Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 091
  • 598
  •   1
Отговори
# 525
ae, ти също можеш да си направиш сайт, който да редиректва към сайта на НСА.

В случая собственикът на Itanimulli.com е направил точно това (някакъв младеж от Юта) - явно му се струва забавно да предизвиква брожение сред любителите на конспирациите.

Т.е. търсенето в Google води до частния сайт на младежа, а той пренасочва към НСА. (Би могъл да пренасочи и към сайта на Папата или към сайт за продажба на лосиони срещу слънце.)

Шегаджия. Смешни сте му просто на човека. Simple Smile

# 526
Може,може...

АМа е факт,че вече цяла година Агенцията им за сигурност е оставила нещата такива квито са Laughing

Явно и те имат чувство за хумор..Абе шегаджии Whistling

# 527
Купон да става .....      Laughing   та, докато ние се смеем и шегуваме, те да си въртят света.И парите.    Mr. Green

# 528
  • инфантилно и разглезено хлапе
Илюминати ли казахте? Laughing

Я напишете в гугъл Iluminati ,ама наобратно.Отзад напред..Ето така.. itanimuli

И вижте какъв сайт ще ви се отвори.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

#Crazy

Ха-ха, защо се отваря този сайт?

# 529
Може,може...

АМа е факт,че вече цяла година Агенцията им за сигурност е оставила нещата такива квито са Laughing

Явно и те имат чувство за хумор..Абе шегаджии Whistling

Не мисля, че има закон, който да го забранява. Не и в САЩ във всички случаи.

Виж, в Китай или Русия - не съм сигурна, че би просъществувал дълго.

# 530
  • Бургас
Е как! Може да не вдигнат пара, но със сигурност ще го коригират! Това е НСА все пак. Не може да се правят шегички със сериозни институции от несериозни хора. Интересно наистина, защо ли не са реагирали? Аз специално за илюминати много съм чела, но някак са ми твърде приказно звучащи, макар че доста факти са логично обяснени в теориите за илюминатите.

# 531
Дали ще го наречете Кръвна линия,Кралска кръв,Елит,Илюминати,Масони,Гаргафони,Муфлони и прочее..Все тая..Гюро може да не е имАл капа,а каскет.Но в крайна сметка е имАл глава.

И в крайна сметка остава един факт..От дълбока древност,стадото е под робство.

Па баш ме брига дали е конспирация,фантазия,миг на умопомрачение ..

Знам едно.Тая планета си има господари,те не са тук от вчера,напротив..Нещата са от време оно..Хич не са ми симпатични..Но,нищо не мога да направя.
Значи ми остава само едно..Щом така и така съм се натресла у тая реалност,то поне да извлека максимални дивиденти за себе си.Как го правя аз си знам,но мисълта ми,е,че или тряя се спасяваш сам,или потъваш с кораба.Средно положение уви няма.

Та майната им на Елити и прочее..Има ги да.И кво от това?
Кучетата си лаят,кервана си върви..

Единствения плюс,е,че когато се светнеш че Елит има и се запознаеш с прийомите му,излизаш крачка извън Матрицата..
И точката на наблюдателя променя фокуса си..

Да не говорим,че приемането на информация след това,също става много по-интересно,просто щото имате повече гледни точки на лице..Купон Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 10:51 от ae

# 532

Така е..

Ама на Вашингтон му дърпат конците от Бъкингам..
А на Бъкингам конците му  ги дърпат Рептилиите. Сега рептилиите са в лошо настроение и ако в четвъртък станат с гъза напред ще  отчуждят шотландския имот на нейно Величество

# 533
Е как! Може да не вдигнат пара, но със сигурност ще го коригират! Това е НСА все пак. Не може да се правят шегички със сериозни институции от несериозни хора.

Аз не виждам какво им пречи на НСА. Това е публичния им сайт и всеки може да ползва публичния адрес, както иска. НСА не е Щази.

А чии конци са лесни за дърпане си лични много от подобни казуси. Simple Smile

Герри  Mr. Green

# 534
Примерът беше даден , за да илюстрира, че фармацефтичните компании не са добродетелни организации и имат доста кирливи ризки за вадене, някой са имали тогава, други после, доста и днес

Че коя компания е добродетелна организация - каквото и да влагаш в това? Тази, за която ти работиш, такава ли е? Едва ли. Това все още не те прави изверг, предполагам.

Аз правя разлика между компания, хуманитарна организация и прочие, използването на недобри практики и методи, заблудите, неточните реклами и още ред други неща, от типа държавна регулация с преференции към този бизнес.Множеството безплатни семинари и екстри насочени към лекарите и още много такива не те правят изверг , но това не означава че този бизнес всичко е бяло и чистичко- та не виждам що така подскачате, още повече че това нагло натрапване се стимулира от всички компании и подпомага в голяма степен от държавата, в бг респективно от Здравната каса, как едно лекарства например попада в прословутия им списък.

# 535
...но това не означава че този бизнес всичко е бяло и чистичко- та не виждам що така подскачате...

Не подскачам. Само казвам, че няма бизнес, в който всичко е бяло и чистичко. Нито във всяко семейство и т.н.

Но завършените злодеи, без никакви скрупули и задръжки, са голяма рядкост.

# 536
Ами бизнесът си е бизнес, а не благотворителна организация.
Все пак основната му цел е печалба - едва ли някой живее с мисълта, че корпорациите правят всичко, за да са щастливи всички хора по света - просто се търси един баланс и това е - едните предлагат продукт/услуга, адресираща дадени нужди, а вторите преценяват, дали да се възползват срещу определени финансови условия или не Peace

# 537
  • Куциндрел
Надникнах на бързо в конспиративния сайт.
Научих, че:
Пентагона на 9/11 е ударен от крилата ракета, изтреляна от камион. Flutter
И витае предчувствието, че скоро ще има атентат на Белия дом. Породено е от това, че
Цитат
Всеки втори филм е за това(от тая година Код: Олимп, Белия дом под заплаха и сигурно има още) както преди е било с филмите за кулите

Мисля, че има хора, които подклаждат ненужен страх. Crossing Arms

Ако имам време ще прочета и здравните конспирации.

# 538
Аз искам да попитам - руснаците що не конспирират? По-глупави ли са от американците?

Не се сещам за нито една популярна конспиративна теория с руснаци главни герои. Примерно, що да не са измислили те СПИН?

Или пък китайците - може да искат да обезлюдят Африка и да си освободят жизнено пространство.

# 539

... пък удължават черз медицината продължителността на живота?

Все още трябват работници (роби) в трудоспособна възраст.

Общи условия

Активация на акаунт