Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 745
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • при късмета
И аз имам имейл от тук, но най интересното е, че топката ми вече пристигна. Иначе топката е от 12.06 и имейла идва след точно 3 месеца  Joy много са бързи
Деница, ако отваряш имейла през ескплорър нещо не го чете. Отвори го с друг браузер
Вчера и днес си правя труда да записвам бройките на таблетите и телефоните на Милка, кагото мога разбира се. Като, че няма последователност. Падат еднакви бройки, като вчера, но в интервал от половин час примерно. Т.е. ако вчера е имало печалби в 9ч. да речем, днес е в 9.30. Най-вероятно е на пореден регистриран код, а това си е до чист късмет да го уцелиш

# 61
  • Телиш/Плевен
Добре де четери кода един след друг ли трябва да регистрирам за таблет? Защото днес регистрирах един и нищо не спечелих, и тази опаковка трябва ли да я пазя сега? И утре като регистрирам още три, тогава ще станат четери и ще участвам  за таблет ли?
Не е нужно да са един след друг, просто като регистрираш четвъртия, ще ти кажат дали печелиш телефон или таблет. Peace

Вчера една от майките в моята отчетна тема спечели таблет към 18:30. Само с 4 кода и то регистрирани през ден-два. До късмет е и това си е. Crazy

# 62
  • Пловдив
От Милка и аз нищооооооооо, но все пак ще се пробвам още малко.

# 63
  • София
Най-вероятно е на пореден регистриран код, а това си е до чист късмет да го уцелиш

И аз така си мислех, но както писах, в една от вечерите даваше флашки през 1-2 минути. Не вярвам да е имало толкова желаещи да въвеждат кодове в 2 през нощта. Както и 3 таблета в продължение на 10-15 минути. Спомням си, че миналата седмица и някой друг писа в темата за няколко награди в рамките на десетина минути.  newsm78

# 64
В началото на деня може да дава наградите след определен брой кодове. Но към края на деня, ако не са раздадени предвидените награди алгоритъма да се променя  newsm78

# 65
На третия си регистриран код и аз спечелих най-накрая тази флашка.До сега винаги съм се регистрирала в сайта, този път пуснах смс.Беше 2:47ч. Simple Smile

# 66
4 кода на Милка  регистрирани  един след друг днес в 7 - 7.10 и нищо. След малко обаче мисля да купя още шоколади, при нас се хапват и няма да останат.

# 67
  • софия
Аз продължавам да си държа 4 кода и да обмислям кога да ги регистрирам. Искам телефон. Т.е. детето иска. Не смятам да купувам още шоколади. Най-много още 4.

# 68
В 9,35 регистрирах 4тия код и нищо... имам още 2 и явно трябва да купя още 2, за да ги регна и тях Simple Smile

# 69
И аз си целнах още една флашка и стана - 27:3фл.

# 70
Тази сутрин регистрирах 5 кода и нищо ooooh!
31:0  #Cussing out

# 71
  • София
Имам неприето обаждане два поредни дни от  +359 2 495 0182 на някой да му говори нещо?

# 72
  • Варна
На мен ми звъняха от софийски телефон за награда от Булгартабак - Ева слимс, спечелих чантичка за маникюр.... но незнам дали е точно този. Иначе чантичката е симпатична, доставя се от РАПИДО.

# 73
Не знам конкретно този номер, ама от както играя и мен започнаха да ме стрелкат някакви номера. Не се обаждам.

# 74
Спечелих от бг радио диск на опасно близки ,ако някой е от софия и иска диска нека ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт