ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 002
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
  • София - Рим и обратно
Много строго ги държат, за което съм благодарна. Даже понякога пресоляват манджата, но предпочитам така, отколкото да цари анархия. Класната звъни нон стоп за най-малкото нещо, само като й видя номера и... Crazy ooooh!, призлява ми. Знам, че ще слушам как е закъсняла след голямото междучасие, или е отишла без униформа, или говори в час.... НАкрая винаги завършва с думи от сорта, че дъщеря ми й е много симпатична, затова я следи изкъсо  Joy. Май всичките деца са й любими, защото доста си контактува с всички родители Laughing.

# 721
  • София
Не знам дали си казвала къде учи дъщеря ти? Да си го запиша за номер 2  Laughing
Макар че може и до класна да е.

# 722
  • София - Рим и обратно
В НТБГ е. А класната ни е ... един път, много изкъсо ги държи. Но и целия учителски и директорски състав е малко вманиачен на тема правила и дисциплина. Имат 4 директори и зам. директори, които отговарят за определени неща. Този по дисциплината е като агент на КГБ, следи непрекъснато по камерите къде какво се случва и до секунди е на мястото, където види нещо нередно (играещи карти например) Joy.
Миналата година в съседния клас имаше 3-ма осмокласника с лошо поведение - отсъствия, пиянски истории и т.н., изгониха ги скорострелно.
Но и училището е прекалено голямо, така че си трябва контрол и правила.

# 723
  • София
Страхотно звучи! И аз имах желания за икономическите гимназии, нооо синът ми си имаше друго наум  Laughing

# 724
моят много шета навън, или играят футбол в някакви турнири, или с приятели, и аз сега есенно-зимно държа да се връща към 8 и нещо, но уикендите понякога излизат от ранния следобяд та до вечерта.... и, не искам да ви плаша, но разходките са много малка част от това време, не че не обикалят и улиците или не висят у някой, но доста често засичам, че киснат в кафенета и барове тип наргиле

как засичам ли? шпионска програма на телефона му  Mr. Green той знае, че му е инсталирана такава, наясно е, че понякога я ползвам, за да видя къде е, а другите й възможности са също големи - да чуя какво си говорят, видеозапис и тн, но и аз гледам да не прекалявам, за да не почне да си изключва телефона нарочно

гледаш ги - едни такива хубави, възпитани деца, вкъщи предполагам всички са куклички, учат в добри училища, като се върнат отвън те гледат честно в очите и ти разправят, че са били на кино, в мола, или в парка, но успееш ли да чуеш какви си ги приказват като се чувстват насаме, почват да ти идват мисли от сорта ЛЕЛЕЕЕ ТОВА ПОКОЛЕНИЕ! и после се сещаш, че май-май и ти на тия години си ги правил такива  Laughing

# 725
antea - това, че киснат в тези барове с наргилета ми е известно, но аз се чудя дали няма някаква възрастова граница за употреба на тези наргилета. Как изобщо им се предоставя такова нещо, като децата са малолетни?

# 726
  • дядовата ръкавичка
Малее, колко съм изостанала. Чувала съм от приятелки с по-големи деца за наргилетата, но изобщо не знаех, че има такива заведения, къде са  newsm78. Моят вчера беше на РД на приятел - от 11.00. Към 17 ч. се обади, че се прибира. Говорили си и гледали филм, каза. Така ли е, не е ли .....  Thinking

# 727
  • някъде ... тук ...
Радо играе на Майнкрафт със съквартирантите. Каза, че си направили вътрешен сървър. Отделно гледат филми и постоянно нещо майсторят из стаята - то не беше дистанционно на вратата на 12 волта, помпичка за вода пак на 12 волта в тубата (голям мързел да се ползва нормална помпа) и т.н. Това е по негови думи, дано е вярно. Така или иначе в 10 заключват общежитието и ако закъснее някой - седи отвън, мъмрене, звънят на родители. За алкохол също има наказания. За цигарите не мисля, че ги гонят толкова, защото се е случвало да видя ученици в градинката пред общежитието да пушат спокойно. Иначе градът е малък и няма кой знае къде да се ходи и виси. Класната звъни, ако има някакъв проблем и иска бележка задължително и предварително за отсъствия.

# 728
  • София
Малее, колко съм изостанала. Чувала съм от приятелки с по-големи деца за наргилетата, но изобщо не знаех, че има такива заведения, къде са  newsm78. Моят вчера беше на РД на приятел - от 11.00. Към 17 ч. се обади, че се прибира. Говорили си и гледали филм, каза. Така ли е, не е ли .....  Thinking
Айяла, защо да не  е... бях миналия месец  извън БГ за две седмици  и през двата уикенда моите девойки са си канили приятелки с песпиване. Точно това са правили - говорили са си, гледали са филми, яли са. Майка ми го потвърди, била е в съседната стая. Peace

# 729
  • София
Моята е 2 пъти седмично на танци до 21ч, но са близо до нас и бързо се прибира.В останалите дни след училище е вкъщи.По традиция петък след училище пускам на Макдоналдс до 20ч.Събота е някъде с приятелки.

# 730
Ние позволяваме до 22.00 лятото и до 21.00 зимата /както е и по закон/.
Ако са с нас може и до по-късно. Simple Smile

И ние така.
Да знаете, че за нарушен вечерен час може да има разправии и глоби до 500 лв.
Скрит текст:
Преди 2-3 години синът на приятелка отива да спи при приятел (и двамата на 18 г. без малко).
Майката си ляга рано  и юнаците решават да се порзаходят. Към 11 и нещо спокойно си чакат автобус, идва полиция, прибира ги в районото и се обажда на родител.  
Приятелката ми отива и следват 2 часа разговори, писане и т.н. Другото дете няма кой да го прибере (всъщност майката докато спи си изключва телефона) и остава на хотел в полицейското.
След време следва срещи с психолози, социални и т.н. Общо взето разследват факта, че лъже майка си, че скита безпризорен ....
И точно за 18 му РД получиха честитка - глоба 500 лв. и закриване на случая.
Щерката знае историята с "ареста" и глобата и хич не й хрумва да се размотава сама.
Когато е тъмно и двете предпочитаме да я прибера с колата, дори и преди вечерния час.

# 731
20.00 зимата! Нито минута повече( първа смяна е на училище, след това спи,учи и излиза)...три пъти седмично е на тренировки до 21.00, но я прибира някой .Лятната ваканция режимът й е по-свободен,но не по-късно от 22.30 PeaceИ тя е с програмка за  "проследяване" по телефона, но това сама си го заслужи още миналата година,когато опита да ни послъже за това-онова ooooh! Peace

# 732
  • Sofia
До колко часа е вечерният час,има ли разлика от сезона?

# 733
Момичета, може ли да споделите от кои програмки за  "проследяване" по телефона сте доволни.  bouquet

# 734
аз ползвам Cerberus

Общи условия

Активация на акаунт