Моля спешно помощ със съвет как да изчистя миризма от хладилник!

• 5 881
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Споко, ще се измирише, минавала съм по тоя път (с месото във фризера и смрадта на мърша). След седмица ще си забравила.

То винаги ще се намери  кой да ти омирише хладилника (свекито покрай операциите на свекъра беше у нас за около 2 месеца, и докато бяхме по Нова година извън БГ, да вземе да купи пушена риба,  та после ми трябваха месеци "борба" докато се отърва от миризмата). Сега, профилактично, си държа една купичка със сода бикарбонат...

# 31
  • На земята, която е всъщност звезда.
Какво става, принцеса–Фиона, кажи на какъв етап сте, че всички тук се вълнуваме и не сме ви забравили.  Simple Smile

# 32
Какво става, принцеса–Фиона, кажи на какъв етап сте, че всички тук се вълнуваме и не сме ви забравили.  Simple Smile

ами аз се отчетох вече:) ползвам си го вече миризливия хладилник,но с чисто нова вратичка за камерата,която всъщност беше най-пострадала. понамирисва си,гнусен ми е,но дано му свикна или да се отмирише.

# 33
  • На земята, която е всъщност звезда.
  Дано. Ако не стане, ще си направите подарък, я за Коледа, я за някоя годишнина.  Grinning

# 34
  Дано. Ако не стане, ще си направите подарък, я за Коледа, я за някоя годишнина.  Grinning

да бе да....работещ хладилник няма да изхвърля при положение,че пералнята ми се скапа и без миялна машина останах. да не говорим нуждата от нов матрак за спалнята,цяла детска стая,че мойто дете-чудо вече я потроши и преди няма и 6 месеца купихме два големи гардероба (и съответно достатъчно скъпи з анашия джоб) непредвидено,след като счупихме нашите два при пренасянето. дрехите ми стояха по чувалите един месец и накрая какво да правим- купихме гардероби щем-нещем. каръщина ни е налегнала.

аз днес купих месо и пак заредих камерата на хладилника  #Crazy Mr. Green Sick и се зачудих,ако когато бяхме го забравили изключен месото беше в оригиналните опаковки-херметически затворени тарелки (аз не съм в бг и незнам там има ли такива) дали пък нямаше да не стане толкова голям проблем? но аз да пестя място винаги вадя месото и го слагам във фолио и така намалявам обема му на половина. днес ме мързеше,а и имам известен останал гнус още и не ми се пипаше да го вадя от опаковките и го метнах направо така,та ми мина тази мисъл през главата.

Общи условия

Активация на акаунт