ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 009
  • 766
  •   1
Отговори
# 675
При нас - първи час история - входно ниво. Добре, че е гърмян заек, брат му миналата година беше неприятно сюрпризиран именно с това входно ниво и колкото и да се кълнеше, че преподавателите  са обещали да не взимат предвид оценката от входните нива - ми не беше така...

# 676
  • София
При нас - първи час история - входно ниво. Добре, че е гърмян заек, брат му миналата година беше неприятно сюрпризиран именно с това входно ниво и колкото и да се кълнеше, че преподавателите  са обещали да не взимат предвид оценката от входните нива - ми не беше така...

И при нас така - само че по мат. Част от класовете са имали блок часове за преговор и на третия час за седмицата са правили входното. Нашите обаче имат такъв блок по предмета в ден от седмицата, в  който не се учеше и през изминалата седмица, няма да се учи и през идната . Затова - от вратата за краката... Аз съм г-жа Х, вадете листче за входно. Уж се били справили моите девойки, ама да видим,  ще се чуе Mr. Green

Все още си мързелуват ваканционно и само споделят впечатления за новите учители.

# 677
  • Sofia
Вие нови учебници ли купувате или ползвани?
Моят упорстваше за нови,но аз реших малко да спестя и му купих 2-ра употреба...но са като нови.Литературата е мнооого обемна,почти 500стр. Crazy,можели са да я разделят на 2части,но на кой му пука,че раниците тежат над 5кг...

# 678
  • София
Купих втора употреба и 1 - 2  нови. Без учебника по езика  сметката е  93 лв.  #2gunfire  Позахабените ща подвържем  с цветна хартия и всичко ще е ок. Simple Smile

# 679
  • Sofia
По английски щели да струват към 200лв.,по немски около 30лв...по груби сметки около 400-450лв.за сега, без уч.помагала,тетрадки и сборници... Money

# 680
  • София
При нас за АЕ-60лв, немски език-50лв.Почти съм купила и другите учебници, останаха ми още няколко.Естествено купувам втора употреба, че имам и още един ученик

# 681
  • Карлово
Нашите си правят преговор по Мат. По история също. Учебници по АЕ 140 лв. НЕ 40-50. Другите до тук втора употреба от десетокласничка около 60-70. Сборникът по МАТ - нов ще взима. Някакви помагала атлас по география, ИТ остават.
Щели да имат входно и по изобразително изкуство. Rolling Eyes Явно някои преподаватели много се вживяват.

# 682
  • София
Нашите си правят преговор по Мат. По история също. Учебници по АЕ 140 лв. НЕ 40-50. Другите до тук втора употреба от десетокласничка около 60-70. Сборникът по МАТ - нов ще взима. Някакви помагала атлас по география, ИТ остават.
Щели да имат входно и по изобразително изкуство. Rolling Eyes Явно някои преподаватели много се вживяват.
Защо да се вживяват? Входните нива са задължителни по всички предмети.

# 683
  • Sofia
Да,но когато даден предмет/изобр.из-во/ е смятан от самия предишен преподавател за не толкова важен и не е отделяно нужното време за правилно преподаване и следене дали е усвоен материала и тази година новият преподавател направи входното ниво,то е ясно какви ще са резултатите...

# 684
  • София
От РИО изискват входни нива. Ние правим статистика на успеваемостта и я пращаме. При евентуална проверка дори взимат някои работи.

# 685
ganis,какъв е срокът за изпращане на статистиката и ако някой ,по уважителни причини,не го направи какво се случва-по преценка на преподавателя,прави го при първа възможост,пропуска го или нещо неизброено?

# 686
  • Stara Zagora
Митко ще правят входно ниво по Психология и логика.Нямам спомен да са имали в 7 клас такъв предмет.Вашите деца ще имат ли входно по този предмет и върху какво е?
Колкото до учебниците -едни взехме втора употреба,други взехме нови.Други не сме взели,че са нямали Физика и География.Списъка на входната врата с учебници няма нищо общо с тези издателства и автори ,които преподавателите ще ползват #2gunfire.Наложи ми се да връщам вече взети и да вземам други.

# 687
kikkaangelova,предметът  Психология и логика се изучава само в 9 клас.Прави се входно ниво,на база обща култура на учениците. Hug

# 688
Ние купихме втора употреба учебници - 70 лв., а сега ще купуваме по АЕ и НЕ и по Бг и Литература (помагала) - 120 лв. Надявам се да си останем с тези 200 лв. А и отделно 50-60, че и повече пари за тетрадки.

# 689
За 136 лв купих всички нови учебници+ помагала/доста/,че и една книга за мен. Остана ни само историята и 2-ия чужд език. Засега по немски няма да купуваме-довършват миналогодишните. Надявам се да останем в 200-те лева.
Но...едно са учебниците,а съвсем друго ваканционното настроение,което нне ни пуска.Мама ще вземе чука и    bambam

Общи условия

Активация на акаунт