Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 115 985
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Ето и 2 невероятни снимки на Ангад и Сара от едно събитие, на което са били преди време. Много са готини и сладки. Тя с късата пола - върха са. Много ги обичам  ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 61
Roxis, kirionka, Hrisi, nansim, marvela много ви благодаря, много сте мили Hug  remybussi
Аз нищо не съм направила, с тези 4-та каквото и да видя е готино.Голям тандем са и същевременно всеки от тях е индивидуално харизматичен.
marvela страхотно клипче, когато го гледах за първи път, направо ми се стори като първата брачна нощ на Алек и Садна, предвид това, че до този момент само си мечтаехме и ние и те за такава сцена... Heart Eyes
marvela и на мен в реала Парул ми е много сладка, повече отколкото в сериала.И много естествена.
Относно Ангад и Сара и аз съм на мнение, че има нещо повече от приятелство между тях Heart EyesМного ми е кофти обаче за Пари.Нито една жена не заслужава това...Не знам как реагира на отношенията на съпруга и със Сара, но по начина по който Алек и Сара се държат един към друг смятам, че Пари не си е свършила работата като жена.Не я разбирам, не мога да се поставя на мястото и, от други континенти сме, може би на територията на Индия това е нормално - да си трае и да търпи, че иначе какво ще стане със семейството и, къде ще отиде тя, а децата?Не знам, но ми е кофти за нея Sad

# 62
Roxis, kirionka, Hrisi, nansim, marvela много ви благодаря, много сте мили Hug  remybussi
Аз нищо не съм направила, с тези 4-та каквото и да видя е готино.Голям тандем са и същевременно всеки от тях е индивидуално харизматичен.
marvela страхотно клипче, когато го гледах за първи път, направо ми се стори като първата брачна нощ на Алек и Садна, предвид това, че до този момент само си мечтаехме и ние и те за такава сцена... Heart Eyes
marvela и на мен в реала Парул ми е много сладка, повече отколкото в сериала.И много естествена.
Относно Ангад и Сара и аз съм на мнение, че има нещо повече от приятелство между тях Heart EyesМного ми е кофти обаче за Пари.Нито една жена не заслужава това...Не знам как реагира на отношенията на съпруга и със Сара, но по начина по който Алек и Сара се държат един към друг смятам, че Пари не си е свършила работата като жена.Не я разбирам, не мога да се поставя на мястото и, от други континенти сме, може би на територията на Индия това е нормално - да си трае и да търпи, че иначе какво ще стане със семейството и, къде ще отиде тя, а децата?Не знам, но ми е кофти за нея Sad

Да и на мен ми е мъчно за Пари!  Rolling Eyes Не й е лесно да гледа Сара и Ангад заедно почти всеки ден. Те наистина са много близки приятели, но и аз съм на мнение, че има нещо повече между тях. Това си личи - колкото и да го отричат ...  newsm10

Сара е приятелка и на Пари! Ангад на Парас - събират се четиримата. Много са ми интересни ...  Mr. Green

Когато пресата започне да пише, че Ангад има връзка със Сара - той веднага намира оправдание с това, че със Сара са близки приятели, тя е приятелка и на Пари, идват си на гости - така, че нямало проблем. Сега Сара и Ангад живеят близо един до друг ...  txtloves txtloves txtloves

Пари може да прави всичко възможно, но пред Сара няма как да се мери. Тя си е красавица - Ангад не си е избирал съпругата, оженил се е по желание на майка си. Вероятно в Сара вижда своята сродна душа ...  newsm78

Според мен Пари не смее да се обади - дори да е наясно с нещата! Ще се снима и позира с тях - ще са приятелки със Сара. Какво да прави - пък и да не забравяме, че са в Индия, а там нещата са много по-сложни. А и мъж като Ангад не е за изпускане. ...  Peace

Може пък Сара и Ангад да са само приятели, но много се съмнявам. Погледите, прегръдките и съобщенията - въобще езика на телата им когато са заедно говорят друго ...  smile3534 Flushed Flushed

Сетих се за интервюто на Ангад и Сара по повод Свети Валентин - там го питат кои са любимите му хора и той: Сара и Пари ... После нея питат и тя - Ангад и Пари. После го питат дали е романтичен и дали прави романтични изненади на жена си - Сара се смее и казва, че Ангад не е по тези неща, затова тя често му помагала с тези изненади. Той се смее и потвърждава. Когато ги питаха за това какво мислят за любовта - Сара си каза мнението, после Ангад каза, че мислел същото - нямало какво да допълни. И това ако не е съмнително ...   grinning039  Two Hearts txtloves

Трябва да пусна това интервю и тук в тази тема - да си го припомним ... Mr. Green

На Пари вероятно никак не й е лесно - жал ми е за нея, но пък обожавам Ангад и Сара и искам да ги гледам винаги заедно. Наслаждавам се на всяка тяхна снимка, съобщение, клип. Какво да правя - страхотни са ...  Heart Eyes ppp  Hands Clap

# 63
  • Истанбул
Добро утро!

Искам да публикувам пресни снимки,но се опасявам дали вече не сте ги видели Heart Eyes Hug

Ангад със семейството си на Празника на Ганеш.
https://www.facebook.com/126072107421982/photos/a.12610083075244 … ype=1&theater

# 64
Здравейте!
haksev, благодаря за прекрасните снимки.
Аз за съжаление не мога да попадна на нищо ново, затова ви пускам един танц на Ангад и Сара (за съжаление качеството е много лошо). В края на клипчето има моменти от награждаването на Ангад и Сара (мисля, че за най-добър актьор и актриса).

Сарита май нещо му се кара на Ангад, ама като не и разбирам.
Двамата сладури пак си се закачат.
Grinning

Хубав ден ви желая! newsm10

# 65
Привет! Може пък в Индия да е нормално приятелство между мъж и жена. И аз първо си помислих, че е невъзможно да няма нещо повече, ама пък все пак сме толкова различни от индийците. Другата възможност е да има чувства, ама да си ги подтискат.

А всъщност Парул имала ли и връзка с Киншук? Четох, че даже щели да имат бебе, сватба, разни такива. Или са измишльотини на пресата? Ама щом бракът му е от 2011, май е второто  Grinning

# 66
Добро утро!

Искам да публикувам пресни снимки,но се опасявам дали вече не сте ги видели Heart Eyes Hug

Ангад със семейството си на Празника на Ганеш.
https://www.facebook.com/126072107421982/photos/a.12610083075244 … ype=1&theater

Здравей! Благодаря за снимките - супер са. Ти ме подсети, че не съм пуснала всички снимки от този празник. Редна е да ги има и тук в темата. Ангад винаги го прави страхотно - събира и свои приятели. Има и снимки със Сара. По-късно ще ги пусна ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 67
Привет! Може пък в Индия да е нормално приятелство между мъж и жена. И аз първо си помислих, че е невъзможно да няма нещо повече, ама пък все пак сме толкова различни от индийците. Другата възможност е да има чувства, ама да си ги подтискат.

А всъщност Парул имала ли и връзка с Киншук? Четох, че даже щели да имат бебе, сватба, разни такива. Или са измишльотини на пресата? Ама щом бракът му е от 2011, май е второто  Grinning

Разбира се, че е възможно да има приятелство между мъж и жена - не само в Индия, тук също. Но специално в случая на Ангад и Сара ми се струва, че има нещо повече. Винаги когато ги видя как се гледат, прегръщат и т.н. имам такова чувство. Разбира се това си е мое мнение - те си знаят най-добре ...  newsm10   Kissing Heart Two Hearts

Колкото до Киншук и Парул - повечето неща явно са измислица на жълтата преса. Специално това, че ще имат бебе, че дори на едно място ги бяха оженили. Това не е вярно.  Peace

А дали са имали връзка по време на сериала - незнам. Всичко е възможно. От както се е оженил Киншук е непрестанно с жена си. Преди това, нямам представа ...
  newsm76

# 68
  • Варна
Roxis,поздравления за хубавата тема!
Виждам,че е стартирала,повече от успешно! и моментът за появата й е възможно най-точният!

# 69
Здравейте!
Аз за съжаление не мога да попадна на нищо ново, затова ви пускам един танц на Ангад и Сара (за съжаление качеството е много лошо). В края на клипчето има моменти от награждаването на Ангад и Сара (мисля, че за най-добър актьор и актриса).

Grinning

http://youtu.be/BL_d_ZlPjoM?list=FLVDN37Umlclo7QDn2ewcvFQ

Хиляди благодарности за прекрасния клип! Напълни ми душата - Сара и Ангад са уникални сладури. Танцуват толкова хубаво, песента е страхотна. Винаги са в ритъм - направо едно цяло. Накрая е забавно - Ангад взе наградата за най-добър актьор и започна да благодари - благодари на майка си, на Пари, на екранните си колеги, на продуцента, на зрителите. Сара беше с тогавашния й съпруг Али, с когото после се разведе. Когато тя получи наградата за най-добра актриса излезе и благодари на Ангад - и му се поскара на шега, защо не я е споменал първо, ами екранни колеги - вика аз къде съм ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И той започна да се хили - и тя нали каза, че първо на него трябва да благодари. Страхотен партньор, после и тя на колегите, продуцентите, зрителите и Али  ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Големи сладури са - на следващата година Ангад като взе наградата първо на Сара благодари ...   grinning039 Flushed Heart Eyes

Иначе и мен ме е яд, че техните танци са с такова лошо качество. Би било уникално ако ги намерим с кристална картина - представете си тогава как биха изглеждали ...  dance  ura smile3534

Хубав ден и от мен на всички ...
  Hug Hug Hug

# 70
Roxis,поздравления за хубавата тема!
Виждам,че е стартирала,повече от успешно! и моментът за появата й е възможно най-точният!

Добре дошла Лори! Благодаря ти за хубавите думи ... Hug Hug Hug

# 71

Да,даааа  Laughing Laughing Laughing, то в Индия сигурно точно такова приятелство е най нормалното, особено като знаем мястото на жената в обществото. Бандитка ще каже, но за мен това граничи с абсурд.

И двамата са добри актьори, но така изиграха определени сцени, че не мога да помисля нещо друго, освен че + таланта  има и физическо привличане. Сара ми се вижда малко вей-хайвей, но Ангад се разтапя когато тя е до него, независимо че се опитва да не го показва. Струва ми се,че  на нея  хич не и пука и  се увисва на врата му при всеки удобен случай.

haksev  bouquet Много ми е любопитно - когато беше в Индия, ходихте ли на нощен клуб или някакво културно мероприятие?

Хубава и усмихната събота на всички  Hug Hug Hug

# 72
Здравейте!

Grinning

Хиляди благодарности за прекрасния клип! Напълни ми душата - Сара и Ангад са уникални сладури. Танцуват толкова хубаво, песента е страхотна. Винаги са в ритъм - направо едно цяло. Накрая е забавно - Ангад взе наградата за най-добър актьор и започна да благодари - благодари на майка си, на Пари, на екранните си колеги, на продуцента, на зрителите. Сара беше с тогавашния й съпруг Али, с когото после се разведе. Когато тя получи наградата за най-добра актриса излезе и благодари на Ангад - и му се поскара на шега, защо не я е споменал първо, ами екранни колеги - вика аз къде съм ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green И той започна да се хили - и тя нали каза, че първо на него трябва да благодари. Страхотен партньор, после и тя на колегите, продуцентите, зрителите и Али  ...  txtloves newsm76 Two Hearts  Големи сладури са - на следващата година Ангад като взе наградата първо на Сара благодари ...   grinning039 Flushed Heart Eyes

Иначе и мен ме е яд, че техните танци са с такова лошо качество. Би било уникално ако ги намерим с кристална картина - представете си тогава как биха изглеждали ...  dance  ura smile3534

Hug Hug Hug

Наистина Сара и Ангад са много сладки и забавни.   love001
И на мен много ми се иска да намеря техните танци с кристално качество (или поне с по-добро такова). Има толкова много клипове, но за съжаление всички са с много лошо качество, а те двамата танцуват страхотно. Такава хармония и магнетизъм има между тях. Невероятни са. txtloves

# 73
Още няколко снимки на Сара за календара - страхотна е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 74
Здравейте!

Grinning

Hug Hug Hug

Наистина Сара и Ангад са много сладки и забавни.   love001
И на мен много ми се иска да намеря техните танци с кристално качество (или поне с по-добро такова). Има толкова много клипове, но за съжаление всички са с много лошо качество, а те двамата танцуват страхотно. Такава хармония и магнетизъм има между тях. Невероятни са. txtloves

newsm10   http://www.youtube.com/watch?v=2HGn8oPh5JQ

Общи условия

Активация на акаунт