Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 116
  • 598
  •   1
Отговори
# 510
Примерът беше даден , за да илюстрира, че фармацефтичните компании не са добродетелни организации и имат доста кирливи ризки за вадене, някой са имали тогава, други после, доста и днес

# 511
Примерът беше даден , за да илюстрира, че фармацефтичните компании не са добродетелни организации и имат доста кирливи ризки за вадене, някой са имали тогава, други после, доста и днес
Ако се понапънат малко и на Йоан кръстител ще му намерят кирливи ризки

ПП: Срещу Хитлер има извършени 40 атентата. Тези атентати дали са дело на  масоните или на илюминатите? Или те си обичат Хитлера... newsm78

# 512
Ако се понапъна малко и на Йоан кръстител ще му намерят кирливи ризки за дялане

ПП: Срещу Хитлер има извършени 40 атентата. Тези атентати дали са дело на  масоните или на илюминатите? Или те си обичат Хитлера... newsm78
В случая атентати срещу Хитлер нямат общо с конспирациите около фармацефтичната мафия и има или няма такава, нито намесата на Йоан Кръстител.
Но като цяло смятам, че тоз род фирми ведно с лекарското съсловие се опитват да стимулират потреблението на всякакъв вид лекарства, продукти от типа на добавки витамини и прочие, като това става най-меко казано агресивно и натрапчиво.

# 513

Но като цяло смятам, че тоз род фирми ведно с лекарското съсловие се опитват да стимулират потреблението на всякакъв вид лекарства, продукти от типа на добавки витамини и прочие, като това става най-меко казано агресивно и натрапчиво.
Не знам някое лекарско съсловие или някой фармацевт да ми е опрял пистолет в главата и да ме кара да пия ненужни илачи...
Но съм изключително благодарна на горните, защото ако ги нямаше тях, нямаше да мога сега да си упражнявам пръстите върху клавиатурата..

# 514
И аз съм изключително благодарна на съвременната медицина, защото знам, че ако я нямаше, сега нямаше да ме има и мене. Благодарение на нея сега качеството ми на живот е на същото ниво, както и това на здравите хора. Повече от това не ми трябва.

# 515

Че коя компания е добродетелна организация - каквото и да влагаш в това? Тази, за която ти работиш, такава ли е? Едва ли. Това все още не те прави изверг, предполагам.

# 516
Вярвам в конспирации под път и над път.Вярвам,че принцеса Даяна не загина случайно в такъв неудобен за кралицата момент.По-късно измряха или катастрофираха и разни свидетели на катастрофата.
Снощи попаднах на документален филм по бТВ  за банковата криза.Всички виновници за нея са забогатели с по 40-100млн$. Mr. GreenАма,така е,нали са в страната на неограничените възможности.

# 517
  • Русе
  Вярвам,че има манипулация, използване на положение и лицемерие в световен мащаб, но не мисля че има някаква последователна и целенасочена световна конспирация. Щеше да е по-подредено и нямаше да има нужда от толкова конфликти, ако някой искаше да постигне някаква определена цел.

# 518
алюминатите  Grinning бяха хит преди 10 години, но е хубаво да се мине през тях де

иначе знам ли вярвам ли или не

# 519
Илюминати ли казахте? Laughing

Я напишете в гугъл Iluminati ,ама наобратно.Отзад напред..Ето така..  itanimuli

И вижте какъв сайт ще ви се отвори.. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Па после па може да се почудим имА ли Гюро капа,немА ли Laughing

# 520
  • Куциндрел
Гюро ще да е някой велик конспиратор. hahaha hahaha hahaha

Сега на здравната конспирация ли сме? Или ще нищим друга?

# 521
Гюро ще да е някой велик конспиратор. hahaha hahaha hahaha

Сега на здравната конспирация ли сме? Или ще нищим друга?

Ква здравна,кви 5 лева? ooooh!

Напишеш ли"илюминати"в обратен ред,ти се отваря за сайта за"Национална Сигурност на САЩ"

Ето това

https://www.nsa.gov/

Истината в очите боде,нищо,че стадото упорито отказва,да си махне капаците..То за тва са и директните гаври като тази...

ИмА ли Гюро капа?
Няма значение..
Важното е,че главата му още стои някъде там..

# 522
  • Пазете Гор
Те всичките конспирации са една, всъщност, и центъра за управление е ясен - Вашингтон, чат-пат и в пустинята Негев се откриват ръководящи.

Задачата е просто това да се огласи - на пет-десет страници, а ако даде Бог и се завърже някакъв безумен спор - защо кулите паднали, ама не така, а иначе, примерно - на петдесет, на сто.

# 523
Те всичките конспирации са една, всъщност, и центъра за управление е ясен - Вашингтон, чат-пат и в пустинята Негев се откриват ръководящи.

Задачата е просто това да се огласи - на пет-десет страници, а ако даде Бог и се завърже някакъв безумен спор - защо кулите паднали, ама не така, а иначе, примерно - на петдесет, на сто.

Така е..

Ама на Вашингтон му дърпат конците от Бъкингам..

# 524
  • Куциндрел
Да, английското кралско семейство са рептили.

Общи условия

Активация на акаунт