Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
Аз пък не съм разбрала, а и откъде като не е пусната още серията че са изрязали някаква сцена с на Ендера рокля! или не съм разбрала правилно newsm78

Иначе с всичко съм съгласна- малък пример е нашето мучене тук, умножете го по много в Турция, прибавете и сурнатия рейтинг и картинката е на лице! Пък нека си рипат за лакърдиите както ги нарече Профи в социалните мрежи и голямото рекламно време!Уж било дизито с най-много реклами, а печалбата на половина почти, спрямо първия по печалба в класацията-  интересна аритметика вадят tooth
Медчезира на пето място, а след него е ФХ, който е с 3-4 % рейтинг! Кое е лъжата сега- за най-многото реклами или за мястото в класацията?!?? очевидно че не може и двете, освен ако рекламното време на Медчезира не е доста по-евтино от на другите дизита Wink

Писах го веднъж, ама не ми пречи пак да го напиша.  bowuu  Едно време Чачко го заобикаляха по сетовете и по улиците млади момичета, сега се завъртат малки момчета. Peace

Помня го- и аз го забелязах, даже има и снимки на които преобладават като сред цяло деца фенове- страшно много е паднала възрастта! Ча винаги е имал деца фенове, но като сега масово преобладаващи никога не е било преди! А тези от мъжки пол...те си знаят... да не говорим, че има някои с откровени физически белези дето не ми се навлиза в темата да ги коментирам  tooth

Последна редакция: вт, 09 сеп 2014, 21:48 от Беллора

# 181
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Така де...важна е АВ - групата...обаче ако продължи със шекерчето, най-много да се лъзнат от АВ -то та ще си остане на тийнове дет мама и тати могат да им кръцнат тв-то Joy Joy Joy Joy
Ама верно е тва за сета и лапетиите...ма то сал келеши по сетовете Joy Joy hahaha hahaha

# 182
Оххх като Ви чета и се смея с глас. Joy
Яко спам и то цветущ. Mr. Green
Ако продължава в същия дух и мен, ще ме спечели отново като зрителка. tooth
Профи аз сложих снимка на капТана, чаровник си е той и то голям.

# 183
Mераба ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Май и мен са ме замели сабахлем, 4е бех поздравила Зизуна с празника и я бех пратила на манифестация Mr. Green
Гледам и Проф4ето Hug е питала за мен, при положение, 4е бях поздравила вси4ки, ама след метлата, как да се види Laughing
Вани Hug горе главата Naughty всяко зло, за добро. Ако не е тази работа, друга ще излезе, по хубава Peace
Зизуно Hug стига спами, 4е винаги когато си спамила, маммата минава с метлата  Joy Joy

# 184
  • Варненска клюкарка
Така де...важна е АВ - групата...обаче ако продължи със шекерчето, най-много да се лъзнат от АВ -то та ще си остане на тийнове дет мама и тати могат да им кръцнат тв-то Joy Joy Joy Joy
Ама верно е тва за сета и лапетиите...ма то сал келеши по сетовете Joy Joy hahaha hahaha

Вече не била познатата АБ група! А и там отдавна мрънкат, че тя не е меродавна- процента и се определя като процент от основната грута т.е тотала! Знае се че рейтинга се определя в тотала, АБ е свързана с рекламата и колкото и да се напъват, ако нещата в тотала са зле- всичко останало е зле!

# 185
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Вече не била познатата АБ група! А и там отдавна мрънкат, че тя не е меродавна- процента и се определя като процент от основната грута т.е тотала! Знае се че рейтинга се определя в тотала, АБ е свързана с рекламата и колкото и да се напъват, ако нещата в тотала са зле- всичко останало е зле!
Да и Ойя Доан нещо беше писала по този повод - че съществуването на АВ групата е вече безсмислено.

Що се отнася до Чачко и хлапетата по сета, нали помните едно време колко по-различно беше? Беше пълно с девойки, определено на повече от 14, най-често между 16-20, които го заливаха с вниманието си. Сега му се мотаят в краката дечурлига. Wink Peace

Ми4е, ми изпуснала съм те сабахлям, а после вече е нямало как да знам, че си минала.  Hug

# 186
Проф4е, гладуваш ли душко Joy Аз устисках до сега и като му седнах... се раз4екнах от ядене Mr. Green

# 187
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Трайков гладува Mr. Green с едно кошле грозде... Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 188
# 189
  • Варненска клюкарка
Къв глад ви гони бре! Сериозно ли?

# 190
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Абе,  newsm78 Embarassed аз не мога без закуска и сутринта хапнах две препечени филийки към кафетата. Ама после до 8 вечерта нищо не сложих в уста. Тогава хапнах едно тараторче, сега отивам да си мия косата, че си рязах бретона и после мисля да си хапна малко яхнийка, която сготвих докато вървеше Кузей-Гюней.  Embarassed Мога да кажа, определено един малко разтоварващ ден седмично действа добре на килограмките. Peace

Белл, аз не мога да издържа 24 часа само на течности. Embarassed 12 - да, ама 24 са ми много. Embarassed

# 191
Ивче благодаря ти,  love001 че ме осведомяваш за всичко.
Развали ми се настроението.
Няма свобода на словото нямааа, жалко. Peace
Оттеглям се и лека Ви. Hug Hug Hug

# 192
# 193
Офффф ooooh! аз тръгнах да спим Laughing и съм си пуснала една програма за убийства да ме приспива Mr. Green ама то интересно Heart Eyes па и с дублаж Party па и се сетих че днес не съм яла ooooh! корема ме подсети де Mr. Green и как се намуах smile3508 и те така Laughing

Много сте дълбоки ooooh! това не се чете ooooh!

Хич не ми е зор дали Яман ше е с Мира или некоя друга Laughing за мен серяла е боза Peace

# 194
Скрит текст:
Joy

Общи условия

Активация на акаунт