Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 185
  • 598
  •   1
Отговори
# 435
Ислямска държава набира мощност и само Щатите могат да ги спрат -
Това е следствие от унищожението на Ирак и Сирия, така мисля.
За Китай нямам мнение, Русия е много близо.
нали ги обвинявате , че се намесвали ''не заради кефявите очи''  , дори когато изобщо не се намесват ,
с/у Русия как се намесиха - никак , а трябваше ,
защото  след бездействието на Запада самочувствието  и мераците на Путин нараснаха...

# 436
Ислямска държава набира мощност и само Щатите могат да ги спрат -
Това е следствие от унищожението на Ирак и Сирия, така мисля.
За Китай нямам мнение, Русия е много близо.
нали ги обвинявате , че се намесвали ''не заради кефявите очи''  , дори когато изобщо не се намесват ,
с/у Русия как се намесиха - никак , а трябваше ,
защото  след бездействието на Запада самочувствието  и мераците на Путин нараснаха...
Американците по-добре да не се намесват, защото не се знае какво ще извади Путин от антуража.
И къде точно в Ирак не се намесиха, ми е любопитно?

# 437
JP, определено е сложно, мойто момиче, защото ако си беше направила труда да проследиш постовете ми щеше да забележиш хронологията - линк..

"Мойто момиче" ще викаш на гаджето си. Явно ти е сложно да се ориентираш из брътвежите си - но това е съвсем обяснимо. Иначе досега да си ми отговорила.

# 438
  • Ямбол
....
Лиляна, ти не помня да ми отговори колко наредби има в тая държава и колко гарантират безапелационното им спазване във всеки един момент и случай?

П.С : Ще ти дам пример с училищните такива. При 15 неизвинени те изключват.
Завършила съм преди години. В бележника ми пише:

Неизвинени отсъствия 100 и не знам си колко. Над или под това ( не помня вече ) си пишеше ясно: Ученичката е завършила дванадесети клас.

Не ме изгониха, нямах предупреждения, не давах извинителни, не съм мъмрена от директор, не съм викана и в педагогическа стая. Завърших си.
Не ти вярвам за отсъствията. Вероятно са били извинени. Или класният е объркал графите при нанасянето. Ти наистина ли си имала толкова много отсъствия? Ако са били и наистина неизвинени, значи някои твои пропуски получават логично обяснение.
Нямаме случай на ученик, който да е завършил с над 15 неизвинени. В същата наредба, то си е цял закон даже, има и точка, която казва, че дванадесетокласник не може да бъде гонен. Не съм запозната с твоя случай и затова не мога да коментирам компетентно.

# 439
Аз също имам повече от 15 неизвинени ( не помня в кой клас, нито точно колко). И, Лиляна, много добре знаеш, че и за закъснение за първи час се пишат неизвинени. Peace

# 440
И къде точно в Ирак не се намесиха, ми е любопитно?

чети новините -  къде е разположена Ислямска държава - на територията на Ирак и Сирия ,
и контролира голяма площ с петрол ,
нали пикът за добив на петрол е преминал - гонят джихадистите и да почнат да контролират територията , но не го правят ,
а според вас би трябвало , най-малкото заради петрола ...

Американците по-добре да не се намесват, защото не се знае какво ще извади Путин от антуража.

нали все се намесвали не заради кафявите очи , сега пък по-добре да не се намесват ... : )))
Путин няма нищо освен атомно оръжие ,
няма нищо конкурентноспособно на НАТО , иначе да е атакувал досега ,
много лесно ще го смачкат , но просто не искат ...

# 441
  • Ямбол
Не във всички години с били 15 максимум допустимите. По мое време е имало и 30. И какво като се пишат закъснения за първи час? Да не би да искаш да ми кажеш, че е направила сто отсъствия от закъснения?

# 442
моля ви се ,
къде оидохте с тия неизвинени ?

# 443

Да бе, някакви си ядрени ракети със среден обсег.  ooooh!  Даваш ли си сметка, че е достатъчна само една за да  взриви света, само да има някой луд да я изстреля.
Ядрено оръжие имат много държави, това не ги прави нито силни, нито защитени.

За рептиилии чувам за първи път, ще ми е интересно и на мен.

Рептили, влечугоподобни хуманоиди, свързани с илюминатите. Еленко Ангелов е привърженик на тези индивиди. Не знам колко е фантазия, колко е конспирация и колко чиста измишльотина.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 19:50 от Mama_Nana

# 444
Не във всички години с били 15 максимум допустимите. По мое време е имало и 30. И какво като се пишат закъснения за първи час? Да не би да искаш да ми кажеш, че е направила сто отсъствия от закъснения?
До колкото си спомням, аз съм имала поне 10 само от закъснения за първия час и след голямото междучасие. Mr. Green

Няма нищо, освен една атомна бомбичка и огромно его. Crazy Нищо не е.

# 445
нали все се намесвали не заради кафявите очи , сега пък по-добре да не се намесват ... : )))

Ти самата вярваш ли си? И защо му е на Путин да ги атакува? Ще го смачкат другия път, Русия да не е Сирия и Ирак, затова и нищо не смеят да предприемат.

# 446
# 447
Да бе, някакви си ядрени ракети със среден обсег.  ooooh!  Даваш ли си сметка, че е достатъчна само една за да  взриви света, само да има някой луд да я изстреля.

американците просто трябваше да дадат оръжие на украинците , но не го направиха ,
хич нямаше да има нужда от тяхна намеса , украинците сами щяха да се защитят ...

# 448
jp, не разбра ли, че за Антигона всички източници са еднакво достоверни. Още в темата ѝ за новата наредба за бебетата стана ясно, че за нея няма значение дали ще чете текст на наредба или текст на журналист или дори на някой блогър или обикновен драскач.
Мда -и всичките се големи разбирачи по строителна механика, съпромат, химия на горенето, специални стоманени конструкции, врели и кипели в строителството и изчислението на небостъргачите както също и врели и кипели в контролираното им взривяване с цел -така и не се разбра каква... newsm78

Естествено. И поради тази причина силата винаги е била в икономиката. А силната икономика е правопропорционална на човешките свободи в конкретната държава...
тоест-колкото по-мракобесна диктатура или олигархично безотговорно управление, толкова по-слаба икономика и накрая държавата изтича в канала.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 22:28 от Герри

# 449
  • София

Естествено. И поради тази причина силата винаги е била в икономиката. А силната икономика е правопропорционална на човешките свободи в конкретната държава...
тоест-колкото по-мракобесна диктатура или олигархично безотговорно управление, толкова по-слаба икономика и накрая държавата изтича в канала.

Тая теория как кореспондира с китайската икономика и държава?

Общи условия

Активация на акаунт