"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 960
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • В Града на Липите
Детелинка,
- психични отклонения
- ревност
- по невнимание
- по погрешка
- неплатени дългове
- по поръчка
- хоби

П.п. Иначе, поста ми беше чуденка, защо би убил Сибел, или харчил от диамантите, ако е ченге под прикритие  Grinning

# 496
Привет, елмазки! Хубава неделя ви пожелавам! Честит празник на празнуващите!  newsm51

Меги, чиче е пил чай докато е чакал Мето на срещата. Нали си има прислуга и те трябва да са винаги готови да изпълняват всякакви желания. Не всички са му синове, тъй че няма да им се размине. Току виж за един чай на някой му е отхвърчало ухото.  Mr. Green

Ананова,  Hug джанъм, защо не пишеш? Драскай по нещо, с удоволствие те чета.  Heart Eyes

Аз си мисля, че ни дадоха ревящата вежда, за да се съмняваме, че нещо се е случило с Мето. Ама според мен нищо не се е случило. И ми е интересно как ли се е измъкнал от тази къща?

Скоро няма как някой да занулява главните ни герои, защото сериалът не е на финалната линия, а на стартовата дето се казва. Следователно, Хюсеин ще се опита да го елиминира Йо по друг начин. Ще намери причина да го арестува. И преди като гледах онзи фрагман с ареста се питах, дали в този момент Йо не разбира, че брат му е от другата страна?  newsm78 Голямо беше разочарованието в очите му. Едва ли е просто заради значката.

Ясно е обаче, че ще бъде осободен по някакъв начин. Може пък Сами да пусне неговите връзки.

Обаче нали си спомняте и другия фрагман на корабчето. Тогава всички писахте, че тези два трея са един подир друг, защото той е по същия начин облечен.  newsm78 Въпреки, че на мен панталоните ми се виждат други.  newsm78

След 2 дни трябва да се заминава за Рим. Дали в следващата серия действието ще се развива само за 2 дни? Или още тогава ще е епизодът с Рим?  newsm78

Какво стана, разбра ли се дали ще има серия в сряда?

Детелинче, и аз допускам , че при Хюсеин става дума за отмъщение или изнуда. Но не мога да го оправдая. Може да са го заплашвали с другото му семейство например. Ама той да го е нямал. Няма как да оправдая постъпката му, а още по-малко да я приравнявам с тези на Елиф. Нищо чудно да искат да ми сложат тази маша, единият има оправдателни причини и другият също. Да, но Елиф е жена и е сама, а тоя е мъж, развратен  #Cussing out, полицай.

Аз вчера пропуснах да спомена нещо важно, което Йомер каза на Елиф.

Та мисълта ми е, че и Йомер знае урока на Таяр за слабите места на хората.

И другото, за което го обвинявахме, че слага на един кантар Сибел и Елиф. На мен след гледане на 14 епизод ми стана ясно, че той само така си говори, че друго мисли. Чак толкова не му е изпила чавка мозъка. Просто беше много ядосан, че не му е имала доверие, че не му е споделила и че така са затънали, че сам ще се побърка да си блъска главата как да излезнат от всичко това.
И ето, че в 15-та серия той си казва как мисли по въпроса.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 12:27 от Dimony

# 497
Какво стана, разбра ли се дали ще има серия в сряда?

Тук пише: KARA PARA AŞK 16. Bölüm Özeti 17 Eylül 2014, Çarşamba 20:00  Peace

# 498
Тук пише: KARA PARA AŞK 16. Bölüm Özeti 17 Eylül 2014, Çarşamba 20:00  Peace

О, чудничко, значи няма да останем на сухо.  Simple Smile

# 499
Здравейте прекрасни. newsm51
Огромна благодаря на момичетата за превода на серията и реденето на субтитрите,както и на трея! txtloves
Димони, страхотни анализи правиш мила и всеки път когато видя твой пост изпитвам огромна радост и наслада от съдържанието му. smile3525
Много са сладки двамата в трея,а не знам дали на мен само ми се привижда,но комисаря става все по-хубав  Heart Eyes от серия на серия? newsm78 Embarassed Явно любовта му влияе много добре. Всички сцени между Ел и Йо ми носят радост и наслада и каквото и да ни поднесат сценаристките ще го приема и ще гледам тази история.Единственото от което се плаша е част от едно тяхното интервю за "легендарната любов" между нашите гълъбчета.Когато напиша в гугъл "легендарната любов" ми се отваря ето тази страница:http://www.sense4style.com/6-legendarni-ljubovni-istorii-vdahnovili-izkustvoto/.
Всичките 6 легендарни любовни истории са свършили трагично и не искам и нашата да завърши така.Предпочитам да видя една изпепеляваща,страстна и силна любов между две сродни души,завършваща дори и с раздяла,но не и със смърт на който и да е от тях! ooooh!
На всички ви приятна неделя и дано ни зарадват днес и с втори трей, романтичен и нежен само с Ел и Йо. Peace

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 13:04 от Ana Sinnona

# 500
Ани, преди време писах по въпроса за „легендарната любов“. Казаха ми да направя така.  smile3505 И си мълча по въпроса. Обаче силно се надявам да не са имали предвид това, или преводът да е грешен, или случайно да са използвали това определение, за да звучи по-впечатляващо. Напоследък май „специална “ я наричат. От средновековието. Но не съм наясно дали имат представа за любовта през средновековието, защото дотук не откривам такива неща. Все ми се струва, че нашите герои не са знаели какъв ще е краят на историята, а и сега не знаят. Сценаристките променят в ход нещата, вероятно и самите герои ги водят към неизвестни пътеки. От всичко гледано до този момент, виждам, че много се съобразяват и със зрителското мнение. Е, разбира се не могат да угодят на всички, но често в репликите на героите откривам отговори на зрителски въпроси. Има един такъв странен диалог между зрители и сценаристки. Тъй че според мен няма да е лошо да им пращаме по-честичко ей туй.

# 501
  • София
   Честит Кръстов Ден Момичета !

# 502
  • София
Ани, преди време писах по въпроса за „легендарната любов“. Казаха ми да направя така.  smile3505 И си мълча по въпроса. Обаче силно се надявам да не са имали предвид това, или преводът да е грешен, или случайно да са използвали това определение, за да звучи по-впечатляващо. Напоследък май „специална “ я наричат. От средновековието. Но не съм наясно дали имат представа за любовта през средновековието, защото дотук не откривам такива неща. Все ми се струва, че нашите герои не са знаели какъв ще е краят на историята, а и сега не знаят. Сценаристките променят в ход нещата, вероятно и самите герои ги водят към неизвестни пътеки. От всичко гледано до този момент, виждам, че много се съобразяват и със зрителското мнение. Е, разбира се не могат да угодят на всички, но често в репликите на героите откривам отговори на зрителски въпроси. Има един такъв странен диалог между зрители и сценаристки. Тъй че според мен няма да е лошо да им пращаме по-честичко ей туй.

Да,съгласна съм с мнението на Димони...и вместо повече любови,ние ще гледаме заплетени крими...

# 503
Здравейте!  Hug

Благодаря за фрагмана и превода!  Hug

Ринка  Hug Меги  Hug

Много хубава прегръдката на края, удоволствие е да ги гледа човек!  Hug

Здравейте,

Олей бе. След като прочетох превода за пилафа и онова с върха, на кого щяло да се падне направо скоро пилаф няма да ми се прияде със сигурност. Е как може такива приказки да пускат по телевизията яя.

Прекалиха направо

Това от къде излезе?  newsm78
Аз защо не прочетох такова нещо? newsm78 Не съм гледала внимателно ли?  newsm78

Йомер май по-рано ще спечели он-инклузив в затвора. hahaha hahaha
Мето може и да не е такъв късметлия.

Ани  Hug късмет ще е  за Мето е да бъде безболезнено убит, щото като познавам чиче...  ooooh! ooooh! ooooh!

Приятен ден и честито на именниците!  Hug

# 504
Много често, да не кажа винаги, артисти, сценаристи, режисьори и въобще хора от екипа на една филмова продукция говорят по интервюта разни суперлативи, хвърлят по някоя и друга реплика, която си е чист пиар и не означава винаги, че така мислят или чувстват нещата. Това си е нещо естествено, защото искат да привлекат повече публика за своя проект. И Енгин беше говорил за „синергия“ между него и Фарах във филма „малък септемврийски проблем“ преди излъчването му. Ама кой знае каква синергия не открих там, пък и самият сюжет не изисква такава. Обаче е доказано, че рекламата играе огромно значение, че тя влияе на съзнателно и подсъзнателно ниво. Когато от една много известна(най-известната) марка безалкохолна напитка решили да не правят 1 година реклама, за да спестят пари и да имат по-голяма печалба, се установило, че тогава са понесли най-големите загуби. Тъй че всичко си има смисъл, има защо да се приказват разни неща. Много от зрителите вярват и дори да не видят същото, си мислят, че го виждат, защото го е казал еди кой си, а той би трябвало да знае най-добре.

Та и за нашия сериал е така. Приказват си. Аз повече обръщам внимание на приказките на мъжете. И то не когато просто така пускат по нещо, а когато започват да се превъзнасят по-често. Защото не е свойствено за всички мъже да правят това. Например , не обръщам много внимание на приказките на Илкин. Но ако артистът, който играе Арда повтаря нещо ей така, тогава по съм склонна да се замисля дали той наистина не е впечатлен от това, за което говори.

Това с пилафа и аз съм го пропуснала.  hahaha hahaha hahaha Май ще ходя на поправка.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 13:57 от Dimony

# 505
Тук не се казва, че „връхчето“ се слага в пилафа.  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

# 506
Тук не се казва, че „връхчето“ се слага в пилафа.  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

Мерси, Димони!  bouquet
 Това го видях, но смисълът е съвсем друг.  Naughty
Поне разбрах, че не аз съм гледала друг сериал.  Peace

# 507
Тук не се казва, че „връхчето“ се слага в пилафа.  Mr. Green  hahaha hahaha hahaha

hahaha Е то оставаше и да се слага. Но така го свързаха, че признавам си пилаф трудно ще ме накарат да ям скоро  hahaha

# 508
  • В Града на Липите
От фейса, много ми хареса и го споделям:

Изображението , което подари Йомер на Елиф е символ. Дервишът означава любов , сърце ,единение.Шапката от камилска вълна представлява надгробния камък на егото, а бялата широкопола одежда – булото на егото.Егото е това, което се бори, това което иска миналото. То иска постигнатия покой, то настоява за постигнатото статукво.Да се откажеш от егото си означава да забравиш себе си… Да забравиш, че те има…Колко трудно е това? И да се посветиш на друг човек...Въртящият се дервиш, какъвто беше на рисунката показва , че има прераждане духовно за истината. Подарък от този род е символ за вярност, обещание за принадлежност, за посвещение. Този подарък не е бил случаен..

# 509
  • Русе
Привет!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички!  Hug

Най-после да сколасам и аз да се разпиша тук  Simple Smile

Огромни благодарности на екипа превел поредният ни КПА епизод, а също и за фрагмана!   bouquet  bouquet  bouquet

Друго си е с превод, макар и да се намират гледащи, които се разочароват от една две думи, че чак и пилаф ще отказват, ама... нейсе явно от цял епизод това са забелязали  Peace

На мен много ми хареса епизода, особено сцената със стрелбата, не ми се промени мнението от преди и след превода. Танца също ми хареса, ама това с представата ми дойде малко не на място, на такъв етап в отношенията на ЕЛМЕР... кой ти мисли за сватби?  newsm78

А за фрагмана... освен връзката Тайяр - Хюсеин друго ново не ни показват. Краят му е страхотен, но... и очакван, а и снимки имаше още от преди с дебнещият отвън Йомер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт