ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 008
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Щерката си беше купила учебниците миналата година от големите - идея нямам колко лв. Английския - нов 31лв., руския 6лв втора употреба и една камара сборници по мат. пак втора ръка. Днес входно по физика. Някой казаха ще правят - други - не. И нас ни вее още летния вятър.

# 691
  • някъде ... тук ...
Радо също си купи учебниците от по-големите още в края на учебната година. По спомен, май 40 лв му струваха, вкл. немския (втори език е). По английски имат още от миналогодишните учебници.
Лятната вълна и у нас е още на линия Simple Smile

# 692
  • Пловдив
И моята е с учебници втора ръка. Голяма част ни дадоха приятели с по -голямо момче в същото училище, догодина ще ги върнем за сестра му...Simple Smile)) Така че, нищо не са ми стрували. Още няколко съм взела от групата във ФБ - учебници втора ръка на половин цена...АЕ го платихме още края на миналата уч. година, не помня, но около 50лв за комплект. Тетрадки накупихме също лятото...
Определено, не съм дала много пари за учебници. Simple Smile

# 693
Браво на вас, ние върнахме старите и купихме втора ръка, като тотала удари 100 лв. По разказвателните сме взели на БгЕ и на НЕ. По АЕ ще имат обща поръчка. За НЕ се надявам, че няма да купуваме пак, а ще си учат от ланшните.

# 694
Ох, на нас днес ни сервираха още 40 лв. за учебници по СИП немски. Учебниците по немски и английски ни карат да купуваме нови с обща поръчка за класа.

# 695
120 лв за учебниците по испански, 45 по АЕ, иначе останалите са втора (десета Simple Smile ) употреба.
По доста предмети ми казва, че учителите НЕ изискват учебник, а щели да им дават материали за учене.
Има ли при вас подобни неща?
Е, за предметите, които се учат на испански, го приемам до някъде...

# 696
  • София
Привет и от мен. Гледам, че всички сме на вълна учебници, та в тази връзка да ви кажа, че в озон.бг с всяка поръчка на учебни материали има безплатен достъп за месец в  уча.се. Ако хлапетата ви ползват сайта, това не е лошо предложение, а и доставката на озон е безплатна и обикновено доста бърза.

# 697
  • Карлово
По втори език немски ще учат по Мenschen-a1.1-kursbuch. Намерих го в Нета. Ще го разпечатам и със спирала. Сега ако намеря и втория ще съм  newsm44

Последна редакция: чт, 24 сеп 2015, 11:36 от chatNoir

# 698
А моят още не знае кой ще е вт. чужд език. Ужас!!!

# 699
  • София
И ние сме по Menschen-49 лв ни събраха.

# 700
    Мили дами, като сме на вълна учебници, да ви помоля ако имате стари издания за след 7 клас , които не са приети  за втора употреба, или просто не ви се занимава - да помогнем на затворници, които искат да учат. Една математичка от СМГ е поела да ги транспортира да Централния софийски затвор /поне 100 ученика/, до Казичане и още до един. Казала е на децата и когато й занесохме, се съгласи да популяризирам тази нейна инициатива. Пишете на лични, ще се уговорим. Благодаря предварително!

# 701
  • Русе
Някой знае ли дали 26,10 ,15- понеделник след изборите ще е почивен ден?

# 702
  • София
Някой знае ли дали 26,10 ,15- понеделник след изборите ще е почивен ден?

Да, ще е неучебен.

# 703
  • София
Неучебен, но не почивен Simple Smile Само учениците ще почиват Simple Smile

# 704
  • Русе
Благодаря за отговорите.
Исках да планирам разни неща, които през учебен ден са немислими,
а аз ще ползвам почивка.

Общи условия

Активация на акаунт