ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 248
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
Успех на всички осмокласници и спокойствие за техните родители Simple Smile

Днес девойката отиде на предварителна среща с класа и се върна доволна.
Знам, че няма да е лесно, но се надявам да е интересно! Mr. Green

Звездопад , децата май са в един клас  Simple Smile ще носите ли саксия на откриването  newsm78 тържеството от 10.00ч. ли е , моята госпожица както винаги е закъсняла тази сутрин ooooh!

Успех на всички дечица !

# 46
  • София
Темата за цветята при нас, в 133 СОУ,  беше специално повдигната - и то точно от Педагогическия съветник /мъж/. Обърнаха ни внимание , да НЕ се купуват цветя. Ще има специална урна за дарения за бедстващите райони.

Нашите деца, френската паралелка,  ще имат нов кабинет, с пейзаж от Париж,  стените са боядисани в разл цветове, ще имат полукръгли чинове. Това ми подейства добре. Сигурно и на децата ще им хареса. Hug

# 47
  • Пловдив

Звездопад , децата май са в един клас  Simple Smile ще носите ли саксия на откриването  newsm78 тържеството от 10.00ч. ли е , моята госпожица както винаги е закъсняла тази сутрин ooooh!

Успех на всички дечица !

ДА, в един клас са.  Flutter
Симона ми каза, че са се видели с Анна и са си поговорили.
Викат ги в понеделник от 9.30 часа с униформено облекло, но сигурно е добре да са поне с 10 минутки по-рано там.
Ще занесем цвете в саксия - само да не забравим да потърсим почивните дни  Peace

Другото интересно нещо, което Мони ми сподели е, че и двата потока осмокласници - и на руската, и на английската ще учат заедно в една сграда. Тя днес се е видяла с много приятелчета, които са в английската и се радва, че първата година ще са заедно в междучасията.

# 48
Упешна нова учебна година на всички!
И аз не мога да свикна със заглавието "осмокласник" още... Седмокласната кампания ми се е запечатала дълбоко... Рестарт, мами! Готови за нови битки!
smile3535
Моето момче много порасна през изминалата година и продължава да расте... smile3560

# 49
Ураааа! Вече официално сме мами ( и татковци) на осмокласници.

Кажете при вас във училище има ли я тази инициатива вместо цветя за 15.09 да се даряват пари за пострадалите от наводненията? Аз тук не намирам никаква информация за нашето у-ще, питах и други във Варна, но не са чували.

Да !
....Идеята е на първия учебен ден, 15.9., вместо да носят традиционните букети цветя, учениците да пуснат определената за целта, сума в специална кутия, която ще бъде поставена на видно място.
Набраните средства ще бъдат преведени по банковата сметка на Основно  училище „Цанко Церковски” в гр. Мизия и ще бъдат предназначени за обзавеждането на една класна стая за първи клас.

# 50
Много успех на децата през новата учебна година !  Една спокойна година и за нас Simple Smile
Яна няма търпение вече ! А и РД стягаме .....Ще има емоции на 15-ти .

# 51
Към майките от Варна- от къде купувате дрехи за момчетата, май тази година за първи път ще купуваме от мъжката номерация, споделете магазини и впечатления Simple Smile

# 52
  • София
Мили мами, да се включа и аз. Пожелавам на вас и децата една успешна, здрава и щастлива учебна година в новото училище. Пожелавам децата да намерят добри приятели и добри учители.

# 53
  • Варна
Към майките от Варна- от къде купувате дрехи за момчетата, май тази година за първи път ще купуваме от мъжката номерация, споделете магазини и впечатления Simple Smile

Дрехи последно време купувам от Ню Йоркър, купувала съм и от Уайкики и Н&М, зависи къде какво ще му хареса . Обувки разбирай кецове и маратонки купувам от Спор Депо, Найк или Дайхман зависи къде какво намаление има. От миналата година е в мъжката номерация за дрехи за сега е размер М.
ganis, и на теб успешна и спокойна учебна година  bouquet Hug

# 54
Мерси Маями, Ганис  Hug

# 55

Дрехи последно време купувам от Ню Йоркър, купувала съм и от Уайкики и Н&М, зависи къде какво ще му хареса . Обувки разбирай кецове и маратонки купувам от Спор Депо, Найк или Дайхман зависи къде какво намаление има. От миналата година е в мъжката номерация за дрехи за сега е размер М.
ganis, и на теб успешна и спокойна учебна година  bouquet Hug
[/quote]
Да и ние пазаруваме от споменатите магазини М  или L размер зависи от модела (голям човек... newsm78)
По въпроса за цветята за Трета не са споменали нищо ,но на сайта на Климент  приканват: "Родителите и учениците, които са предвидили
средства за цветя, ако преценят да ги внесат в касичка на
училището, поставена на специално място за помощ на
бедстващите деца и техните семейства."
 Успех на децата ни през  осмокласната година Hug

# 56
Късмет и успех на всички гимназистчета!
Моят днес беше на пикник с досегашните си съученици. Мислят да го превърнат в традиция - всяка година, в края на лятната ваканция, да се събират. Играли са и са тичали в Борисовата градина. Говорили са си за новите училища. Всички са доволни, още повече, че почти всички имат по някой досегашен съученик в новия клас.
Вече изградихме стройна организация за учебните дни, така че да може да ходи и на тренировки.
Днес накупихме тетрадки (все голям формат, 80 л.), химикалки, линии, бележник и т.н. В сряда ходи и до личната лекарка, та има и здравно-профилактичен картон... Май това беше.
Почна се.  Hug

# 57
  • София
Цоп и аз тук. Прибрахме се от морето и е  време за бг мама. Mr. Green

Не сме купували нищо, ще изчакаме конкретните изисквания на учителите.

Как бързо се изниза лятото...Онази досадна седмокласна година ми се видя толкова дълга, а заслужената почивка след нея - толкова кратка. Но децата пък са ентусиазирани - ново училище, нови учители, нов език, нови приятели.

Да е успешна учебната година за децата ни и нека след една година всяка мама/всеки татко  да сподели, че осмокласникът  й/му се чувства прекрасно в избраната гимназия и е доволен от избора си!

# 58
  • Стара Загора
 Пожелавам успешна учебна година на нашите деца . Да са живи и здрави и много успехи в новите училища.  smile3525

# 59
   Успешна учебна година на новите зайци! Желая на тях и на вас, мами, здраве и упоритост, защото след седмокласната гонка не трябва да има отпускане, защото в 8 клас, особено за езиковите,  мъдрата поговорка "Ден година храни" важи с малка поправка - "Година живот храни".

Общи условия

Активация на акаунт