ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 232
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Нашият баща държеше на немския като втори език ...
Ами пускай таткото на училище  Laughing! Шегувам се, дано не ми се обидиш  Hug.
Ако ти се говори, разкажи повече за изявленията на госпожата. Дано последващите впечатления опровергаят притесненията, които имаш.
На 24-ти пак ще имаме родителска среща.

# 31
 Какво да кажа, не ми се говори повече, ще изчакам впечатленията на детето и втората родителска на 24. 09. Ще пиша след 15.09. Мисля, че момчето на Копче е в нашата паралелка. Дано да пише и тя! Hug

# 32
.. така пожела детето (ох, кога ще се отуча да му викам "детето"  Mr. Green).
Прабаба ми беше на осемдесет и няколко и викаше на синовете си - " момчетата".  Grinning  Можеш да се сетиш на колко са били дядо и брат му.

# 33
Здравейте, мами! Да се впиша и аз. Късмет на всички осмокласници!!! А сега и въпросът: в колко часа е откриването на учебната година на15-ти?

# 34
Ураааа! Вече официално сме мами ( и татковци) на осмокласници.
Sash, мерси за темата, особено линковете за учебниците ще са ми много полезни. Не съм купила още нищо!
Кажете при вас във училище има ли я тази инициатива вместо цветя за 15.09 да се даряват пари за пострадалите от наводненията? Аз тук не намирам никаква информация за нашето у-ще, питах и други във Варна, но не са чували.

# 35
А дали ще трябва бележка от личния лекар за началото на учебната година?
Имам спомен, че минали години в старото училище са ни искали...

# 36
Да,трябва.Всяка година трябва.

# 37
  • София
Привет и в новата тема! Hug
Благодаря за новата тема! Успех на децата ни! Някои вече сме доста стреснати от класната след родителската среща тази вечер! Казвайте кой беше в  8в от 7 СОУ София и с какви впечатления останахте вие? На мен класната ми се стори страшничка. Дано не убие желанието на децата да учат английски!
Ние. Да. Забавно беше. Grinning

# 38
Браво за новата тема и много успех на децата в новите училища!   bouquet И аз не можах да се преборя да накарам девойката да си преговори нещо, но др. седмица дори класната предупреди, че ще им даде входно. Момата само брой с мъка колко дена ваканция й оставали. Joy

# 39
Няма да е лесно - с нов език, нови учители, нови съученици...но пък промените са хубаво нещо, а и нещата следват своя естествен ход. Докато се завъртим и вече ще се оглеждаме за университет.
Успешна година на всички!

# 40
  • Бургас
Успешна учебна година на всички деца!
И аз ходих на родителска среща. Връщам се и мъжа ми пита: Как беше? Отговарям: Минус 70 лева.
Това в кръга на шегата. Доволна съм от класната на сина ми. Директорката я познавам от времето, когато баткото учеше там.

# 41
  • в тристайна гарсониера :)
Привет в новата осмокласна тема!
Саш   bouquet
При нас всичко е спокойно, чакаме си 15. Ще ходя с младежа на откриването на уч. година( от 10 чАса). Пожелавам на всички спокойна и успешна година!

# 42
  • Варна
Кажете при вас във училище има ли я тази инициатива вместо цветя за 15.09 да се даряват пари за пострадалите от наводненията? Аз тук не намирам никаква информация за нашето у-ще, питах и други във Варна, но не са чували.

И при нас в "Климент Охридски" не се каза нещо подобно. Но като се има предвид, че на родителската се срещнахме само с директора и класния, т.е. мъже, не съм очаквала темата за цветята да ги вълнува Simple Smile. Дори се колебая дали да купувам цветя в нашия случай.
Sash, благодаря за темата!

# 43
Здравейте, да се запиша и аз, като мама на осмокласник. Успех на децата ни през новата учебна година и дано да им бъде по-леко.
Видях, че има доста мами на осмокласници от 7 СОУ. Моят син е в 8а клас- АЕ, ИЕ, БЕЛ. Ако има мама на дете от класа нека пише, за да си съдействаме и помагаме.  bouquet 

# 44
  • Пловдив
Успех на всички осмокласници и спокойствие за техните родители Simple Smile

Днес девойката отиде на предварителна среща с класа и се върна доволна. Половин час ми говори по телефона ... и ако това е не добре, не знам какво повече!  Mr. Green
Беше притеснена какви деца ще срещне, но е намерила сродни души и си личи, че се е успокоила.
Описа класната си с много добри думи. Дано хубавото първо впечатление прерастне в една крепка привързаност между учениците и учителката.  Praynig
Последните седмици я засичам, че все повече мисли за предстоящия старт в немския език, при това със засилващ се интерес. Покрай нея и въпросите и и аз започнах да изравям отдавна неизползвания и прашасал немски в главата си. Crazy

Знам, че няма да е лесно, но се надявам да е интересно! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт