Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 209
  • 598
  •   1
Отговори
# 405
Може да не са прави, разбира се. Но тъй като сама не мога да преценя какво се е случило, си избирам източниците, които би трябвало да са най-компетентни и надеждни.
Или за теб няма никакво значение кой твърди определени неща в област, от която не разбираш

Това ти казвам и аз, неколкократно.

И ще помоля като давате официални доклади, да посочвате къде по-точно може да бъде прочетен оригиналния текст на съответния доклад.

Има ги в края на статията. Ако беше скролнала поне...

Автор на статията: Анна Будева
Източници: Герхард Вишневски „Операция 9/11”, listverse.com, americanfreepress.net, nmhm.washingtondc.museum, fbi.gov, guardian.co.uk, wikipedia.org, 9-11commission.gov, ae911truth.org, tbox7.com, smeggys.co.uk  Peace

Мъни, зависи какво конкретно за илюминатите искаш? Мога, естествено. Все пак съм автор на темата, а според невярващите в конспирации, и най-малоумната  Laughing, така че дерзай - питай, ще ти дам инфо

# 406

Чудесно. Как преценяваш кой източник е надежден тогава?

Кой е източникът на "Конструкциите са били в състояние да издържат на атаките...", дето нямаш намеса, че почнах да се обърквам. Това ли е от някакъв доклад или са размишления на автора?

# 407

Е, изчисленията на професора от MIT показват пък, че не са падали свободно - а с 30% по-бавно. Което се вижда и на видеото. Аз сега на Уилям Родригез ли да вярвам (който бил работел в сградата) или на професора.

JP...елементарен въпрос... Какво общо има Уилям Родригез с изчисленията на физици?

# 408

Чудесно. Как преценяваш кой източник е надежден тогава?

Кой е източникът на "Конструкциите са били в състояние да издържат на атаките...", дето нямаш намеса, че почнах да се обърквам. Това ли е от някакъв доклад или са размишления на автора?

Ти как преценяваш? Щом ти си го избрала, значи е достоверен, така ли?
Авторът създава статията  базирайки се на източниците, за това се дават източници, за да ги провериш и после да имаш претенции да умнееш. Айде напъни се малко и прочети, много взе да ме впрягаш да ти обяснявам кой източник, кой достоверен, кой не, кой е физик, кой го е изчислил, кой го е сметнал, кой го е построил, защо го е направил, как го е направил, дали го е направил, илюминат ли е, масон ли е, терорист ли е, чинка ми ли е.

И между другото:

Аз сега на Уилям Родригез ли да вярвам (който бил работел в сградата) или на професора.

НЕ е моя работа да те насочвам. / Нищо, че според теб това правя. Wink /

# 409
Ами  Embarassed що е то илюминат, има ли той почва у нас и как да се предпазим от него  Laughing
Не знам защо се връзваш на по-грубите коментари - хората имат различно усещане за истината, някои даже вярват, че има абсолютни истини  Wink Нека. Защо се опитват да наложат вярата си, за мен е мистика.
Сякаш, ако мислехме еднакво и имахме една и съща СУБЕКТИВНА преценка за неща и събития, щеше да е хубаво...  newsm78

# 410
Ами  Embarassed що е то илюминат, има ли той почва у нас и как да се предпазим от него  Laughing
Не знам защо се връзваш на по-грубите коментари - хората имат различно усещане за истината, някои даже вярват, че има абсолютни истини  Wink Нека. Защо се опитват да наложат вярата си, за мен е мистика.
Сякаш, ако мислехме еднакво и имахме една и съща СУБЕКТИВНА преценка за неща и събития, щеше да е хубаво...  newsm78

Защото с по-грубите коментари мнението им не става по-меродавно, а и показва личен характер. Парадоксално - към човек, който за първи път срещат.

# 411
и защо Щатите сами ще  бутат кулите ?
за да нападнат Ирак ?!
Саддам бе свален заради химическо оръжие ( после се оказа , че нямало такова ) , не заради кулите...

сега защо не атакуват - защото не искат да играят световния полицай ,
каква ли е конспирационната теория по този въпрос ?

# 412
Ами игнорирай. Ако има въпрос (дори и зададен по-грубо) - отговаряш или не отговаряш. Ако е личностна нападка - игнорираш.
Често въпросите, които изглеждат груби, изобщо не са такива (целта им не е да обидят, а по-скоро да ти тестват реакциите). Това не е мило отношение, но често се прилага от хора, които се изживяват като пастири някакви. Или нещо им е криво точно в момента. Или...

# 413
  • Ямбол
И къде е завзетия петрол на щатите? Нали уж заради него водят войните и нападенията? Колко петрол са си взели от последните завоевания?

# 414
И къде е завзетия петрол на щатите? Нали уж заради него водят войните и нападенията? Колко петрол са си взели от последните завоевания?
Казваш, че са там само заради нечии красиви кафеви очи?

# 415

къде са ? къде са ?
точно пък сега всички се надяват Щатите да се намесят в няколко горещи точки , но те отказват и става по-зле без намеса ,
просто са абсурдни тези приказки ...

# 416
  • Ямбол
Нищо не казвам - само питам?

# 417
Как може да се представя Zeitgeist като "доказателство" за каквото и да било...  Той си е точно конспиративен и думата няма нужда да се слага в кавички - пълен е с фактологически неточности и това е очеизбождащо.

# 418

Според Global 2000 Report последното петролно поле ще достигне своя peak ( зенит ) през 2012 и "светът ще изпадне в криза"
Кратко разяснение - всяко нефтено поле има връхна точка, по време на която се печели най-много. В началото има само разходи: купуване на сонди, изграждане, сондиране. Когато започне да се добива нефт, в даден момент разходите се покриват и идва печалба. Това продължава дотогава, докато около 2/3 от петрола се изчерпи.  След този момент все повече започват да се появяват примеси (седимент, тиня..) които изискват пречистване и филтриране, което води до друг разход. Моментът, в който добивът е зенита си, се нарича peak, защото после кривата на печалбата намалява.

Не съм се интересувала отдавна - не знам дали в действителност е станало.

# 419

Въпросът не е във вземането, а в контролирането.

Общи условия

Активация на акаунт