Отговори
# 150
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Вани, мила, щом не е станало, значи не е била твоята работа и е по-добре,  Hug Hug Hug Hug Hug ще се появи нова по-хубава!

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 20:24 от МарМиши-ВиПНарЦиши

# 151
лебеди newsm18лебеди newsm18лебеди newsm18

# 152
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ммммм красота, Чачко даже малко се попрестарава ми се струва, забрави че снимат сцена май  Thinking

# 153
# 154
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
МариетО hug spoko Бад spoko hug

ФифО, ние студиото го напрайхме, аз от сутринта съм почнала... Mr. Green
Нещо забелязвам рехавост отностно честитките за празника ми... Naughty

Лебеди Party Party Party Party Party

# 155
Ма виж колку са зле ooooh! очаквам и да паднат Mr. Green

# 156
Зизу днеска много много не съм влизала и не знам за празникът ти. Честит празник жива и здрава и всичко най най хубаво ти пожелавам.Извини ме ама днеска много задачи имах. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 157
Зизу днеска много много не съм влизала и не знам за празникът ти. Честит празник жива и здрава и всичко най най хубаво ти пожелавам.Извини ме ама днеска много задачи имах. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ма ти си голема подмазвачка ма  ooooh! Mr. Green

# 158
  • Варненска клюкарка

Ммммм красота, Чачко даже малко се попрестарава ми се струва, забрави че снимат сцена май  Thinking

Баш ми е драго на мен от такива сцени, щом не е със звезДътъ.... както каза Профи, трябва действие да има, история, развитие, стига с този лигоч, който доволно омръзна дори и на следящите сериала, ако се съди по сурващия се рейтинг последните месеци ooooh! Като си представя как го чакахме новия му сериал...пфу Sick Ако му хвърлям по едно,  око  то е само заради него, ама много ме е яд- голям мъж, а на какво го направиха ooooh! Надявам се поне сега да му сложат правилното поведение, подходящо за възрастта му- мъжко!

# 159
Ма ти си голема подмазвачка ма  ooooh! Mr. Green
Сус ма... Mr. Green и без тва още не си ме поздравила... Naughty Joy hahaha

# 160
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бел, ама виж го какъв е настъпателен, а до оня ден се тресеше от страх на виенското колело, а и по-нахакано излъчване има, не е оня залюхан охлюв, който береше маргаритки от първи сезон, аз съм много доволна от развитието на нещата. Явно се успокои и е по-уверен вече, а и разбираемо е не му се налага да се мъкне в разни бакалии и да сърба супи  ooooh!

# 161
Бел, ама виж го какъв е настъпателен, а до оня ден се тресеше от страх на виенското колело, а и по-нахакано излъчване има, не е оня залюхан охлюв, който береше маргаритки от първи сезон, аз съм много доволна от развитието на нещата. Явно се успокои и е по-уверен вече, а и разбираемо е не му се налага да се мъкне в разни бакалии и да сърба супи  ooooh!
Peace

Зизуно Heart Eyes ма ти чакаш да те поздравя Shocked ще ще Mr. Green

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 162
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
ма то мач имало олееее хич ме нема и мене  ooooh! ooooh! ooooh!

# 163

Баш ми е драго на мен от такива сцени, щом не е със звезДътъ.... както каза Профи, трябва действие да има, история, развитие, стига с този лигоч, който доволно омръзна дори и на следящите сериала, ако се съди по сурващия се рейтинг последните месеци ooooh! Като си представя как го чакахме новия му сериал...пфу Sick Ако му хвърлям по едно,  око  то е само заради него, ама много ме е яд- голям мъж, а на какво го направиха ooooh! Надявам се поне сега да му сложат правилното поведение, подходящо за възрастта му- мъжко!
Чакай...надеждата умира последна...Еджето е решила да е дебил и такъв ще се финализира. Аз просто се надявам да залюби друга девойка и да остави Мира на ексгоденика...да си мъркат и да мяукат заминавайки с еднопосочен билет за Щатите без кадри от там.

# 164
Не съм на кеф тая вечер Peace изчезвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт