"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 931
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Хриси,страшно ми хареса посланието на калиграфията Peace Имаше същата и в музея на Мевляна в Коня Peace

# 511
  • In the light side of the Moon!
привет и 4естито на празнуващите  Hug

малиии представяте ли си Хю да арестува Йо преди да заминат за Рим  ooooh!

# 512
Меги,пепел ти на клавиатурата,значи.Как така ще го арестува-нали й обещаха да са с нея в Рим!После Елифче разбрала неразбрала за ареста пак ще го обвини ,че не си спазва обещанието. JoyОсвен това Хюсеин трябва да намери що годе приемлива причина за ареста,но моето бедно въображение в момента не може да измисли такава.Къде са СЦ,къде съм аз! hahahaОсвен това във връзка с рейтинга е крайно време да отпуснат малко повече ASK,че ще се сринем във втората десятка. Joy

# 513
  • В Града на Липите
Меги, представям си  Joy обаче няма да стане.
Обещали са ни италианска романтика на този фон:

Цвети, мисля че представата на Йо за сватба бе породена от думите на Мелике към съседките да започват да събират пари за тоалети  Joy а на Ел милата, малко й трябва.
Толкова е влюбена, че за какво друго да мисли  Grinning
Атмосферата беше доста предразполагаща.

# 514

# 515
Кога ли на Мето ще му писне и ще му счупи пръстчето  Mr. Green

# 516
Хриси,  Hug

Понеже повдигнах въпроса за затварянето на очите ще продължа. На някои им се вижда преувеличено това , че отношенията в семействата на нашите герои са или просто лицемерни, или лоши или лъжливи. Те не искат да приемат, че всичко е лъжа, както казва Хюсеин на брат си. Обвиняват сценаристките, смятат, че са изживяли някакви травми за да виждат в толкова черни окраски хората и взаимоотношенията между тях. Реват за послания, но бягат стремглаво от посланията на този сериал.
И питам аз , тези хора не са ли гледали новините, не са ли чели вестниците, не гледат ли „Съдби на кръстопът“, или съдебните предавания, не забелязват ли съседите си, не са ли чели заглавията „17г момче уби майка си и 7 годишното си братче “,„Джунейт бил на дискотека, преди да заколи майка си“,„Син уби баща си и рани майка си в болница в Добрич“, „Деян е изнасилен и убит от баща си“,„Баща и син българи упояват баба и убиват дядо в Гърция“, „Пиян баща уби сина си с нож“, „Син уби баща си и го наряза на парчета“.... Мога да продължа до безкрай. И това се случва масово в днешно време, не само в България, не само в Турция, човечеството ни е болно. Аз лично имам в кръга от познатите си сестри в безкрайно лоши отношения, както и братя, имам и такива, които пък с родителите си не могат да се гледат. Никак, ама никак, не е рядко. А и за съжаление в живота ми се сблъсках и с престъпления, отделно в съда виждам и чувам какво става. Харесва ли ви това? Ще кажете не. Добре, ама го виждате нали? Или сте слепи? Мислите си, че на вас не може да ви се случи, мислите си, че това не ви засяга, че вие не можете да промените нищо. Ииии си мислите, че такива неща не ви се гледат, искате си друг сценарий, където хората са по-добри, където братята се обичат, сестрите също, а лошите са по-малко лоши, те са само за да има с какво да се борят главните герои. Вие гледате безучастно какво се случва в реала и също така безучастно искате да гледате сериала, защото тези неща не искате да ги гледате , не искате да вземете отношение по тях, а искате да ги изтриете като несъществуващи. Понякога се питам що е то кретенизъм и има ли почва той у човечеството? Няма нужда да пиша какво си отговарям.

Освен това отношенията в семейството са едно нещо, а търговията с органи друго, търговията с деца, финансовите измами спрямо държавите. Организираната престъпност се шири и всички само на думи я отричат , иначе мирно и спокойно си я приемат като нещо обичайно, нещо, което го има в живота, но засяга само определен кръг от хора. Вчера чух, че в България се възражда ВИС 2, прощавайте ако не съм го написала правилно, аз не съм била свидетел на развитието на тези групировки. Ама какво от това. Важното е, че в КРА такива неща не трябва да има, животът не е такъв какъвто изглежда, той е много по-розов.

Та се питам кой е по-травмиран , сценаристките или тези, които са слепи и глухи и на които им падат зъбите? newsm78

# 517
Димони, smile3501 smile3501 smile3501

# 518
  • В Града на Липите
Димони  Hug по принцип съм съгласна  Grinning, но тъй като започваш с името ми, та се притесних, да не си адресирала към мен поста си Joy Не за друго, ами напоследък, доста те ядосвам Joy
Честно казано, на този етап не съм се замисляла, дали и какви послания ми отправят сценаристките.  newsm78

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 15:52 от hrissi_sz

# 519
Специално за Спирит4ето  Laughing

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 15:50 от MegiTeo

# 520
Здравейте прекрасни. newsm51
Огромна благодаря на момичетата за превода на серията и реденето на субтитрите,както и на трея! txtloves
Димони, страхотни анализи правиш мила и всеки път когато видя твой пост изпитвам огромна радост и наслада от съдържанието му. smile3525
Много са сладки двамата в трея,а не знам дали на мен само ми се привижда,но комисаря става все по-хубав  Heart Eyes от серия на серия? newsm78 Embarassed Явно любовта му влияе много добре. Всички сцени между Ел и Йо ми носят радост и наслада
и каквото и да ни поднесат сценаристките ще го приема и ще гледам тази история.Единственото от което се плаша е част от едно тяхното интервю за "легендарната любов" между нашите гълъбчета.Когато напиша в гугъл "легендарната любов" ми се отваря ето тази страница:http://www.sense4style.com/6-legendarni-ljubovni-istorii-vdahnovili-izkustvoto/.
Всичките 6 легендарни любовни истории са свършили трагично и не искам и нашата да завърши така.Предпочитам да видя една изпепеляваща,страстна и силна любов между две сродни души,завършваща дори и с раздяла,но не и със смърт на който и да е от тях! ooooh!
На всички ви приятна неделя и дано ни зарадват днес и с втори трей, романтичен и нежен само с Ел и Йо. Peace
+ 1  Peace  за подчертаното в червено.
Ана  Hugне ти се привижда .И според мен комисаря от серия на серия става все по-хубав. Peace

hrissi_sz   Hug благодаря за споделената информация за картината ,която подари Йо на Ел.Беше ми интересно да я прочета. Определено Йо знае какъв подарък да подари на любимата жена.

# 521
Хриси, много добре знаеш, че размислите ми не са отправени към теб. А и не е вярно, че ме ядосваш.  Joy Joy Joy По-скоро ти ми се ядосваш, защото ме обичаш и не искаш да ме хапят. Но точно ти си обратния пример на това, за което говоря. А и ти никога, ама никога не би си позволила да плюеш. Ти с готовност би се включила във всичко, което би направило обществото ни по-добро, по-хармонично и по-щастливо. В нашият сериал, Елиф и Йомер са от добрите. Те заемат позиция, не стоят безучастно, не приемат лошото като нещо нормално.

# 522
  • В Града на Липите
Хриси, много добре знаеш, че размислите ми не са отправени към теб.

Аз не за друго, ами един зъб ми се клати  Joy

Дано имаме епизод в сряда, и хич не ме интересува, че заради мача рейтинга ще е по-нисък  Grinning

# 523
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

Досега успявах само да ви чета, но нямах възможност да пиша, че компа нещо издаваше багажа. Много хубави анализи и коментари сте направили! Peace

На първо място искам да изкажа моите благодарности на екипа по превода на епизода и фрагмана! НЕВЕРОЯТНИ СТЕ, момичета newsm51! Такова щастливи ни правите, дано сме успели да ви го покажем. Peace

Що се отнася до серията, аз пък ще обърна малко внимание на Меликето. Хареса ми! Ми така де, ако не беше тя да настоява Елиф да остане, щеше да видим танц, ама някой друг път... Laughing Laughing Laughing Прозорлива си е, ашколсун...! Как само настройваше позитивно общественото мнение. "Хем ханъм, хем гюзел..." Joy Joy Joy - и сега като пиша любимата ми реплика не спирам да се смея. Много ми беше убедителна тук. А иначе - откровена, простодушна, никога не се обижда на явно саркастичните забележки, а винаги се аргументира. И артистката много добре се справя с тази задача Peace! Да видим от това храстче какво зайче ще изкочи... newsm78

# 524
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт