Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 668
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
  • София
За играта на кауфланд...за тази с талоните ли става дума? За нея аз разбрах, че се тегли всеки месец, а не е минал още един...в тажи връзка, нашата кутия вечр е орепълнена, няма къде и един талон да сложиш...голяма активност!!!!

Активност, понеже не е обвързано с покупка и всеки пуска като невидял! Пенсионерите вземат цели тестета талони, които пускат при следващо посещение. Аз с моите 2-3 талона къде ли съм тръгнала да се надявам на печалба  Whistling Преди години бях спечелила ваучер за 5 лв в някаква тяхна игра.

В нашия Кауфланд на касата като платиш и дават талон, никъде не съм видяла ей така оставени да си вземеш колкото искаш.

# 601
  • Mediterraneo
При нас са безнадзорни на плота на информация. Аз взех десетина талона, написах и пуснах 2, останалите ще ги пусна друг път. Но определено масово се грабеха дебели тестета!

# 602
  • София
Докато си попълвах талона на информация една баба пусна поне 50 талона . Аз смятам ,че ако имаш късмет и с 1  ще спечелиш.

# 603
  • Под Слънцето
А  от  Дайхман томболата има ли хабер?

един път се включих TopsyG - без резултат

Имах предвид  дали има инфо ,че вече са  теглени, щото  таз политика печелившите да получават мейл и да не се публикуват нийде , не ме кефи.. Най-малкото не мога да се сетя с кои мейли съм регната, а са много...  Joy

# 604
  • Sliven, Bulgaria
Момичета виждам в магазините кутии за игра с цигари Winston, ама в нета не намерих нищо за играта. Някой да има инфо?

# 605
  • Под Слънцето
Момичета виждам в магазините кутии за игра с цигари Winston, ама в нета не намерих нищо за играта. Някой да има инфо?

важат само тези с по 20 цигари.  в магазините , освен кутии, има и едни картончета, в които сгъваш найлончето от кутията цигари, попълваш именца, и т.н. , пускаш и след някой си януари, чакаш за награда и стискаш палци Wink

Peace

# 606
  • при късмета
Печеля вачур за Грабо за 50 лв. от Своге  newsm44
И едни 4 лв. от лотарията за днес

# 607
Днес си получих комплекта от Нескафе.
И тази седмица печеля още един  Laughing

# 608
Днес си получих комплекта от Нескафе.
И тази седмица печеля още един  Laughing
аз както винаги ще пробвам пак Simple Smile

# 609
  • Кацнала на едно дърво.

# 610
  • София
Ехх, не спечелих с 3в1, а така се бях наточила. Колко комплекта раздават на седмица?!

# 611
  • при късмета
И покана за детския спектакъл печеля, тук от сайта, днес явно ми е ден.
Трябваше да пусна тото  Thinking

# 612
  • София
Здравейте!
Имате ли идея какво става с наградите от Морени? Последното теглене е било на 12.10... Crossing Arms

# 613
Като цъкнеш върху датите надолу се отварят и останалите дати с изтеглените печеливши.Само от днес не бяха още качени като проверих преди час.На спечелилите пращат СМС.

# 614
  • София
Да ви попитам, за играта на 3в1 бележките ти важат само за седмицата, която си ги регистрирал или за целия период на играта? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт