Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 091
  • 598
  •   1
Отговори
# 60

То и преди са мислели, че Земята е кръгла, защото тогавашната логика така го е обяснявала, ама на...
newsm78
Абе... за Луната съм мяркала из жълтите страници материал, че е холограма, ама на нищо ново за формата на Земята не съм попадала.

# 61

То и преди са мислели, че Земята е кръгла, защото тогавашната логика така го е обяснявала, ама на...
newsm78
Абе... за Луната съм мяркала из жълтите страници материал, че е холограма, ама на нищо ново за формата на Земята не съм попадала.

ПЛОСКА! ooooh! Хахаха, моя грешка! hahaha Благодаря.

# 62
  • Ямбол
....
Къде ти предложих да четеш каквото и да е? ....
В първия си пост на тази тема, където си редактирала най-вероятно източника бъзиклийкс с някакви други, че да не ти се подиграват и другите. Не че другите източници са по-добри и достоверни.

# 63
На мен фактите ми говорят - войни без основяния, І и ІІ световна с милиони жертви. Милиони в момента умират от глад , а други се борят с преяждане , препиване и наднормено тегло.

Любовта към парите и властта могат да обединят шепа хора и това е факт. Организират масови избивания -войни, глад и конфликти.
Също така най- богатите търгуват с лекарства, наркотици и ваксини. Лекарите са подкупени да изписват вредни лекарства и неадекватни лечения, за да се разболяват още повече хората и т.н. Все факти!

# 64
  • Ямбол
....
Също така най- богатите търгуват с лекарства, наркотици и ваксини. Лекарите са подкупени да изписват вредни лекарства и неадекватни лечения, за да се разболяват още повече хората и т.н. Все факти!
Ти лекар ли си, че говориш за факти?

# 65
....
Къде ти предложих да четеш каквото и да е? ....
В първия си пост на тази тема, където си редактирала най-вероятно източника бъзиклийкс с някакви други, че да не ти се подиграват и другите. Не че другите източници са по-добри и достоверни.

Споделила съм го, за да се коментира. Кой иска да го чете е негов избор. Не съм го предложила като неоспорим факт. Какво съм редактирала ти откъде знаеш? С мен ли беше? Или тънкото ти заяждане се обажда again? 
Подигравки не съм се видяла? Да се опитвам и да ги спирам? Зрял човек да се подиграва не съм видяла? Това май беше част от общуването на по-малките.
Не съм казала източника ми достоверен ли е, но ти пък още по-малко би могла да имаш информация за това.
Странно...уж интелигентен човек, учител, на 40...а толкова дребнав, заядлив и не виждащ по-далеко от неговите си убеждения.

# 66
На мен фактите ми говорят - войни без основяния, І и ІІ световна с милиони жертви. Милиони в момента умират от глад , а други се борят с преяждане , препиване и наднормено тегло.

Любовта към парите и властта могат да обединят шепа хора и това е факт. Организират масови избивания -войни, глад и конфликти.

Да са подкупени не вярвам, по-скоро провеждат лечения с лекарства, чиито произход няма как да им е 100% ясен и какво точно въздействие имат.
Ако говорим за избран кръг от лекари - да.  Но на нашите джипита ме съмнява да им бутат пари под масата...

# 67
  • Ямбол
....
Странно...уж интелигентен човек, учител, на 40...а толкова дребнав, заядлив и не виждащ по-далеко от неговите си убеждения.
Какви са неговите убеждения? Че вярваш на журналята ли? Че вярваш на конспирациите ли? Че вярваш, че една наредба е приета за да позволят на лекарите да убиват? Това не са убеждения, а наблюдения.

# 68
  • София

Бъди сигурна, че и най-организираните конспиратори не е могат да спретнат война, нито да я спрат.
Гладът, болестите и конфликтите са съществували винаги и ще съществуват во век и веков.
И не са плод на конспирация.

# 69
....
Какви са неговите убеждения? Че вярваш на журналята ли? Че вярваш на конспирациите ли? Че вярваш, че една наредба е приета за да позволят на лекарите да убиват? Това не са убеждения, а наблюдения.

Тогава не ги изказвай по категоричен начин. Мога да вярвам на журналисти по един въпрос, по друг - изобщо. Мога да вярвам за каквато и да е конспирация поради ред причини, и поради ред причини да се съмнявам. Наредбите не винаги са нещо, на което да се уповаваш, но трябва да ги има, за да се създава ред. Привидно или не.

Изказвайки се с "типично за този потребител" първо ме слагаш в рамка, която няма как да знаеш дали е вярна. Второ като личност ме подценяваш. Тук се водим потребители, Лиляна, да.Но въпросните потребители реално са хора, с име, с история и интересите им не се ограничават до наредби и конспирации, а мненията им произлизат от хиляди фактори, които да им сформират светогледа. Да се съдим за това кой какво мисли е нелепо.
Ти не можеш да промениш моето мнение. Аз твоето също. Но не ме нападай лично и не ме слагай в дадена графа само защото вижданията ни не се препокриват.

# 70
  • Ямбол
Къде съм те нападнала лично?
Дай пример за конспирация, на която вярваш и част от реда причини, за да ти покажа защо съм толкова категорична в изказване на мнение.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:59 от Лилянa

# 71
Не вярвам, не съм  красив ум.

# 72
Всеки човек, опитал се да организира 20 човека да свършат нещо, развива известен скептицизъм, че пет човека могат да дирижират живота на 7 милиарди.

Не че нещо, ама подобни организаторски способности са не просто свръхестествени, те граничат с божественото.

От друга страна, ако пет човека го могат, значи всеки има потенциала да го направи.

# 73
 на мен са ми интересни конспирациите за затриването на българите Laughing, ако може просветените в тайнствата да ми разяснят защо аджеба сме им толкова важни, с какво ни е свръх специалното та в конспирация да се вкарват? Според мен ако някой иска да ни затрие ще го свърши и за няколко часа, и съм някак си уверена че 2/3 ти от света няма и да е разбрал.
С добро питам, да не седя в не видение.

# 74
Не че нещо, ама подобни организаторски способности са не просто свръхестествени, те граничат с божественото.

Това, което не може да се направи с пари, се прави с много пари. В нашия свят парите имат повече от божествена сила. Като добавим, че хората са безскрупулни, защо да не може няколко човека да си "купят" света и да си направят, каквото искат с него. Кой ще ги спре - гладните, просяците, клошарите, правозащитни неправителствени организации ..........

Общи условия

Активация на акаунт