Другият наш възможен живот

• 97 633
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
Споко, имам опит, в училище няколко години изкарах, борейки се срещу точно такава клика.

Интересно ми е откъде е тази агресия. И дали децата на тези жени в училище ще се държат като кликата момичета, които се забавляваха да ме тормозят.

Единственият бонус е, че тормозените в училище, ако не се отчаем, ставаме имунизирани към подобни нападения.

А ние какво сме виновни, та да разваляш всяка тема с потоци от спорни, но императивни начуквания на канчета и прокламиране на твоя Единствено Правилен начин?
 Надживей ги вече тия неща и си живей живота без да вгорчаваш форумното време на другите хора с многословие от клиширани бабешки постулати и заплахи.

Плюс половината форум, поне.

Само половината ли, Кафе  Laughing  Hug

# 3 181
Не казах, че тормозиш, Елица, а че се държиш по модела на тормозещите, който ми е много познат.

Не знам защо Таис се засегна на "половин майка". Но ще се съгласите, че е малко смешно, когато жени с едно кротко детенце влязат в някоя тема да дават акъл на майка с две по-буйнички...

Ами ако напиша, "когато бях с едно дете, все едно бях половин майка!"- ако го кажа за себе си, тогава какво? Защото смятам, че това важеше и за мен. Случвало ми се е в този форум да почна да пиша някой бодряшки съвет от позицията си на млада майка на едно дете, докато не видя, че жената имала две...и тогава някак си съм out of my depth.

# 3 182
  • Куциндрел
Цеца, Цеца! Не Кафе.

Ми колко да е от една тема. Само не разбрах - в коя арабска държава си расла?

# 3 183
  • София - Рим и обратно
Цеца, вече ни бъркат. Явно е от страничните ефекти. Трябва да си сменим дозите Crazy

Таис не й разбирам прага на чувствителност. Сама си казва, че й е тъпо вкъщи с детето, а подскача на "половин майка" и то, когато друга определя себе си като такава, бидейки с едно дете Crazy. Абе, направо ше Омра Joy!

# 3 184
  • София
Таис може да казва, че й е тъпо, ама детето й е на градина половин ден.
Защо супермайката Мамасита обаче е натирила нейното (Как може да си добра майка за два часа на ден?) и то при положение, че така или иначе кибичи вкъщи с бебе, не става ясно. Sunglasses

Тая работа не е математика. Мен ме дразни и някоя с две кротки да дава акъл на друга с едно - обаче бясно и с енергия за три. Mr. Green

# 3 185
  • София
 Crazy
И аз се обърках вече.

# 3 186
Аз не мога да проумея как е възможно да се припознаеш в писанията на някой, който си приказва по принцип.

Ха, ми ей ся ще ти обясня как. Да кажем върви някакъв разговор... и както се носи потока на форумното съзнание, изведнъж някой- един и същ, изведнъж изплясква  или, че ако имаш едно дете си половин майка - на всичкото отгоре това не е математическо правилно, защото едно дете не е равно на половин дете - би трябвало да каже, че ако имаш две деца си два пъти повече майка, но нейсе, или че ако имаш момиче, пак не си баш майка, както ако имаш момче, или ако не си завършил нещо си, образованието ти е никакво и т. н. Странното е, че тоя същият, бидейки родител само на едно дете и нямайки до този момент момиче е застъпвал съвсем друга теза и е омаловажавал пък обратното... Защо се прави това? Аз мисля, че  е съзнателна цел да се дразнят разговарящите и разговорът да се отклонява единствено и само в обсъждане на  съответната персона. Следователно, тя не е репресирана по никой начин, а напротив подхранвана от внимание, от което явно има нужда.

Сега, че вниманието е негативно, ние не можем да носим отговорност, след като повечето неща, които казва по адрес на другите потребители са неприятни. До момента аз не съм прочела от нея нищо свестно и доброжелателно по адрес на когото и да било. И естествено...

Дето имаше една народна приказка "Дето ида, лельо, все ме бият..."

# 3 187
Таис може да казва, че й е тъпо, ама детето й е на градина половин ден.
Защо супермайката Мамасита обаче е натирила нейното (Как може да си добра майка за два часа на ден?) и то при положение, че така или иначе кибичи вкъщи с бебе, не става ясно. Sunglasses

Защото е в частна градина. Laughing

# 3 188
  • София
Кафее, още от сто години и се дразня на МБ, каквато и тема да хвана да чета, тя я осира с монолози. Това с майката е просто един от последните бисери  Laughing

Моля, някой бързо да каже нещо умно/забавно по темата. Че ми втръсна да чета за половината майка, за драми разни и за това кой как се е засегнал.

(и моето е в частна, ни мъ убивайте  Embarassed )

# 3 189
  • София
Вълкът решил да се заяжда със заека.
Зайо, защо си без шапка?
Бой.
Зайо, защо си със шапка?
Пак бой."

Mr. Green

# 3 190
До момента аз не съм прочела от нея нищо свестно и доброжелателно по адрес на когото и да било. И естествено...

Само за Шантал съм прочела аз. Wink

# 3 191
  • София
Вярно, Мамасита котка Шантал...по каква причина м/у впрочем?

# 3 192
  • София - Рим и обратно
Елицо, ти понеже си навакса и мина в целите майки, та сега мноо ти знае устата. Твоето къде е? Laughing

Оф Ирис, айде и ти да припееш, все едно не ти стана ясно за какво идеше реч. Много добре знаеш, ама нали си се хванала да адвокатстваш и ти.... Laughing. Ставаше дума, че разликата в организацията, ангажираността и натовареността с 1 дете по никакъв начин не е равна на тези с 2. Сега кой как го е нарекъл - половин, четвърт, лесно/трудно и т.н. не е от такоооова съществено значение. Много тънкообиден народ, много нещо.

# 3 193
  • София - Рим и обратно
Ти да не ревнуваш hahaha.

# 3 194
  • София
Ти да не ревнуваш hahaha.

Разкри ме  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт