Другият наш възможен живот

• 97 772
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 135
Вече не уча. Приключих. И френските автори в областта малко ме касаят предвид че, живея и работя в България. Както ти казах, еквивалентно на твоето харчене за дизайнерски обувки. Едва ли всички ти влизат в реална употреба, просто си задоволяваш личната, егоистична потребност.

# 136
  • тук-там
Скрит текст:
Лаура, никой не живее без пари. Казват че харчат за децата си и семействата с предимство, не за нови парцалки.

Съответно, това, че нямам деца и харча пари за дизайнерски обувки ме прави инфантилна? Не съм съгласна.

Да! Еквивалентно на моето харчене за френски учебници по педагогика.

Ето, не си сама... Peace Въпреки, че това на  Касита звучи по-хай!  Peace

# 137
Вече не уча. Приключих. И френските автори в областта малко ме касаят предвид че, живея и работя в България. Както ти казах, еквивалентно на твоето харчене за дизайнерски обувки. Едва ли всички ти влизат в реална употреба, просто си задоволяваш личната, егоистична потребност.

Да. Някои ги нося много рядко.
Книгите са друго нещо за което харча с удоволствие. Мога да прекарам часове в книжарница.

# 138
  • тук-там
Книгите са друго нещо за което харча с удоволствие. Мога да прекарам часове в книжарница.

Обстановката ли ти допада или се чудиш се какво да избереш...по автор, по цвят...

# 139
  • София
Ако удържите темата жива до следващата седмица, ще отговоря с удоволствие. Отдавна разсъждавам по въпросите за другият ми възможен живот по няколко сюжетни линии.

# 140
Лаура, скъпа, ти ли си или си образ, но аз, бога ми, припознавам се в теб!

# 141
  • Куциндрел
Представих си Лаура - по обувки и книга. Mr. Green

# 142

Обстановката ли ти допада или се чудиш се какво да избереш...по автор, по цвят...

Да, обстановката ми допада. Успокояващо е да си сред книги и любими автори.

# 143
Ако удържите темата жива до следващата седмица, ще отговоря с удоволствие. Отдавна разсъждавам по въпросите за другият ми възможен живот по няколко сюжетни линии.
Дръж ни в течение.

# 144
  • София
Ето едно голямо предимство, ако си хептен сингъл (и си мъж де): Може да станеш Папата. Което, предполагам, е готино.
Хепи сингъли според мен са хората на изкуството , творците , Учените , изобретатели , откриватели  Grinning

Тях мога да ги разбера/приема Simple Smile

Обикновенните хорица са хепи така до едно време.
Предполагам де , може и да има изклюения.

Бих го казала така - хепи сингъли, които в главите си имат още едно Аз. Така двамата си говорят. такива са или темерути или в психиатрията.

# 145
  • София
Ами да посочваш харченето на пари за дрехи и обувки като съществен житейски плюс е инфантилно, меко казано.

Не става дума само за дрехи и обувки. Изобщо, харченето на пари е много хубаво и приятно занимание. Горещо ти го препоръчвам.

Забрави да наппишеш най-важното - харченето за себе си. Парите така или иначе се харчат. Нямаш представа колко пари гълтат едно-две-три деца.

# 146
  • София
Това "противопоставяне", което малко или повече се случва не само в темата, но и в живота не е от скоро. Йовков е изградил в женските си образи точно тези два противоположни модела. Жената или е майка, или е любима. Няма нито един междинен образ - на майка и любима. Така, че не бъдете много крайни и тенденциозни. Изборите, пред които човек е поставен в живота са различни и се променят.
Освен всичко друго живота е своеобразно приключение. Никога не знаеш кога въжетата, които те държат за скалата ще се скъсат или кога ще намериш шоколад до възглавницата. /аз лично предпочитам с лешници/  Mr. Green

# 147
Четох, четох, но не видях някой да е предложил най-оптималния вариант: щастливо разведената жена с 1-2 деца, имала е брак, "обслужвала" е мъж, възпроизвела се е и има щастието да отглежда и възпитава дете и сега се наслаждава на себе си, други мъже, пътувания и така нататък.
 Само дето пак опираме до финансите, защото за много жени това е недостижимия идеал - да са свободни да избират дали да са с този мъж или не, а не да се съобразяват заради парите.

# 148
  Точно щях да кажа, че типажи като Лора в реалния живот имат И по едно дете, и то се отглежда в хубав и скъп пансион.
 Помисли за този вариант.

# 149
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако имаш и деца, и харчиш пари за дизайнерски обувки, това в коя категория е?  Laughing
На "белките" - овесила си се на врата на някой баровец и му харчиш парите срещу едното съвкупление.....Не те е срам.  Crossing Arms
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт