Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 116 061
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Ето едни невероятни снимки от почивката, на която са ходили Сара, Ангад, Киншук и Парас преди време. Ходили са и на плаж - Сара и Ангад са опасни - отново са един до друг. Толкова са сладки. По едно време и Парас се е снимал със Сара. Всички са супер ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 136
Още невероятни снимки от същата почивка на Сара, Ангад, Киншук и Парас. Сара е много сладка с тези ушички. Как готино е застанала на първите 2 снимки. Много сладко са се гушнали с Анги - уникални са. Парас стои от другата страна, Киншук и той - всички са страхотни ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 137
Намерих още 2 невероятни снимки на Сара, Ангад, Киншук и Парас от тази почивка! Жалко, че са по-дребни, но пък са страхотни. Сара и Ангад навсякъде са като залепени един за друг и много им се радвам. Другата жена участва с тях в другия им общ сериал. На първата снимка са в някакво заведение и Сара си е гушнала Ангад, на втората са в колата Киншук и другата актриса са отпред, а Ангад и Сара се возят заедно отзад. Интересно къде ли е Парас - може да шофира. Всички са великолепни - надявам се да ви харесат ... Mr. Green  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 138
Наистина, невероятни снимки. Сара и Ангад са супер готини заедно. love001
Киншук също е много сладък. (той е другият ми любимец)
Roxis, много ти благодаря!
newsm51 

# 139
Много са хубави всички, благодаря за снимките! Simple Smile

А пък на мен ми е много интересно Сара го взима навсякъде нейния, а Ангад не взима жена си... Каква жена е тази, дето ще търпи някаква готина мацка постоянно да й гушка мъжа, че даже да ходи по почивки вместо нея  Laughing И очевидно с Киншук също са си приятели, но Сара не му е на врата постоянно, малко става очевидно, че има предпочитания към Ангад   newsm53

Чудя се защо Парул вече не общува с тях. Бях чела из разни индийски сайтове за клюки, че със Сара са били много близки, докато са снимали заедно, но след края на сериала отношенията им са изстинали...  Sad Ще ми се да я виждаме и нея по-често с цялата банда.

# 140
Наистина, невероятни снимки. Сара и Ангад са супер готини заедно. love001
Киншук също е много сладък. (той е другият ми любимец)
Roxis, много ти благодаря!
newsm51 

Няма за какво! Радвам се, че снимките ти харесват. Сара, Ангад и Киншук са невероятно сладки. И аз ги обожавам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 141
Много са хубави всички, благодаря за снимките! Simple Smile

А пък на мен ми е много интересно Сара го взима навсякъде нейния, а Ангад не взима жена си... Каква жена е тази, дето ще търпи някаква готина мацка постоянно да й гушка мъжа, че даже да ходи по почивки вместо нея  Laughing И очевидно с Киншук също са си приятели, но Сара не му е на врата постоянно, малко става очевидно, че има предпочитания към Ангад   newsm53

Чудя се защо Парул вече не общува с тях. Бях чела из разни индийски сайтове за клюки, че със Сара са били много близки, докато са снимали заедно, но след края на сериала отношенията им са изстинали...  Sad Ще ми се да я виждаме и нея по-често с цялата банда.

Сара и Ангад често пътуват заедно! Наскоро ходиха в Делхи. Жена му рядко ходи на такива партита, почивки и т.н. Появява се само понякога на някое важно събитие или награди. Но за мен така е добре - аз си предпочитам Сара и Ангад. Жена му Пари едва ли може да каже нещо - горката явно вече си ги знае. Освен това са в Индия. Сара често е у тях на гости или Ангад е у Сара. Често празнуват и празниците заедно, а сега живеят и наблизо. Сара води Парас, ама имам чувството, че той стои там като параван - страничен наблюдател. А че са очевидни симпатиите на Сара към Ангад - това се знае. Те самите си казват, че много се обичат, че са си близки приятели - дори като едно семейство. С Киншук също са си близки и се виждат - Ангад казва, че Киншук му е като брат и в живота ...  smile3525 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  txtloves

По отношение на Парул - незнам! Едва ли са се отдалечили - може тя просто да се движи в различна компания. И на мен ми се ще да ги видя отново четиримата заедно. Дано се появят. Така ми се иска да е вярно, че ще снимат отново заедно в края на ноември ..  Praynig Praynig Praynig

Обещавам по-късно да пусна още интересни снимки и клипове ...  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 142
Може да е от културни различия, но ми е странна цялата работа с жена му. Гледам, че Сара и този Парас имат гушнати снимки, има някаква романтика между тях, докато при Ангад и жена му май тоя елемент го няма (като изключим ония словоизлияния по повод годишнината им). Да не говорим, че Парас е хубавец, докато жената на Ангад... лично на мен не ми допада. И така ми става още по-странно хубавия Ангад какво прави с нея.

Иначе наистина би било супер да се съберат пак на екран. Просто между тях четиримата има страхотна химия и им се получава много хубаво  Heart Eyes

# 143
Може да е от културни различия, но ми е странна цялата работа с жена му. Гледам, че Сара и този Парас имат гушнати снимки, има някаква романтика между тях, докато при Ангад и жена му май тоя елемент го няма (като изключим ония словоизлияния по повод годишнината им). Да не говорим, че Парас е хубавец, докато жената на Ангад... лично на мен не ми допада. И така ми става още по-странно хубавия Ангад какво прави с нея.

Иначе наистина би било супер да се съберат пак на екран. Просто между тях четиримата има страхотна химия и им се получава много хубаво  Heart Eyes

Да Сара има снимки с Парас и Ангад има някои с жена си, но не се усеща тази химия и страст, която я има между Ангад и Сара. Когато са двамата направо прехвърчат искри. Иначе имат снимки и четиримата - и Ангад и Сара пак са гушнати ...  Mr. Green   newsm76 Two Hearts

Жена му е избор на майка му. Като гледам там явно много се слуша думата на майката. Не знам какви чувства имат с жена му, но определено не ми харесват като двойка.  Peace

Какво да направя - аз съм си фенка на Ангад и Сара и обожавам да ги гледам заедно. Дано винаги са така близки приятели ...
txtloves txtloves txtloves

# 144
Ето един невероятен клип на Ангад, Сара, Киншук и жена му! Той е от някакво събитие по повод Свети Валентин. Снимали са двойките, които са присъствали там. Киншук е отишъл с жена си, а Ангад със Сара - дори й подарява букет за Свети Валентин. Много са сладки и четиримата ...  newsm51 Two Hearts Two Hearts txtloves ppp  Hands Clap

https://www.youtube.com/watch?v=lYtnEh8wyuU

# 145
Roxis, напълни ми душата с тоя клип! Благодаря ти!   Hug
Не мога да им се нагледам на Ангад и Сара. Толкова са сладки.  Heart Eyes
А Пари определено не я възприемам до Ангад. Не се учудвам,че е приел за съпруга избора на майка си - бях чела  едно интервю, в което го питат кой е неговият идол и той отговаря "майка ми". Явно не смее да и противоречи. (Не знам защо имам чувството, че е някакво подобие на Васу, но пък може и да греша.) Не мога да ги разбера с тия аранжирани (уредени или както там се наричат) бракове. Как ще живееш с човек към когото не изпитваш никакви чувства, че и деца имат. Извинявайте ама ми е много тъпо това.
Затова им се радвам на Сара и Ангад. И нямам нищо против ако са мнооого повече от приятели. В края на краищата човек има право и да обича нали?

# 146
Roxis, напълни ми душата с тоя клип! Благодаря ти!   Hug
Не мога да им се нагледам на Ангад и Сара. Толкова са сладки.  Heart Eyes
А Пари определено не я възприемам до Ангад. Не се учудвам,че е приел за съпруга избора на майка си - бях чела  едно интервю, в което го питат кой е неговият идол и той отговаря "майка ми". Явно не смее да и противоречи. (Не знам защо имам чувството, че е някакво подобие на Васу, но пък може и да греша.) Не мога да ги разбера с тия аранжирани (уредени или както там се наричат) бракове. Как ще живееш с човек към когото не изпитваш никакви чувства, че и деца имат. Извинявайте ама ми е много тъпо това.
Затова им се радвам на Сара и Ангад. И нямам нищо против ако са мнооого повече от приятели. В края на краищата човек има право и да обича нали?

