"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек-28 тема

• 42 922
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Мамси, веднага те подкрепям за Меликето.  Joy Joy Joy

# 526
  • Разград

# 527
  • Burgas, Bulgaria
Димони Hug, благодаря за подкрепата, особено с този снимков материал smile3525!
 Аз още не съм се научила това със стоп кадрите как става, ама то и време се иска...  Thinking ooooh!

# 528
  • In the light side of the Moon!
 Joy Joy Joy Мами  Peace и аз много се смях на този момент с Меликето, и накрая е убедена, 4е нищо лошо не е казала, нито пък излъгала  Joy Joy Joy тя ми става една от любимките, то май от дамите нямаме кой знае какъв избор, освен Ел и Меликенце  newsm78

виж от момците са доста...еле па Левент и Йо...тоз Левент 4ок ми гали о4ото  Laughing Embarassed

# 529
  • Burgas, Bulgaria

тоз Левент 4ок ми гали о4ото  Laughing Embarassed

И мен, Меги Hug, и мен...! newsm10 newsm53

# 530
И докато някои ходят на погребение, други си играят на топчета и на семейство.

Според думите на Йомер, някой като хората от неговото семейство, за да направи такова престъпление, трябва много да се бунтува срещу живота. Колко ли се бунтува Хюсеин?  newsm78 Тя и Меликето се бунтува много, ама не е тръгнала досега да убива.

# 531

Скрит текст:

Според думите на Йомер, някой като хората от неговото семейство, за да направи такова престъпление, трябва много да се бунтува срещу живота. Колко ли се бунтува Хюсеин?  newsm78 Тя и Меликето се бунтува много, ама не е тръгнала досега да убива.

Привет диамантчета.

Димони Hug и аз съм от неможещите стоп кадри,използвам снимката ,за да попитам  всички.

Коя е актрисата от паралелното семейство?
Изглежда ми позната ,но си нямам идея коя е и къде е участвала.
Ако някой има идея,моля да сподели.

Честит празник на всички .

Благодарности на Рина,екипа,Меги.

На всички останали за постове и снимки,клипове и коментари.

# 532

Скрит текст:

Според думите на Йомер, някой като хората от неговото семейство, за да направи такова престъпление, трябва много да се бунтува срещу живота. Колко ли се бунтува Хюсеин?  newsm78 Тя и Меликето се бунтува много, ама не е тръгнала досега да убива.

Привет диамантчета.

Димони Hug и аз съм от неможещите стоп кадри,използвам снимката ,за да попитам  всички.

Коя е актрисата от паралелното семейство?
Изглежда ми позната ,но си нямам идея коя е и къде е участвала.
Ако някой има идея,моля да сподели.

Честит празник на всички .

Благодарности на Рина,екипа,Меги.

На всички останали за постове и снимки,клипове и коментари.

Dilek Serbest / Дилек Сербест ( вторая жена Хусейна)

Дороти  Hug
Скрит текст:
ама баш сме на една вълна, тъкмо намерих снимката и се чудех къде да я постна. Вече е притеснително.  Wink Laughing Embarassed

# 533

тоз Левент 4ок ми гали о4ото  Laughing Embarassed

Сакън,момичета,Левент бей се влюби в Елифче,ама накрая май ще ги направят двойка с овдовялата Аслъ,че тя още в първи сезон му пускаше краче.А и като разбере какви ги е вършил нейният Танер,бързо ще го прежали.Хубава двойка ще са!

И на мен Мелике ми е единственната в това семейство дето няма тайни.Защо ли свекърва й я недолюбва и все я критикува и потъпква.Ама как беше нагиздена на тържеството,Хюсеин дали не и е отпуснал финанси?

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 18:24 от Keskinowa

# 534

тоз Левент 4ок ми гали о4ото  Laughing Embarassed

Сакън,момичета,Левент бей се влюби в Елифче,ама накрая май ще ги направят двойка с овдовялата Аслъ,че тя още в първи сезон му пускаше краче.А и като разбере какви ги е вършил нейният Танер,бързо ще го прежали.Хубава двойка ще са!

И на мен Мелике ми е единственната в това семейство дето няма тайни.Защо ли свекърва й я недолюбва и все я критикува и потъпква.Ама как беше нагиздена на тържеството,Хюсеин дали не и е отпуснал финанси?

Между другото, двойката Елиф - Левент има също фенове. Наричат ги ЕлентLaughing Ето клип потвърждаващ това.

Ами като толкова не искат Елмер, ще има Елент!  Mr. Green hahaha Joy

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 19:01 от Lina_4

# 535
Dimony, ей ме на  Hug. Взимам си бележка и веднага слизам от балкона.

Напоследък свободното време се оказва кът, пък и попаднах в плен на едни шотландци друговремци и си признавам дори преведения епизод не съм изгледала. Благодарности за момичетата, които отново превеждат. Обаче ви чета редовно и съм в час с развитието.

Благодаря на ananova, че днес ме отмени със списъка. По - долу ще добавя и някои допълнителни пушки, макар да не съм сигурна дали са актуални при новото развитие на сюжета:

29. Елиф: „От 18-годишна чакам някой да ме хареса“
30. Фалита на Денизер Холдинг – странен ми е толкова бързо, пък и да се пази в тайна
31. Планирано ли е отвличането и на двете сестри? - Тайяр го попита: "Е, ти какво направи? Взе ли момичетата?" А Метин му отговори: "Взех ги! Елиф доста се изплаши. Плачейки, тръгна." Значи всичко е било предварително планувано да се отвлекат и двете.
32. Какви ли ги е свършил Мерт, че Нилюфер да го изкаже на тати?

Продължавам да водя списъка и всеки, който има съмнения и предложения за пушка, да си ги сподели, моля.

п.п. Честит празник на всички!!!

# 536
Здравейте! Hug

Честит Кръстовден на всички!!!

Дори Hug,Линка Hug, благодаря,че споделихте за новата актриса!Чудех се и аз къде съм я гледала? newsm78  С името вече се сетих! Laughing Гледала съм я в''Перла'' в ролята на Дерин и в ''Изгубени години'' в ролята на Назлъ! Но беше с тъмна коса! Peace

# 537

cuba libre,  Hug

# 538
Благодаря на всички за споделеното! Hug Hug Hug

# 539
Лина Hugблагодаря за отговора.
Още не е притеснително ,не се тревожи. Crossing Arms

Злати Hug явно в Перла съм я гледала,не й помня нито геройнята,нито името. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт