Другият наш възможен живот

• 97 714
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 120
  • тук-там
Единственият отговор е, че общуваш с нереализирани милионери.
Защо пазаруването на дрехи и обувки да е инфантилно занимание?

Не е, ако единственият им подиум не е БГ - мамата. Peace

# 121
Лаура, никой не живее без пари. Казват че харчат за децата си и семействата с предимство, не за нови парцалки.

# 122
Лаура, никой не живее без пари. Казват че харчат за децата си и семействата с предимство, не за нови парцалки.

Съответно, това, че нямам деца и харча пари за дизайнерски обувки ме прави инфантилна? Не съм съгласна.

# 123
Ако имаш и деца, и харчиш пари за дизайнерски обувки, това в коя категория е?  Laughing

# 124
Не те прави инфантилна - фантазиите са позволени на всякаква възраст.

# 125
  • тук-там
Ако имаш и деца, и харчиш пари за дизайнерски обувки, това в коя категория е?  Laughing

На "белките" - овесила си се на врата на някой баровец и му харчиш парите срещу едното съвкупление.....Не те е срам.  Crossing Arms

# 126
Ето, че е далеч по-справедливо да си сингъл и да си купуваш сама дизайнерски обувки.  Laughing

# 127
Честно казано не разбирам това люшкане в крайности  Peace Хората имат различен ритъм на живот и е нормално нещата при тях да се случват с различна скорост - при някои по-бързо, при други по-бавно, при някои изобщо..

Лично аз нямам драма да имам различни хора около себе си, напротив - много се радвам, защото това ми дава по-широк поглед. Но имам драма, когато някой започне да ми дава непоискани съвети - защо? кому е нужно?

# 128
  • тук-там
Но имам драма, когато някой започне да ми дава непоискани съвети - защо? кому е нужно?

Тя не дава съвети...Просто се опитва да убеди себе си, че е права, че не и пука и че....е много хепи.... А, и трябва да е добра, за да си повярва!
Ако успее - няма лошо! Даже ще помагаме! Peace

# 129
  • Blondeville
Не съм много сигурна какъв би бил животът ми като необвързана. Като се замисля, от 17-годишна насам все съм била във връзки, с минимални прекъсвания за живот като свободен електрон.

Все още нямам деца, но искам да имам (скоро, че ей го трийсетака  Laughing). За мен беше важно преди да стигна до момента, в който съм готова за продължаване на гените си, да съм наясно що-годе със себе си, да съм намерила мястото си, да съм се изградила като личност, която харесвам и която искам да продължа. Смятам, че човек трябва да живее живота си така, че да не мисли за другия такъв възможен, да се чувства щастлив в своята си микровселена.

Има хора, които нямат потребност и желание да имат семейство, може да не разбирам избора им, но не бих го упрекнала, щом е съзнателен и желан. Щастието е постижимо по много начини и всеки си има различна мерителна единица за него.

# 130
Както беше писал мъж в друга тема, че една жена дори да не е красива, има обожатели. Една жена ако е сама, значи така иска да е. Било че са и високи криериите, било че е влюбена в мъж, с който не може да е..причини много. Аз не мога да разбера жени, които са в безумно отношения с някой, само и само да не са сами, от самосъжаление. И двете страни са прави за себе си, и двете страни са с плюсове и минуси. Малко са ВНЛ в брака, най-хубавото е децата. Но и колко деца има изоставени, за да си гледа някой живота ...Никой като се е оженил не е намерил безкрайното щастие.

# 131
  • Tам през Атлантическия океан
Но имам драма, когато някой започне да ми дава непоискани съвети - защо? кому е нужно?

Тя не дава съвети...Просто се опитва да убеди себе си, че е права, че не и пука и че....е много хепи.... А, и трябва да е добра, за да си повярва!

Peace

Тук пишат толкова много сингълки , мацки с деца или без , омъжени или не  Hug
До сега никой не бе оревал така орталъка като нея  Crazy

# 132
  • тук-там
Скрит текст:

Peace

Тук пишат толкова много сингълки , мацки с деца или без , омъжени или не  Hug
До сега никой не бе оревал така орталъка като нея  Crazy

Явно, на никой досега Джими Чу-то не му е "убивало" толкова!
Скрит текст:
Иначе са удобни, ама цената наистина "убива".

# 133

Съответно, това, че нямам деца и харча пари за дизайнерски обувки ме прави инфантилна? Не съм съгласна.

Да! Еквивалентно на моето харчене за френски учебници по педагогика.

# 134

Да! Еквивалентно на моето харчене за френски учебници по педагогика.

Педагогика ли учиш? Готино.

Общи условия

Активация на акаунт