Точно така е! Напълно съм съгласна с теб. И аз не мога да възприема такива аранжирани/уредени бракове. Но там явно често става така. Майката решава и точка - правиш каквото ти кажат. Вероятно има изключения, но тук именно тя е избрала жена му. Ангад това не го крие - винаги го е казвал. И аз смятам, че човек има право да обича и да бъде обичан. Има право да живее живота си, така както иска той самия. Аз много се радвам на Сара и Ангад и се надявам винаги да са така близки - толкова са готини, сладки и прекрасни. Пълнят ми душата ... newsm10 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Много се радвам се, че и ти мислиш като мен и че клипа ти е харесал ...   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Двамата са уникална двойка - а когато той й подари букета и си честитиха Свети Валентин ми стана толкова хубаво и приятно! Това много ме изкефи ...   ura ppp  Hands Clap

Журналистите пък попитаха Ангад няма ли да го честити и на Пари - тогава и Ангад и Сара й честитиха от екрана. Опасни са ...  Mr. Green

Киншук и жена му също са много сладки ...
Flushed Heart Eyes Flushed

# 147
  • София
     Днес един дълъг пост за любовната история на Садна и Алек:

Още дете, Садна остава без майка. Баща и я оставя при вуйчо и вуйна и- Кушалия и Пракаш, където тя заживява в едно обикновено, сплотено, индийско семейство. Истинската им дъщеря Рагини, макар и на същата възраст, играе ролята на изгубената майка и винаги защитава сестра си от нападките на роднините. Кушалия никога не дарява с любов и майчина грижа сирачето. За нея красивата и бяла Садна е заплаха щастието на по-мургавата и недотам атрактивна дъщеря. Садна пък от своя страна е готова на всичко за сестра си и го доказва многократно.

Как започва всичко. Садна получава предложение да гледа внуците на Ражванш – Гуни и Пратам. Тя приема, защото заплатата и трябва, за да може да помогне на семейството си. Нейните вуйна и вуйчо са заложили дома си и трябва да го откупят, за да не останат на улицата. Всъщност това се оказва заложен капан от страна на Васундхара Раджванш.

Садна и иска заем. Васу я кани да дойде вечерта на приема, който дава в чест на сина си Ранвир. Садна се обърква и достига до тъмна стая, където чува странен шум. Когато влиза тя намира Алек с вързани ръце. Алек я моли да го освободи и тя го отвързва. Умственоизостаналият младеж проваля партито и гостите обвиняват Васу, че държи го държи вкъщи, вместо да му осигури необходимото лечение. Тя се ядосва много и публично обещава да го омъжи в срок един месец за красиво и добро момиче.

Васу моли Садна да се омъжи за сина и, като и обещава да плати целия заем. Садна е съгласна да приеме, но само при условие, че Васу омъжи другия си син - Ранвир, за нейната сестра Рагини. Васу никога не би допуснала такъв брак и гони Садна от дома си. Няколко дни по-късно, когато всичко е безнадеждно и домът им е загубен, Садна отива да се помоли на боговете. В храма тя среща Васу. Г-жа Ражванш приема предложението на Садна, вярвайки, че Ранвир няма да се върне от САЩ и в никакъв случай няма да се събере с Рагини. С тази си постъпка, тя се доказва като егоистична и зла жена.

Първата песен на Садна и Алек е Piya O Piya Sawariya

И тази песен изразява най-точно психичното състояние на младата булка. Садна е изхвърлена от дома си. В имението на Ражванш тя е съпруга на Алек само на хартия, тъй като момчето дори не подозира какво е брак. Садна е изправена на кръстопът. В храма тя отново намира отговор на въпросите си и обещава пред боговете, че каквото и да се случи тя няма да напусне съпруга си и винаги ще се грижи добре за него.

Стъпка по стъпка тя успява да спечели приятелството на Алек. С много търпение и любов Садна се опитва да помогне на Алек да се пребори със страховете си. Нейната жертва се увенчава с успех тя успява да разкрие виновника за психичното му състояние.

От този момент нататък започва най-чистата любовна история, която някога е излъчвана на телевизионния екран. Двамата младежи доказват твърдението, че „Приятелството е първата стъпка на любовта”.

"Diljaniya Song" http://www.youtube.com/watch?v=tFXNZKdYv58

е специално предназначена за тази двойка и се превръща в супер хит.

Алек се подобрява с помощта на приятеля си от детинство д-р Шлок. По време на инцидент, при който Садна е ранена, а Алек не може да я защити, той си внушава, че не е достатъчно добър за нея и е по-добре тя да си намери съпруг, който наистина да и подхожда. Алек настойчиво моли приятеля си да се омъжи за нея. На втората сватбена церемония Шлок трябва да замени Алек. В най-драматичния момент Алек се появява и този път осъзнато се омъжва за любовта на живота си.

Ранвир се опитва да помогне на Алек и да до научи как да се грижи и уважава съпругата си. По време на един неприятен инцидент по-малкия брат, в опит да защити Садна, удря много силно нападателя на снаха си и отива в затвора. Васу е много ядосана и иска да ожени Алек за друго момиче, което повече подхожда на социалната му среда. Алек като истински син е съгласен с мнението на майка си. Васу предлага на Садна да подпише документите по развода. Принудена от обстоятелствата Садна се съгласява да се разведе.

Рагини разбира какво е направила свекърва и и с всички сили се бори да развали годежа на зет си и отновo да събере Садна и Алек. В последния момент бракът се проваля, Алек се връща при любовта си. Но за да я спечели отново, той трябва да докаже себе си. Алек се справя с редица трудности. Доказва, че е способен младеж, който истински обича съпругата си. Той я взима от дома на родителите и и от отзи момент двамата заживяват като съпруг и съпруга.
      Васу не приема тяхната връзка и те, заедно с Ранвир и Рагини, са принудени да живеят в къща под наем. Двете сестри не се примиряват с положението и всячески се опитват да съберат семейството отново. По време на пожар Садна спасява свекърва си от огъня, като самата тя е сериозно ранена. Васу се разкайва за поведението си и искрено приема снаха си отново.

Двете сестри забременяват по едно и също време. Садна се безпокои за сестра си, защото научава от лекуващата им лекарка, че Рагини може да има някои усложнения. Садна за пореден път забравя за себе си и се концентрива върху състоянието на сестра си. Тя дори започва да пости. Садна ражда момиченце Куши.

След раждането при терористична атака Садна умира.

Садна беше прекрасна сестра, прекрасна дъщеря, прекрасна снаха, но не успяхме да я видим и като прекрасна майка.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 14:42 от TEREZA83

# 148
TEREZA83, благодаря! newsm51
Макар и за съвсем кратко  ни показаха, че Садна би била и прекрасна майка. Жалко, че сценаристите измислиха такъв ужасен край за тази толкова изстрадана и красива любов.

# 149
TEREZA83, благодаря! newsm51
Макар и за съвсем кратко  ни показаха, че Садна би била и прекрасна майка. Жалко, че сценаристите измислиха такъв ужасен край за тази толкова изстрадана и красива любов.

Тереза и аз ти благодаря от сърце за историята на Алек и Садна! За мен това наистина е една от най-красивите любовни истории. Такава любов няма как да умре, каквото и да става. Както написах и в другата тема - За мен сериала Цветовете на любовта е около 640 епизода - до там докъдето играят четиримата сладури Садна, Алек, Ранвир и Рагини! След това е едно нищо. Ще си представям, че всичко е завършило щастливо, а когато се сетя за гадостите, ще си припомням, че Алек и Садна са свързани за 7 живота и рано или късно ще бъдат отново заедно ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт