Другият наш възможен живот

• 97 618
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 135
  • София - Рим и обратно
ама ако ти се намират картофени кюфтета....
Няма кюфтета,

Скрит текст:
Амаха Crossing Arms

Щ+Щ Joy

# 3 136
  • София
Изпуснах ви 5 страници и докато изчета, разбрах, че Елица е със средно, на МБ IQ-то е много хай, а някой раздава ракия.

Аз съм болна от днес, та няма да откажа една греяна  Flutter

Най-смисленото нещо беше апела на Каси към модераторите за отделна Мамаситска тема, та да миряса там и да чеше краста на воля.

# 3 137
Най-смисленото нещо беше апела на Каси към модераторите за отделна Мамаситска тема, та да миряса там и да чеше краста на воля.

Хората си правят блогове за тази цел.

Мен в реалнастта много ме е страх от "хора като" Мамасита. И като малка ме беше страх, а сега още повече. Не знам по каква причина, но размахват пръстче, поставят изисквания, оценяват, сравняват и анализират чуждите работи и не можеш да ги отблъснеш без грубост, а пък после се чувстваш тъпо да не си ги засегнал, защото човек не може да бъде толкова нагло самодоволен, ако всъщност нещо не му е вътрешно некомфортно. Или пък може? 

# 3 138
  • Куциндрел
ама ако ти се намират картофени кюфтета....
Няма кюфтета,

Скрит текст:
Амаха Crossing Arms

Щ+Щ Joy
Няма място за аспирин, изядох кюфтетата.

# 3 139
Всъщност в реала не давам акъли на никого. Просто правя намек, повдигам си едната вежда многозначително, а после ги оставям да си построшат главата сами. От време на време си позволявам по някое "аз нали ти казах".

И се чувствам много комфортно, докато го правя.

# 3 140
 Точно това имах предвид Laughing
 Хубаво, че никога не ще се срещнем. Подобно поведение още от гимназията буди у мен справедлив гняв и желание да вивисекцирам  проявителя до  признание на какво отгоре си позволява да оценява чуждите работи и дали е цъфнал и вързал до степен да го прави.
  После ми става жал...

# 3 141
  • София
Дето вика майка ми: "Гледаш на глед като тиква на плет".
Един човек не може да се съди по външния му вид.
Още по-малко по постовете му в Мамата.

А винаги ми е било мега гадно и долно да се взимат мнения на един потребител от друга тема /в които разкрива нещо лично/ и да се правят някакви изводи от тях! Sick

# 3 142
  • Куциндрел
Като не искаш да те обсъждат, не пишеш лични неща във форума. Съвсем нормално е да те разнасят.
Хубавото е, че има лесно - не пишеш това, което не искаш да знаят хората.
До сега не съм видяла на някого форума да му е опрял пистолет, за да напише нещо лично. Crazy

# 3 143
  • София - Рим и обратно

А винаги ми е било мега гадно и долно да се взимат мнения на един потребител от друга тема /в които разкрива нещо лично/ и да се правят някакви изводи от тях! Sick
О, има си специалистки по тая част. Честно казано, гнусни са ми. И долни, като някакви насекоми Sick. Пък каквито ще геройства и чудеса от храброст да са постигнали  Mr. Green.

# 3 144
Не си ли се замисляла, че някои от тези хора имат "на какво отгоре" да оценяват другия?

В гимназията си била тийн. Нормално е хора с повече опит да са виждали по-далеч от теб и да са се опитвали да ти кажат това-онова.

Защото понякога жените и момичетата имат нужда някой малко да ги води. Защото (както е забелязала една фройдисткаюнгианска психоложка) някои жени успяват да станат диви, а други са просто подивели.

Да, често ми се случва да искам да набия канчето на човек, който се държи прекалено оригинално, явно саботира себе си, но държи, че "това е моят път". Мисля, че имам право да го направя, защото, както казва един друг психолог, всъщност ние "сме пазачи на брата си".

Това, което ми дава право да коментирам е задължението да опазиш някого, когато виждаш, че нещата не вървят добре. Не ми пука дали иска да ме накъса на лентички.

Но откъде такава агресия, Ирис?

# 3 145
Аз съм най - непомилвана в това отношение. Sad
Каквото и да напиша, каквато и тема да пусна,  задължително все се стига или до на мъжа ми топките или леопардовия ми сутиен Tired

# 3 146
Ми то за тази цел се пускат лични "партенки". Които направо звучат карикатурно и едва ли могат да се приемат насериозно.

Така се става легенда:)

# 3 147
  • София - Рим и обратно
На Шанталов топките са нещо съкровено, тук спор няма. Вече не ми е лошо bowuu.

# 3 148
Е да,  Кафе, ... А това кой го е писал?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=802529.msg29171062#msg29171062

# 3 149
  • София
Стана весело, с топки и сутиени! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт