Отговори
# 570
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Профче Heart Eyes Hug, това за делото и маман, го беше казала още кога беше първото заседание, така че има ред у проракуването  Joy Joy Joy
А, кажи й...ама то от толко Нарцисизъм не мой се уреди човек да си каже за прогнозите Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тая нахълта с вратата, погледна у ключалките и я така... Shocked Shocked Shocked Shocked

# 571
Големи пророци се извъдихте Mr. Green

Само Гъбунчи Heart Eyes има такова звание Naughty

# 572
Големи пророци се извъдихте Mr. Green

Само Гъбунчи Heart Eyes има такова звание Naughty
Она щот най не познава... Mr. Green hahaha hahaha Joy

# 573
# 574
Пак превключих на ФЕмирска вълна. Joy
Сори но, ще ме изтърпите малко докато ми премине.

# 575
# 576
Къ не познаа Габа кат и зема кълбото и чудиса стаат чак са учудвам от себе си   Naughty

# 577
Лол има слух,че Ана и Бастиан са гажита  Mr. Green

# 578
Къ не познаа Габа кат и зема кълбото и чудиса стаат чак са учудвам от себе си   Naughty
Па она не види у кълбото...па ти видиш за тва... Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 579
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ан тъй дигай гащите, че Мира само това чака да те омаскари  hahaha hahaha hahaha
Систър, ни единия знам, ни другия  Mr. Green

# 580
# 581
малко ми мяза на фотошоп  newsm78 Сис,това са Ана Иванович тенесистка,а този е футболиста Бастиан швайнщайгер  Mr. Green

# 582
малко ми мяза на фотошоп  newsm78 Сис,това са Ана Иванович тенесистка,а този е футболиста Бастиан швайнщайгер  Mr. Green
#Crazy #Crazy #Crazy тая па със щайгата ooooh! де го намери това newsm78

# 583
Нямам спомени за такава агресивна реклама навремето на АФК, тооо и не беше нужно както сега, защото рейтинга беше железен.

Скрит текст:

# 584
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Профче Heart Eyes Hug, това за делото и маман, го беше казала още кога беше първото заседание, така че има ред у проракуването  Joy Joy Joy
А, кажи й...ама то от толко Нарцисизъм не мой се уреди човек да си каже за прогнозите Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Тая нахълта с вратата, погледна у ключалките и я така... Shocked Shocked Shocked Shocked

Сус ма, ти да не си по-малък нарцис от мен, че да не можеш да се самоцитираш?! Mr. Green Действай! Peace hahaha

Според тези -
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=tr&tl=bg& … ber&sandbox=1
Хазал ще започне снимки през октомври с Арас Болут. Може и партенка да е, ама го мятам да си го четете. Peace

Общи условия

Активация на акаунт