Другият наш възможен живот

• 97 784
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Е, нали мисленето ми е квадратно! То си има предимство - лесно се намества в пространството с прави ъгли и точно прилепва. Останалите форми имат проблем -  все отнякъде им духа.

Такива сме, несъвършени форми, и ни духа.
Кво да се прави, всеки с кръста си, както казваше моя колежка от университета  Wink

# 3 031
Не ги ли нагледахте тея деца, две- три години пряко сили отнемат в цялостна отдаденост, ше каже човек, че кой знае ква мъка е.  Rolling Eyes

# 3 032
  • София
Точно първите три години са най-трудните. Който издържи този период, нататък по-лесно се справя. Най-разбрани са около петата година. В първи клас става нтересно.

# 3 033
Именно.

# 3 034
  • София
Андариел, първото смислено нещо тази вечер от теб. Значи има светлина в тунела, а. Щото моята бяс е инатче до дупка, на 4 има повече самостоятелни мнения и оценки от мен, която имам само няколко години до 40.

Дано на 5 стане по-разбрана, ще те черпя  Simple Smile

# 3 035
 Thinking При мен трудното идва след третата им година, хм.

# 3 036
  • София
Андариел, първото смислено нещо тази вечер от теб. Значи има светлина в тунела, а. Щото моята бяс е инатче до дупка, на 4 има повече самостоятелни мнения и оценки от мен, която имам само няколко години до 40.

Дано на 5 стане по-разбрана, ще те черпя  Simple Smile

И от висотата на какво решаваш кое е смислено и кое не? Гледай си работата! В тунела.

Явно детето прилича на теб, какво се учудваш!

# 3 037
  • София
От висотата на моя тъмен образ  Laughing

Чувство за хумор: зироу.

Ми на мен ще прилича, и на татко и, на теб ли да прилича.

# 3 038
Защо така ?

Не ги ли нагледахте тея деца, две- три години пряко сили отнемат в цялостна отдаденост, ше каже човек, че кой знае ква мъка е.  Rolling Eyes
  Laughing Wink

# 3 039
Ами не е ли така  Hug То едно задушаване, едно чудо, сякаш са питони.

# 3 040
  • София
От висотата на моя тъмен образ  Laughing

Чувство за хумор: зироу.

Ми на мен ще прилича, и на татко и, на теб ли да прилича.

Нещо не ти се е получила шегата, щом не съм я разбрала, а не че моето чувство за хумор го няма.

Сакън, по-добре да не прилича на мен, че няма да се разберете!

Аз съм добре вече - пораснаха достатъчно, че да мога да си легна преди тях. И да зная, че не трябва да ставам сутрин да ги будя.

# 3 041
Защо така ?

Защото лекото минава неусетно и идва ред на истински отговорното. Сега ако ме питаш, мога да гледам пет бебета накуп, но с две на годините на голямото си дете не бих издържала, защото натиска да създадеш качествен продукт е невероятен.

# 3 042
Тъкмо щях да кажа, че давам бебета, а взимам големи, щото липсата на сън е единственото нещо, което може да ме съсипе и изнерви истински, а нали с бебетата не се спи много и се сетих, че моето пък не си го давам, щото то е най-поспаливото бебе. Така че, взимам големи и нищо не давам.  Laughing

# 3 043
  • София
Каси, качествен продукт се създава трудно, така е..и понякога разбираш дали си успял чак след много години.

# 3 044
То може и докато съм жива да не стане ясно, има ли качество в продукцията ми, но като съвестен и отговорен родител съм длъжна да опитам.
А дали сега времената са такива, или понеже съм родител, но ми се струва, че натискът децата да се докажат, покажат и осъзнаят, че образованието им е най-важната и висша цел през първите 25 години от живота им, идва прекалено рано. Съответно аз изпитвам типичния родителски страх- е ли ще се справя, а дали го правя добре, а доколко е нужно да натискам .....
Това неспане, кърмене, какво пюре да яде, да захраня на шест или тридесет и шест месеца, направо ми се вижда като игра на кукли.

Общи условия

Активация на акаунт