Здрави и обичани бъдете!

Много е упорита Марулката-като реши, че иска нещо, може да ти скъси живота. Аз гледам да не и се давам, а баща и даже малко по-хард го раздава... Самоконтролът, който демонстрира на моменти ме кара да мисля, че наистина понякога се опитва да ни действа най-съзнателно. И е супер убедена в себе си-ако стане беля, тя не е виновна, белята сама се е направила; ако и се скарам-мама е лоша! Такава е, дупе да ние яко! Даже ММ казва, че някой ден, ако се ожени Юлката, ние трябва да сме на страната на момчето, щото лошо му се пише....ще избяга

а .Схарактер е определено. Много, много говори и ние млъква, но това е обяснимо, защото и аз и ММ не сме от мълчаливите. Научила съм я да брои до 10 на испански, прави го, когато е на кеф.

Това със сигурност не вижда от мен, ни кипренето, ни продажбите, ама й личи , че носи бащиния си пазарджийски ген 

Морето вярвам няма да ни избяга, но след като плажувахме през септември миналата година, пак мисля да се насоча към това време на годината 
Днес сутринта вече имат 20 може би, та ходихме при ЛЛ и той потвърди варицела. Да видим беба ще хване ли промоцията, или ще мине тънко. А той дано все така безтемпературно, жизнено и в настроение я кара. Утре мисля да го водя някъде, само да измисля къде, че много тъжен завалията "днес е много хубаво времето, може да отидем в морската градина"...
Сега може да планирам нещо кратко за 2-3 дни, но ще е по-близо, че не искате да знаете как се пътува с двамата. При това дни преди да тръгнем бяхме аз и малката с Т, тръгнахме уикенда, когато Даниел имаше и там си подсмърчахме. С такъв "ентусиазъм" никога не съм тръгвала на почивка. Ама пусто всичко платено, ММ имаше разрешена отпуска и бавачката(моята мама гледа децата, за да можем ние да караме) също. Та как се отлага цялата организация 2 дни преди събитието..

Тази сутрин, обаче, се разтресе от висока Т. Повърна 2-3 пъти. Аз, обаче, си знам, че докато звънна на док да уредя преглед, всичко ще свърши. Започнах да давам Вомитусхил-капки и вече имаме в актива си една изядена филия с кашкавал и домат. Сега си играе (Ама пластилина не се лапа-вика-, защото има много микроби, може само на ужким).
Ще ти се обадя като диваме.Сега като идвахме между 8 и 9 май много приятн осе изненадах от детската площадка до поликлиниката, тя си е там от моето детство, но сега е реновирана, едваааам си тръгнахме в 20 вечерта. Като затръгваме ще ти драсна на фейса да разменим координата, има някаква вероятност да идваме през юни, ще видим, не е сигурно.Ох, мноого съм завеяна, чак сега схващам смисъла на изреченеието, че Юлето си държи на прическата