"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 43 028
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Аферим! Без малко пак да стане утре, но са оправили техническия проблем.  tooth И каква излезе тя?  newsm78 Хю на среща с Чиче!  Shocked #Crazy

# 421

Колко са красиви и двамата!

# 422
Изобщо Хю го направиха от черен по черен.  hahaha

А онова с едната гънка го дадоха само за секунда дето се казва.  Joy Joy Joy Та 2 серии минаха, остават още 33 да ни реве.  smile3521 Въоръжете се с търпение.  Joy Joy Joy

# 423
Мето е изрод  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И по Баткото, че е комбина с Тайяр  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 424
Да не сме толкова лоши с НиЛо!  Peace Млада и глупава е милата.  spoko Викате имала една гънка?!  newsm78 Медузите са оцелели милиони години без мозък.  Wink

# 425
Привет! Рина, благодаря за фрагмана! Благодаря и на екипа, превел 15 серия!   bouquet Тайяр може би сега е разбрал кой всъщност е убил Ахмет и му е затруднил прането на пари? Метин е успял да избяга, а Йомер успокоява Елиф...

# 426
Сигурно след вечерната визита на Метин ограничителните мерки спрямо едноклетъчното са освирепели, та затова се тръшка.

# 427
Да не сме толкова лоши с НиЛо!  Peace Млада и глупава е милата.  spoko Викате имала една гънка?!  newsm78 Медузите са оцелели милиони години без мозък.  Wink
ха ха па аз реших че под една гънка имате предвид дебелата линия пресичаща лицето и демек веждата

# 428
Да не сме толкова лоши с НиЛо!  Peace Млада и глупава е милата.  spoko Викате имала една гънка?!  newsm78 Медузите са оцелели милиони години без мозък.  Wink
ха ха па аз реших че под една гънка имате предвид дебелата линия пресичаща лицето и демек веждата
rotfImao rotfImao

# 429
Благодаря за трея  bouquet

# 430
Тайяр може би сега е разбрал кой всъщност е убил Ахмет и му е затруднил прането на пари?

И на мен така ми се стори,  newsm78 но ще изчакам превода.  Peace

# 431
Медузите са оцелели милиони години без мозък.  Wink

newsm10 и ти си права  Joy Joy Joy

Нервакова, специално за теб веждата.  Joy Joy Joy

# 432
Димони,тъкмо си сложих пижамката да си лягам и ти с тази снимка ми образува нерви и ме разбуди.Сега сън не може да ме улови след този уплах. hahaha hahaha

# 433
Медузите са оцелели милиони години без мозък.  Wink

newsm10 и ти си права  Joy Joy Joy

Нервакова, специално за теб веждата.  Joy Joy Joy

Скрит текст:

вай бе недей имай милост все пак ще се спи

# 434
Между другото ако НиЛо  прилича на анорексичка в дизито има още една с такива признаци.  yes Пънар не и отстъпва хич.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт