Другият наш възможен живот

• 97 646
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 150
Може да е лична подробност, но не знам как точно говори лошо за човека, който я е споделил. Мога само да се радвам на Шантал и да я взимам за пример. Колкото и да се кривя, лошо не намирам в ситуацията. А в такъв случай защо да се кривя...

Друг парадокс: ако не си преживяла нещо лично, ти казват: не може да коментираш, не си го преживяла.

Ако си го преживяла и споделиш, ти казват, че пак нямаш право да коментираш, защото "гледаш от собствената си камбанария" и искаш да кажеш на хората да живеят като теб.

# 3 151
  • София
А винаги ми е било мега гадно и долно да се взимат мнения на един потребител от друга тема /в които разкрива нещо лично/ и да се правят някакви изводи от тях! Sick
Аз съм най - непомилвана в това отношение. Sad
Каквото и да напиша, каквато и тема да пусна,  задължително все се стига или до на мъжа ми топките или леопардовия ми сутиен Tired

Шантал, аз пък не знам нито за топките на твоя мъж, нито за сутиена  Laughing

# 3 152
  • София
Мамасита, разбери, че тук сме възрастни хора и повечето предпочитаме сами да си трошим главите.
Отдавна сме отхвърлили всякакви авторитети, които се опитват да ни дават съвети с цел да ни предпазят.

# 3 153
А винаги ми е било мега гадно и долно да се взимат мнения на един потребител от друга тема /в които разкрива нещо лично/ и да се правят някакви изводи от тях! Sick
Аз съм най - непомилвана в това отношение. Sad
Каквото и да напиша, каквато и тема да пусна,  задължително все се стига или до на мъжа ми топките или леопардовия ми сутиен Tired

Шантал, аз пък не знам нито за топките на твоя мъж, нито за сутиена  Laughing

Нямаше ли и гащи?
Аз имам някакъв спомен. Wink

# 3 154
  • София
Де да знам, Дева  Wink

Всички сме възрастни хора, но някои май се имат за по-възрастни. И нямам предвид годините.

# 3 155
  • София - Рим и обратно
Аз.
Нещо лошо ли съм написала?
Явно имаме различна представа за съкровени неща Simple Smile. Извинявай тогава.

# 3 156
Моля, модераторите, заковете една тема "Мамасита- искрено и лично" и форумът да миряса от IQ в 91-вия персентил.

да не говорим, че вече доста хора се отказват да пиша в темите, само като мернат ника й.

Много ме натоварва и една страница да прочета от тази тема. Пробвам се на няколко дена веднъж и се чувствам като натровена. Не знам как издържате? Пробужда лошото в мен.

А, не е честно така, пишете. Иначе излиза сякаш само аз я псувам госпожата, че дори ме обвини, че съм я преследвала из темите Sunglasses
То наистина е трудно да пишеш, като само нецензурни думи ти идват. Пък и само и единствено от грубо влизане с бутонките разбира, включило е предавателя и излъчва. Tired Промишлени количества плява, многословно-празнословна посредственост.

Това, ако беше в едно добро училище, щеше да бъде окачествено като тормоз и като подстрекаване към тормоз - точно както в темата за Насилието в Училище.  Laughing

Дори няма значение каква е Мамасита - дали на някого му харесва или не.  Никой не заслужава такова лошо отношение.  Докато не го разберем, няма как да спре и насилието от/върху децата ни.

Вие тук правите същото - съюзени и нахъсвайки се една друга - биете, с възможните форумни средства, човек.  Може би забравяте, че зад ника стои реален човек и този човек може да го боли. Дори и да не показва, че го боли, дори с нещо да ви дразни - може пак да го боли.  Никой не заслужава да го  боли, само защото дразни нещо в някого.  

Всеки има право да пише както иска.  Като не ви харесва - не четете.  Малко повече обич?  Heart Eyes

Съжалявам да видя, че и хора, които мислех за интелигентни участват в тази грозна кампания.  Confused

# 3 157
  • София
Моля, модераторите, заковете една тема "Мамасита- искрено и лично" и форумът да миряса от IQ в 91-вия персентил.

да не говорим, че вече доста хора се отказват да пиша в темите, само като мернат ника й.

Много ме натоварва и една страница да прочета от тази тема. Пробвам се на няколко дена веднъж и се чувствам като натровена. Не знам как издържате? Пробужда лошото в мен.

А, не е честно така, пишете. Иначе излиза сякаш само аз я псувам госпожата, че дори ме обвини, че съм я преследвала из темите Sunglasses
То наистина е трудно да пишеш, като само нецензурни думи ти идват. Пък и само и единствено от грубо влизане с бутонките разбира, включило е предавателя и излъчва. Tired Промишлени количества плява, многословно-празнословна посредственост.

Да не мислиш, че е лесно да си толкова самовлюбен?
Иначе, ако прескачаш мненията й, се получава нелоша тема.

ПП Идеята на Касита не е никак лоша.

# 3 158
Споко, имам опит, в училище няколко години изкарах, борейки се срещу точно такава клика.

Между другото това е и подход на тормозителя: когато се опиташ да му обясниш нещо, той се хваща за една твоя фраза и я повтаря с насмешка. Класика е, напомни ми точно за тези момичета, които всячески се опитваха да покажат, че съм боклук.

Не знам защо на Елица й идватк нецензурни думи в главата. На мен не ми идват. Пък хубаво е сега като е трудна, да мисли позитивни неща, не знам изобщо какво прави в темата...

Споко, не ме боли, отдавна съм тук с цел обществен експеримент. Интересно ми е откъде е тази агресия. И дали децата на тези жени в училище ще се държат като кликата момичета, които се забавляваха да ме тормозят.

Единственият бонус е, че тормозените в училище, ако не се отчаем, ставаме имунизирани към подобни нападения.

# 3 159
  • София
Дето вика майка ми: "Гледаш на глед като тиква на плет".
Един човек не може да се съди по външния му вид.
Още по-малко по постовете му в Мамата.

Много интересно, откъде ти хрумна тази мисъл?
Ако е възможно, да споделиш по-конкретно за какво става въпрос.

Иначе за хипотетичен потребител в "Мамата" няма откъде другаде да изградя образ и да изведа съответните заключения освен от коментарите му из темите. Сега, лични ли са, идеологични ли са... не е от особено значение. Всеки преценява дали да пльосне семейната си драма тук.

И според външния вид съм много добра в съденето на хората. Рядко, да не кажа никога, не греша. Sunglasses

Абсолютно подкрепям по-горното мнение, доста приятна тема се получава в паузите без включвания на Мамасита.

# 3 160
  • София
Нищо конкретно. Просто общи приказки.

# 3 161
  • София
Justem, всъщност този реален човек твърде често обижда други реални хора, които също може би ги боли.

Ти как точно преценяваш дали и доколко мамаситините глупости обиждат мен, Елица и прочие потребители?

Примерът с майката, която била половин такава щом е с едно дете, е един от по-пресните. Няма тема в която особата, която така самоотвержено защитаваш, да не размахва арогантно пръст и да не съди под една или друга форма някоя форумна душа, която има "нещастието'' да мисли различно.

И да те светна, че в един и същи пост си противоречиш. Хем да внимаваме да не нараним крехкото его на МБ, хем ни даваш право да пишем каквото искаме. Ми това правим. Пишем каквото искаме и каквото мислим. На който не му издържат нервите, моля, да не чете.

Обич имам много, към потребители, които не се изживяват като Отеца  Sunglasses

# 3 162
  • София
Скрит текст:

Това, ако беше в едно добро училище, щеше да бъде окачествено като тормоз и като подстрекаване към тормоз - точно както в темата за Насилието в Училище.  Laughing

Дори няма значение каква е Мамасита - дали на някого му харесва или не.  Никой не заслужава такова лошо отношение.  Докато не го разберем, няма как да спре и насилието от/върху децата ни.

Вие тук правите същото - съюзени и нахъсвайки се една друга - биете, с възможните форумни средства, човек.  Може би забравяте, че зад ника стои реален човек и този човек може да го боли. Дори и да не показва, че го боли, дори с нещо да ви дразни - може пак да го боли.  Никой не заслужава да го  боли, само защото дразни нещо в някого.  

Всеки има право да пише както иска.  Като не ви харесва - не четете.  Малко повече обич?  Heart Eyes

Съжалявам да видя, че и хора, които мислех за интелигентни участват в тази грозна кампания.  Confused
О, тя си има теория жената, че ако обижда "на едро" тип тия са такива, онакива, няма проблем. Обаче като я настъпиш по опашчицата, вие като линейка. И тя може да не чете, да не й секне кърмата. Flutter

# 3 163
Няколко пъти вече обясних, че това с "половин майка" е по-скоро въпрос на логистика.

Представи си вечерния ритуал на детето, но като включиш към него и нуждите на едно новородено, плюс умората от него. Или пътуване с кола. Така може би ще си представиш картинно какво имам предвид под "половин майка". Кариерно също: с едно дете се прежалваш за три години и готово. С две и повече вече става по-интересно, защото разходите за гледачки или градина ще са по-значителни и променят сериозно уравнението "дали да работя".

Не, няма да нараните егото ми, но пък сериозно ще се изложите и ще си покажете рогата...

Елица, ти се пази повече, ако ми спре кърмата, има АМ, ама ти ако се ошашавиш, да не стане беля.

# 3 164
  • София - Рим и обратно

Всеки има право да пише както иска.  Като не ви харесва - не четете.  Малко повече обич?  Heart Eyes

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт