледане! Peace

# 87
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Малеййййййййй, Shocked аз за кво се търкалях по пода толко много вчера, кат ХЕИ-то пак е минало.
И мой пост беше изтрит и то по темата...голем смех Joy hahaha
Пък за кой ли път се убеждавам, че друго такова дворче няма никъде в този форум. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Много си ви обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Навсякъде другаде цари такава сухария, че чак не мога да повярвам.  Crazy Crazy Crazy Crazy

Мани, Зиз, чак ми се дорева, че са ми изтрили заедно с Чачко поздравленията ми към теб за празника и особено оплакванията ми от посещението на свекървата.  rotfImbo
Подозирам, че цензурата е с политически отенък. Рена само се прай, че спи. Mr. Green Joy Joy
Чей си го преместим. hahaha Joy Joy
Така, така Проф...РенУ никога не спи...опонента действа подмолно...ама то кво да се очаква... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 88
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Може ли някой да ми каже, каква е интригата с новия фрагман на ПО...не четох, че не ме касае, ама ми трябва инфо за балони...

МариетО Heart Eyes Hug добро утро  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Добро утроооо, много хубаво се наспах  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 89

МариетО Heart Eyes Hug добро утро  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ей ся ми падна да ти начукам тиквоча     fight   hahaha
Не видях няква кой знае ква интрига. Яманко лекинко цуняше няква друга на пристана, па трета му се сваляше в унито, все неща каквито са си нормални за един необвързан младеж. Мирата пък слезе от една яхта попрегърната с Оркун, което също ми се види нормално, щото и тя е необвързана. Мой да се предполага, че трябва да има ревност. Честно казано, фрагманът с нищо не гъделичка. Всичко са очаквани и с нищо не изненадващи неща. Peace
Ама Чачко е много хубав на всичките кадри!  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy
Ей ти линк http://www.dailymotion.com/video/x25hcgi_medcezir-39-bolum-fragman-2_music
На мен ми сече доста, ама мой си загубиш минутка да му фърлиш едно око. Peace

Общи условия

Активация на акаунт