Вярвате ли в Световната конспирация?

• 23 075
  • 598
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не си разбрала пак, jp, все евреите са "виновни", според конспиративните теории те командват парада.
Включително Октомврийската революция и комунистическата идеология са тяхно дело. Маркс, Ленин, Троцки, всички са евреи, пък колко били евреите в ЦК на КПСС, пък НКВД, Гулаг били ръководени от евреи... Търси си, щом те влече.

# 556
  • София
Разбира се, всички конспиративни теории водят до Протоколите на Сионските мъдреци.

# 557

Е, ама пак американците са виновни. Simple Smile Изобщо лошите в конспиративните теории са разпределени много неравномерно. Simple Smile
Руснаците са чисти души и с такива неща не се занимават.
но за СПИН-а мисля че няма две мнения. Той е пуснат да върлува от лошите бели, които искат да намалят бройката на негрите и после да се заселят в Совето...

# 558
  • Куциндрел
Днес четох, че всъщност няма СПИН, т.е. няма ХИВ вирус.
Доста убедително беше написано.

# 559
Има ХИФ вирус при маймуните.
При все, че СПИН по хората е "бич" през последните десетилетия, все още няма нито една електронно микроскопска снимка на "гадината".

# 560
все още няма нито една електронно микроскопска снимка на "гадината".
Има снимки разбира се. Но е заснет само фиксиран към клетка, защото иначе просто не е стабилен и не може да бъде заснет "в свободно състояние"
Когато снимката е на вирус, химически прикачен към клетката,   той не може да бъде видян "като вирус" и е нужно да се правят тънки и прецизни разрези през самата клетка, което не е във възможностите на техниката.

Така са ми го обяснявали. Колко правилно съм разбрала не знам...

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 08:40 от Герри

# 561
Всички обвинения към евреите са големи дивотии.
Значи в дъното на всички злини стоят те, така ли?
Те са си организирали и Холокоста, може би...
За да ги съжалят най- после и да им дадат парче земя да си направят държава?

# 562
  • Куциндрел

Баш такава е конспирацията. bowuu bowuu bowuu

# 563

А сега де? До какви дълбини на мисълта може да достигне една конспиративна теория....

# 564
Феновете на конспирацията да пояснят, по еврейския въпрос
сигурно има 1 млн написани книги

# 565

Баш такава е конспирацията. bowuu bowuu bowuu

А не мешайте еврейския народ с еврейския елит

На елита за кво му е държава,при положение,че се шири на цялата планета? Mr. Green

# 566
  • Бургас
То не е нужно да си фен или да подкрепяш една теория, за да можеш да я обясниш на някой. Нужно е само малко да си се информирал и повярвай ми чичко гугъл върши чудеса понякога.   bouquet

# 567
То не е нужно да си фен или да подкрепяш една теория, за да можеш да я обясниш на някой. Нужно е само малко да си се информирал и повярвай ми чичко гугъл върши чудеса понякога.   bouquet

И що не ти разкри мистерията с itanimulli-те тогава? "Чичко Гугъл" дава, ама трябва и акъл....

# 568
  • Бургас
Не разбрах въпроса. Извинявай, верно до акъл е!  Mr. Green

Нали точно в гугъл написахме илюминати на обратно, или питаш защо не го споделих аз това? Ако е второто, отговорът ми е - защото не съм се почувствала длъжна да го направя.

# 569
  • Куциндрел
Да ви цитирам ли за евреите и Холокост от конспиративния сайт или сами ще си го прочетете?

Общи условия

Активация на акаунт