Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 190
  • 598
  •   1
Отговори
# 420
сега защо не атакуват - защото не искат да играят световния полицай ,
каква ли е конспирационната теория по този въпрос ?

То не остана нищо за атакуване, като изключим Русия, Иран и Северна Корея. И трите обекта са взривоопасни, подхода ще бъде друг.

# 421
Не съм съгласна, мама Нана - Китай е интересна цел. Например.

# 422
Ти как преценяваш? Щом ти си го избрала, значи е достоверен, така ли?

Обясних как преценявам. Сега беше твой ред да отговориш.

Питах те един конкретен цитат откъде е.

# 423
То не остана нищо за атакуване, като изключим Русия, Иран и Северна Корея. И трите обекта са взривоопасни, подхода ще бъде друг.

не остана ? хаха ,
какво не е останало ? безпроблемно място ...
 арабският свят ври и кипи повече от всякога ,
Ислямска държава набира мощност и само Щатите могат да ги спрат -
никой няма техните оръжия ,
самите джихадисти казаха , че следващата цел ще е Турция - нашата съседка ,
а Турция е съвсем близо до Европа ...
да не стане да ги обвиняваме после в конспирация защо не са се намесили ?!

като се намесят не сме доволни , като не се намесят - още повече ...

# 424

Уж това ще е напъна за Трета Световна - Русия и Китай. Ще видим...

jp, би ли повторила цитата?

# 425

Уж това ще е напъна за Трета Световна - Русия и Китай. Ще видим...

jp, би ли повторила цитата?

Би ли се върнала една страница и да видиш какво питам?

# 426
Ами  Embarassed що е то илюминат, има ли той почва у нас и как да се предпазим от него  Laughing

До колкото ми е известно в България няма.
Орденът е създаден към края на 18в. от някакъв германец /не помня името/  професор по църковно право. Целта е била чрез просвещение /илюминати-просветлени/ да се постигне морално възвишение и равенство между хората. Интересното е, че  е взаимства от Йезуитския орден, който обаче казва, че в определени случаи за постигане на целите се допуска лъжа, измама, дори крайни методи. Как са се определяли тези случаи, нямам представа Simple Smile И така започва да се видоизменя първоначалната идея, после мармалад  Laughing

# 427

Бих. А ти би ли погледнала сантиметър по нагоре, че да видиш колко източника съм ти дала?

# 428
  • Ямбол
jp, не разбра ли, че за Антигона всички източници са еднакво достоверни. Още в темата ѝ за новата наредба за бебетата стана ясно, че за нея няма значение дали ще чете текст на наредба или текст на журналист или дори на някой блогър или обикновен драскач.

# 429
Благодаря, Прашнопръста  Hug
Благодаря и на другата мацка, която ме информира.  Hug

С риск тотално да изнаглея, но може ли същото резюме за рептилиите?  Embarassed Мислех, че съм експерт по темата, ама явно в друг контекст.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 19:09 от Мъни

# 430

Ислямска държава набира мощност и само Щатите могат да ги спрат -

Това е следствие от унищожението на Ирак и Сирия, така мисля.
За Китай нямам мнение, Русия е много близо.

# 431

Бих. А ти би ли погледнала сантиметър по нагоре, че да видиш колко източника съм ти дала?

Питам за конкретен текст от кой от тях е - този, за който си посочила, че е без редакторска намеса (явно това се очаква да е важно). Не вярвах, че е толкова сложно да се разбере.

# 432
Благодаря, Прашнопръста  Hug
Благодаря и на другата мацка, която ме информира.  Hug

С риск тотално да изнаглея, но може ли същото резюме за рептиилиите?  Embarassed Мислех, че съм експерт по темата, ама явно в друг контекст.

За рептиилии чувам за първи път, ще ми е интересно и на мен.
Лиляна, може би двете с jp сте по-наясно кой източник е достоверен и черпите информация за всичко от него? Бихте ли ми го споделили, моля, о Велики умове, в тази посредствена тема,че да не съм толкова неука за вбъдеще, ?

# 433
Бихте ли ми го споделили...

Бихме. А сега да чуем как ти си избираш източниците. Ако не е на случаен принцип де.

# 434

Питам за конкретен текст от кой от тях е - този, за който си посочила, че е без редакторска намеса (явно това се очаква да е важно). Не вярвах, че е толкова сложно да се разбере.

JP, определено е сложно, мойто момиче, защото ако си беше направила труда да проследиш постовете ми щеше да забележиш хронологията - линк, 10 страници празно умнеене на юзъри, повторен линк, цитат, въпрос откъде е цитата, отговор за автор на цитата + източниците.
Искаш ли да го прочета вместо теб и да ти го пратя по телепатия, че виждам сложно ти идва да четеш информация? За линкове да не говорим, освен твоите другите не знаеш как се отварят

Лиляна, ти не помня да ми отговори колко наредби има в тая държава и колко гарантират безапелационното им спазване във всеки един момент и случай?

П.С : Ще ти дам пример с училищните такива. При 15 неизвинени те изключват.
Завършила съм преди години. В бележника ми пише:

Неизвинени отсъствия 100 и не знам си колко. Над или под това ( не помня вече ) си пишеше ясно: Ученичката е завършила дванадесети клас.

Не ме изгониха, нямах предупреждения, не давах извинителни, не съм мъмрена от директор, не съм викана и в педагогическа стая. Завърших си.

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 19:21 от Антигона

Общи условия

Активация на акаунт