Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 737
  • 728
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Извинявам се, че питам, но някой може ли да види кои са печелившите от играта на Ментос за таблети след 26-ти октомври. На мен не ми излиза страницата, а и във Фейсбук не са обявени все  още.

Благодаря предварително

Няма ги във фейса, а в сайта им не работи приложението за печелившите. Ще трябва да се чака явно.

# 481
  • при късмета
Печеля комплект от 3 в 1
За Ментос и аз чакам. Може ли ако някой види във фейса списъка да го постне, че не съм им търсила стланицата

# 482
  • София
На витрината на Пикадили видях плакат за игра на Киндер Пингуи. Номерът на касовата бележка се регистрира в интернет. Не знам дали важи за всички касови бележки или само за тези от Пикадили, но ако купувате, потърсете информация в нета.  Wink

# 483
Да има някой спечелил от Морени?

# 484
  • Русе
За морени, аз имам часовник, нр знам какво те интересува..

# 485
На витрината на Пикадили видях плакат за игра на Киндер Пингуи. Номерът на касовата бележка се регистрира в интернет. Не знам дали важи за всички касови бележки или само за тези от Пикадили, но ако купувате, потърсете информация в нета.  Wink
http://www.pingui-musicians.bg/
Това намерих, само с бележки от Пикадили се играе наистина.

# 486
За морени, аз имам часовник, нр знам какво те интересува..
Интересувам се кога получи смс, че печелиш? Виждам един номер, който е като моя /без последните три цифри, разбира се/, та се чудя каква е вероятността да съм аз....

# 487
  • Русе
Първо се видях в списъка после след около час получих смс  Simple Smile съискам палци!

# 488
Здравейте, има игра на Кауфланд "50 х Кауфландв България" без покупка. Вземаш талон от информация и го попълваш. И още една игра на Весеl https://www.facebook.com/BecelBG/app_704895246260447 .

# 489
Първо се видях в списъка после след около час получих смс  Simple Smile съискам палци!
Благодаря, cvete, но май не съм аз. Нямам смс.

# 490
https://www.facebook.com/BecelBG/app_704895246260447
Игра на Becel.
Печеля от играта на Нес кафе 3в1-комплект,трябва ли някъде да звъня?!

# 491
  • при късмета
Имам въпрос за 3 в 1.
Няма имейл за наградата, няма SMS, просто във фейса ми излезе съобщение, че печеля и да си въведа пълните данни. Добавих целия адрес, че преди това не го бях написала. В печеливши обаче има само имена. Няма номера на бележки. Аз съм регистрирала 2 и не знам с коя печеля и дали ще я искат при доставката.

# 492
  • София
Отстрани на номера на бележката има символи,ако има купа-печели,ако е в червено кръгче-не.И аз се уредих с комплект.

# 493
  • София
Забравих да напиша,да си влезеш в профила,моите бележки.

# 494
Преди час получих GPS-часовника от Морени  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт