Другият наш възможен живот

• 97 679
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 165
  • София
Ох, тормозена била... Драма Куин тай година за Мамасита! hahaha

Цитат
Елица, ти се пази повече, ако ми спре кърмата, има АМ, ама ти ако се ошашавиш, да не стане беля.
Не бъди толкова загрижена за мен, че ми става неудобно.
Между другото не разбирам защо си толкова напрегната, аз псувните ги раздавам с усмивка, съвсем си ми е добре в темата. Flutter

# 3 166
  • София
...
Примерът с майката, която била половин такава щом е с едно дете, е един от по-пресните. ...

Shocked Това в тази тема ли го е писала?  Joy Все едно чета тийн... проблем ли се казваше форумът?

Joy Joy Аааа, логистика, значи. Трябва да питам брат ми с трите деца баща и една втора ли е бил.

# 3 167
Таис, ако става дума за директни обиди - такива например каквито Лиляна безпрепятствено си сипе - може да се обърнеш към модератор да почисти и да обърне внимание. 

Ако става дума за нещо, от което индиректно си/сте се докачили, ей-така по импликация, защото сте си решили - това не може да бъде основание за някакви мерки.  Като те дразни - не чети.

И в единия, и в другия случай обаче, това, което правите, е много грозно.  Confused

И да ти кажа, точно от теб и от 1-2 други тук, наистина не съм го очаквала.

# 3 168
  • Куциндрел
Кви топки, кви сутиени?!?
Кви неща имало из темите...
Усещам, че ми е ЛОШО. Crazy

# 3 169
  • София
Аз.
Нещо лошо ли съм написала?
Явно имаме различна представа за съкровени неща Simple Smile. Извинявай тогава.
Скива ли сега... само се правиш на света вода ненапита. Sunglasses

Justem, може ли да разясниш какво точно сме "сторили" на Мамасита? Thinking

# 3 170
  • София
Да, бе Мамасита, ти след тази велика глупост после се опита да минеш с парцала и да замажеш, но не се получи.

Както отбеляза и Елица, в рамкирането и окачването на етикетчета нямаш равна тук. Или аз поне не се сещам за друг потребител, който толкова арогантно да раздава присъди. Но когато някой теб те дръпне за опашката, алеле мале, ставаш цяла Лейди Макбет.

Уфф, даже се дразня от себе си, че си губя времето да ти се обяснявам. По едно време бях спряла да ти чета постовете и беше голям рахат.

Justem, директните обиди на Лиляна никога не са ме впечатлявали. Обидите, които МБ сипе във форума са много по-дразнещи защото са уж завоалирани, уж с добро...пълно лицемерие.

Какво си очаквала от мен и други потребители, няма как да знам. Аз от теб нямам очаквания.

# 3 171
Между другото, Елица на практика също се хвали, че е образована- но чрез негативни коментари.

Твърдейки, че аз с диплома от АУБ съм "полуобразована", то на практика би следвало тя да има поне равностойна или по-висока диплома. Защото някак ще е смешно да е с по-малки постижения, а да ме нарича мен недоучила.

И след като се е похвалила имплицитно, пак я питам експлицитно коя е нейната Алма Матер. Това би трябвало да е повод за гордост, не за криене.

Да, в училище съм била тормозена. Не е весело. Изобщо даже. Защото знам за случай на самоубийство в следствие на тормоз.

Елица, може също да си отбележиш, че съм носила цайси и скоби на зъбите. За бъдещи референции.

Таис, това с едното дете още първия път ми беше вдъхновено от една статия:

Просто защото само с едно дете няма как да се усети пълната тежест. А в този форум съм се въздържала да давам съвети на майки с две деца, когато имах само едно. Между другото доста често са ми казвали- ааа, ама ти си само с едно дете, не може да даваш съвети.

Тоест в известен смисъл сама се смятах за "половин майка". Защото истината е, че с едно здраво дете си е лесно.

# 3 172
Споко, имам опит, в училище няколко години изкарах, борейки се срещу точно такава клика.

Интересно ми е откъде е тази агресия. И дали децата на тези жени в училище ще се държат като кликата момичета, които се забавляваха да ме тормозят.

Единственият бонус е, че тормозените в училище, ако не се отчаем, ставаме имунизирани към подобни нападения.

А ние какво сме виновни, та да разваляш всяка тема с потоци от спорни, но императивни начуквания на канчета и прокламиране на твоя Единствено Правилен начин?
 Надживей ги вече тия неща и си живей живота без да вгорчаваш форумното време на другите хора с многословие от клиширани бабешки постулати и заплахи.

# 3 173
  • София - Рим и обратно
Аз не мога да проумея как е възможно да се припознаеш в писанията на някой, който си приказва по принцип. Да скокнеш и да почнеш да се плюнчиш и да врякаш - а пък ти каква си....такава, онакава...
Явно ми е малко аспирина.
Цеца, и на мен пак... Crazy
Таис, изобщо не е замацвала нищо, няма за какво. Това, че вие подскачате като ощипани си е ваш проблем Wink.

# 3 174
  • София - Рим и обратно

Скива ли сега... само се правиш на света вода ненапита. Sunglasses

Скивай как кротко се извинявам, Елицо, не като тебе - с гьостерицата Crossing Arms. Агънце съм аз.

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 15:17 от 'Кафе с мед'

# 3 175
  • София
Кафе, Мамасита закачи Таис и то много лично.

Айде стига, да не се бутам между шамарите.

# 3 176
Да, в училище съм била тормозена. Не е весело. Изобщо даже. Защото знам за случай на самоубийство в следствие на тормоз.

Ще се радвам, ако разкажеш каквото знаеш в темата за насилието в училище.  Simple Smile

# 3 177
  • София

Елица, може също да си отбележиш, че съм носила цайси и скоби на зъбите. За бъдещи референции.
Интересно, но не ме вълнува особено. Ти хленчиш, че тук сме те тормозели и адвокати пристигнаха. Драма Куин отвсякъде.

Между другото спри да вириш рога и да се излагаш с тъпи реплики за моята бременност. Аз веднъж, два пъти съм се занасяла с твоите хормонални отклонения, ти тук 5 страници не спираш, чак "беля щяла да стане" ooooh! Нали беше много интелигентна, нещо друго не можеш ли да измислиш? Не съм очаквала такова творческо безсилие.  Flutter

# 3 178
  • Куциндрел
Тъй ли?
Скрит текст:

Виждам как между потребителките, през страница-две хвърчат искри.
Научих и на Таис половината живот. newsm78

А на мен, докато ми се конфигурират 12284*3 обекта, ще изсипя кофа дивотии.

# 3 179
 Айде, пак поредната обсебена тема отиде на кино...

Общи условия

Активация на акаунт