"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 43 045
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Разград

# 406
Оставиха ни без фрагман  #Cussing out #Cussing out

# 407
  • Разград

# 408
Καλησπερα,,момичета,,, кукичета
Напрани ми впечатление корема на Елиф,, в началото като ъеше с черня клин и излезе за малко да помисли ...може и да греша..ама малко подут ми се вижда,,, bilmem

# 409
velijana,  Joy Joy Joy това че само тримата ще знаят за този разговор си остава в сила. Иначе естествено, че Сами разполага със собствен арсенал от хора, които ще действат по инструкции, така както Таяр си има своите хора, а Метин неговите. Това е друго. Това са „кучетата” на съответните хора. Не приятели, не просто колеги, а верни „кучета”. Когато ставаше въпрос за Рим, те казаха, че ще пристигнат след тях. Незнам какво трябва да значи това.  newsm78 При всички случаи ако Йомер пътува в един самолет с Елиф, видяхме, че те си имат и хора в самолета - ще го разпознаят. Освен той да се дегизира.  newsm78 Има разбира се и вариант той да излети с предния самолет. Едва ли нещо ще се случи на Елиф точно в самолета. И може да я чака в апартамента ѝ, или някъде дегизиран на летището. Ще видим какво са ни измислили сценаристките. Засега успяват да ни изненадват. Това е супер.

Верулка, дано не ни предложат варианта с бременната Елиф , която е забременяла от расовия комисар турчин от раз. Аз по-скоро съм склонна да мисля, че актрисата е в цикъл и е подут корема ѝ. На почти всички жени им се случва.

# 410

New Photo From the 16.bölüm fragman

# 411
Ринка, newsm51за снимката!Ама май наистина ще си останат сами без Сами. Joy

# 412
Сега след 23:00 ли ще го пуснат  Shocked

# 413
До час-два ще го пуснели
Скрит текст:
16.bölüm fragmandan bir kare.. Fragman 1-2 saate kadar yüklenecek bilgisi geldi ay yapımdan

# 414
Ауууу в 16 еп кекс може и да няма ама прегръдки и цалуфани мой ще има чок
и реплики от рода битти, бурда иим, коркма джанъм, севиойрум ай ай ай нерде каршамба

# 415
Добре, че не си лягам рано  Mr. Green
Благодаря Ринка  Hug

# 416
Kara Para Aşk 16.Bölüm Fragman

# 417
Е,най-после този фрагман!Всичко хубаво,ама онова с едната гънка пак реве-направо ми иде да я цапардосам през екрана.А прегръдката на сладурчетата е smile3501

# 418

Ринка   bouquet благодаря за трея.

Нашия комисар Йо веднага е  разбрал  какво става вътре като  е чул  гласът на Елиф. Аферим.

Благодаря на екипа преводачки за преведения епизод.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 23:42 от лава

# 419
Ринка,  newsm51

velijana,  Joy Joy Joy ще ме умориш от смях.

Общи условия

Активация на акаунт