Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 115 967
  • 747
  •   1
Отговори
# 705

По едно време Сара хвърляше топката и успя да спечели доста важни точки за отбора си! Всички направо ахнаха - невероятна е. След като спечели точките за отбора си Сара направи същия онзи жест. Може да го видите на 32.40 докато отива при Навин Шайни/ Вину. Много ми хареса, че отиде. Все пак двамата са брат и сестра в "Цветовете". Сара вървейки правеше този жест и танцуваше нещо - смеейки се, Навин/ Вину също го направи жеста и се смееше. Един вид със Сара се поздравиха. Страхотни са - много ме зарадваха. smile3501 newsm76  Kissing Heart

И аз изгледах мача. Честно казано нищо не разбрах от правилата на играта, но пък с голямо удоволствие гледах самото състезание. Сара е голяма сладурана. Особено като отиде при Навин (Вину) и след това като тичаше към отбора си изглеждаше като малко момиченце, което се забавлява. Толкова е сладка.  love001 txtloves

# 706

По едно време Сара хвърляше топката и успя да спечели доста важни точки за отбора си! Всички направо ахнаха - невероятна е. След като спечели точките за отбора си Сара направи същия онзи жест. Може да го видите на 32.40 докато отива при Навин Шайни/ Вину. Много ми хареса, че отиде. Все пак двамата са брат и сестра в "Цветовете". Сара вървейки правеше този жест и танцуваше нещо - смеейки се, Навин/ Вину също го направи жеста и се смееше. Един вид със Сара се поздравиха. Страхотни са - много ме зарадваха. smile3501 newsm76  Kissing Heart

И аз изгледах мача. Честно казано нищо не разбрах от правилата на играта, но пък с голямо удоволствие гледах самото състезание. Сара е голяма сладурана. Особено като отиде при Навин (Вину) и след това като тичаше към отбора си изглеждаше като малко момиченце, което се забавлява. Толкова е сладка.  love001 txtloves

Така е! Сара определено е като малко момиче, което се забавлява и наслаждава на играта. Когато спечели точките - чак я вдигнаха да я носят. Тя е като перце сравнено с другите. Голяма сладурана ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Правилата и аз не ги разбрах много, но когато удариш топката и тя отиде толкова високо та чак в публиката печелиш точката. Ако човек от другия отбор я хване и стигне до определеното място печели той, ако си я хване този от същия отбор точката е за него. Направи ми впечатление, когато Сара мяташе топката - така я метна, че другия не успя да я удари, а тя бутна едно като кюлче в страни - точно отгоре. С такава прецизност хвърли топката, че го бутна и с това спечели автоматично точката. Не разбрах всичко, но горе долу. И точкуването им кога е по 1 кога по 3 кога по 6 или повече точки пак не разбрах как става. Иначе когато даден отбор не е съгласен с отсъждането на съдията има право на проверка и повторение и съответно ако се види съмнително - може да преиграват дадено положение. Това разбрах ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Момента когато Сара отиде при Навин/ Вину е уникален! Много ме изкефи - как се поздравиха двамата. Така трябва - само се моля когато играят с отбора на Ангад и той да е там и да имат общи моменти. Дори един такъв би бил уникален ...  Praynig Praynig Praynig

Иначе забележете - в другия отбор са двамата братя на Сара съответно в "Цветовете" и в "Ram Milayi Jodi", както и онзи моделиер, който е приятел на Сара и Ангад и за когото понякога участват в ревюта. Да не забравим и как Сара се изправи като капитан срещу Тарун от "Цветовете". В същото време съпруга на Ашита/ Малти в реалния живот играе с нея, а от другата страна е съпруга й в "Цветовете"- Вину. Мача ми беше много интересен ...  smile3525

Шоуто е страхотно, а Сара ми пълни душата. Очаквам с нетърпение и Ангад ...
Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 707
Забравих да ви питам - как ви се стори вчерашния танц на Сара по време на представянето на отбора й. Според мен тя беше блестяща и супер сладка. Другите също танцуваха страхотно, но тя определено се открояваше - невероятна е ...  newsm44 newsm76 Two Hearts txtloves  Kissing Heart Two Hearts  ura

# 708
Излязоха 25-ти, 26-ти и 27-ми епизод на новия сериал на Киншук - Tum Aise Hi Rehna! Той е голям сладур и чаровник ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  ppp  Hands Clap

https://www.youtube.com/watch?v=usJjd9NPV4E

https://www.youtube.com/watch?v=MjHPn1iwtic

https://www.youtube.com/watch?v=f0SlRsnoxdk

# 709
Забравих да ви питам - как ви се стори вчерашния танц на Сара по време на представянето на отбора й. Според мен тя беше блестяща и супер сладка. Другите също танцуваха страхотно, но тя определено се открояваше - невероятна е ...  newsm44 newsm76 Two Hearts txtloves  Kissing Heart Two Hearts  ura
Сара винаги е страхотна!   love001  txtloves  Two Hearts
Но определено Ангад ми липсва много. Двамата танцуват уникално, затова дано скоро ги видим отново заедно. Praynig  Големи сладури са! Уникална двойка! Heart Eyes

# 710
Сара винаги е страхотна!   love001  txtloves  Two Hearts
Но определено Ангад ми липсва много. Двамата танцуват уникално, затова дано скоро ги видим отново заедно. Praynig  Големи сладури са! Уникална двойка! Heart Eyes

Определено е така! И на мен ми липсва Ангад. Когато са двамата със Сара всичко им се получава. Искам да ги видя отново заедно. Толкова много искам да ни зарадват с нови общи снимки и клипчета. Един нов танц би бил идеален подарък. Дано по-натам отново се снимат заедно като двойка в някой сериал. Уникални са - много ги обичам ... Praynig Praynig Praynig  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 711
  • София
   И аз го изгледах епизодчето и ми хареса. Хубаво е, че има толкова танци и песни. Дано да видим Сара и Ангад заедно  Praynig

А сега за крикета. Стана ми интересно и намерих ето такава информация в едно мое списанийце.

Играе се на поле, в средата на което е разположено малко поле -pitsh. Двата отбора са по 11 състезателя. Когато състезанието започне на терена излизат всички играчи на  отбора, които ще хвърля. От противниковия отбор участват само двама, които застават в двата края на малкото поле пред конструкция от три дървени колчета с закрепени на тях две дървени блокчета - уикет.
     Хвърлящият играч се прицелва в уикета с цел да го събори. Играча от противниковия отбор - батър- се стреми да предотврати това. Ако не отцели топката или ако някой от атакуващия отбор я улови, батърът излиза от играта и го заменя негов съотборник.
     Когато батърът отцели топката, двамата с неговият съотборник започват да тичат към срещуположните уикети. Целта им е да си разменят местата преди играчите от хвърлящия отбор да съборят уикетите с топката. При успех батиращият отбор получава точка. Ако обаче уикета падне, батърът напуска играта.
    Четири ръна се получават ако след като топката е ударена, напусне очертанията на полето без никой да я е хванал. 6 ръна се дават ако излезе при директен полет. Точки получава само батиращият отбор. Местата на отборите се смянят ако 10 от 11 играчи са били батъри или са направени определен брой удари. Въпрос на договорка.

# 712
   И аз го изгледах епизодчето и ми хареса. Хубаво е, че има толкова танци и песни. Дано да видим Сара и Ангад заедно  Praynig

А сега за крикета. Стана ми интересно и намерих ето такава информация в едно мое списанийце.

Играе се на поле, в средата на което е разположено малко поле -pitsh. Двата отбора са по 11 състезателя. Когато състезанието започне на терена излизат всички играчи на  отбора, които ще хвърля. От противниковия отбор участват само двама, които застават в двата края на малкото поле пред конструкция от три дървени колчета с закрепени на тях две дървени блокчета - уикет.
     Хвърлящият играч се прицелва в уикета с цел да го събори. Играча от противниковия отбор - батър- се стреми да предотврати това. Ако не отцели топката или ако някой от атакуващия отбор я улови, батърът излиза от играта и го заменя негов съотборник.
     Когато батърът отцели топката, двамата с неговият съотборник започват да тичат към срещуположните уикети. Целта им е да си разменят местата преди играчите от хвърлящия отбор да съборят уикетите с топката. При успех батиращият отбор получава точка. Ако обаче уикета падне, батърът напуска играта.
    Четири ръна се получават ако след като топката е ударена, напусне очертанията на полето без никой да я е хванал. 6 ръна се дават ако излезе при директен полет. Точки получава само батиращият отбор. Местата на отборите се смянят ако 10 от 11 играчи са били батъри или са направени определен брой удари. Въпрос на договорка.

Тери, много ти благодаря за подробната информация относно крикета. Определено е много полезна и разбрах доста неща ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Вече ще знам правилата по-добре. Значи точно това събори Сара, когато мяташе - толкова прецизно хвърли топката, че събори уикета и донесе доста точки на отбора си. Невероятна е ...  newsm44  Two Hearts txtloves

Надявам се скоро да видим Сара и Ангад заедно! Ще бъде интересно и двамата да играят за отборите си, когато дойде време за мача между Rowdy Bangalore и Ahmedabad Express ... 
Praynig Praynig Praynig  Flushed  Two Hearts   love001 lovekiss

# 713
Новина за Сара!  smile3525

Sara Khan to play Roli in Sasural Simar Ka

Sara Khan, who was last seen in 'Junoon — Aisi Nafrat Toh Ishq Kaisa', will soon enter 'Sasural Simar Ka' as the new Roli. Now, that doesn’t mean that Avika Gor, who plays the part, is on her way out. Says a source associated with the show, “It’s a new twist. Avika will meet with an accident and sustain injuries on her face, which would make it unrecognisable. Sara will enter the Bharadwaj family as the new Roli.” Sara confirmed the news.

Сара Кан ще играе Роли в Sasural Simar Ka!

Сара Кан, която последно видяхме в 'Junoon — Aisi Nafrat Toh Ishq Kaisa', скоро ще влезе в 'Sasural Simar Ka' като новата Роли. Това не означава, че Авика Гор, която играе ролята ще напусне/ е на път да напусне. Това казва източник свързан със сериала: "Това е нов обрат. Героинята на Авика ще претърпи инцидент и ще получи наранявания на лицето си, което ще го направи почти неузнаваемо. Сара ще влезе в семейство Bharadwaj като новата Роли". Сара потвърди новината ...  Peace

Ето 2 клипчета свързани с новината. Вероятно покрай тази роля Сара се беше снимала с онова сари и каза, че скоро идва с нещо ново. Освен шоуто по крикет ще участва и в този сериал ... Wink

https://www.youtube.com/watch?v=DLKe9UPuK8o

https://www.youtube.com/watch?v=ge3wf61iSfY

Проверих и видях, че въпросния сериал е вече на 1051 серия. Авика Гор е момичето, което играе "Малката булка" като малка. Що за приумица на сценаристите да правят уж пластична операция, че да й подменят лицето. Сара и Авика са съвсем различни - дори няма база за сравнение. И като вид и като ръст и изобщо. Радвам се, че Сара ще се снима, но според мен заслужава нещо много по-добро, а не да е нечий заместник. Този сериал вече е втори сезон и е минал 1050 серии. И какво означава, че идването на Сара не означавало, че Авика напуска. Дали по-натам ще й върнат същото лице или не? До кога ще играе Сара?  newsm78

Честно казано се надявам да играе известно време и после да започне нов сериал, където да си партнира с Ангад. Искам сериал, където двамата да участват от началото до края заедно като двойка. Това би било хит. Надявам се сценаристите и телевизиите да помислят по въпроса. Много хора ги искат пак заедно и им пишат. До тогава успех на Сара - тя е много талантлива и заслужава най-доброто. Не смятам, че това е най-подходящата роля в момента, но временно става. Може би и тя я е приела с тази цел. Дано после снимат с Ангад. Дано да сбъднат мечтата ни скоро ...
newsm76  Heart Eyes Praynig

# 714
Излезе 4-ти епизод на Box Cricket League! До колкото видях тук е мача между отборите на Jaipur Raj Joshiley и Kolkata Baabu Moshaye. С една дума - тук няма да видим нито Сара, нито Ангад. Все пак давам линка, защото шоуто е интересно и може някой да иска да гледа всички епизоди. В отбора на Jaipur играят приятелите на Сара и Ангад, на които двамата ходиха на общ рожден ден в края на септември. Единя от тях е Маниш Нагодев, когото видяхме и в "Цветовете" в ролята на годеника на Рагини, който се отказа от нея, за да е щастлива тя с Ранвир ... smile3525   

# 715
парас качи нова снимка на сара немога да я кача явно нещо неми се получава при качването от инстаграм незнам защо затова ще помоля някой да я качи много е сладка буквално  Joy Joy Joy Peace Peace  love001  love001 thumbsup thumbsup yes yes newsm08 smile3521 newsm51 newsm03 http://instagram.com/p/wtk8K0yiuS/?modal=true

# 716
парас качи нова снимка на сара немога да я кача явно нещо неми се получава при качването от инстаграм незнам защо затова ще помоля някой да я качи много е сладка буквално  Joy Joy Joy Peace Peace  love001  love001 thumbsup thumbsup yes yes newsm08 smile3521 newsm51 newsm03 http://instagram.com/p/wtk8K0yiuS/?modal=true

Не успяваш, защото от instagram е малко по-специфично. Не се притеснявай - ето снимката. Сара наистина е уникално сладка и забавна ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  smile3533

# 717
Забелязвате ли, че Парас напоследък е много активен. Постоянно качва снимки на Сара. Заедно са и в отбора по крикет. Ангад почти не се появява вече с тях. Имам чувството, че май не е само много добър приятел на Сара и Ангад, който им служи за "параван". Като че ли има някаква промяна в отношенията им. Ох, никак не ми се иска да е така. Ние с такова нетърпение очакваме да видим отново Ангад и Сара да се появят заедно. Дано това скоро да се случи!  Praynig Praynig Praynig

# 718
Забелязвате ли, че Парас напоследък е много активен. Постоянно качва снимки на Сара. Заедно са и в отбора по крикет. Ангад почти не се появява вече с тях. Имам чувството, че май не е само много добър приятел на Сара и Ангад, който им служи за "параван". Като че ли има някаква промяна в отношенията им. Ох, никак не ми се иска да е така. Ние с такова нетърпение очакваме да видим отново Ангад и Сара да се появят заедно. Дано това скоро да се случи!  Praynig Praynig Praynig

Честно казано Парас винаги си е бил така активен! Ако човек разгледа профила му ще види, че и преди е качвал доста снимки на Сара. Просто понякога заключва профила си и не може да се види, но понякога го отключва. Преди не сме пускали толкова активно всичко, което излезе. Известно време Сара и Парас явно имаха някакви търкания и проблеми - съдя по това, че тя въобще не се появяваше с него. Дори спря да го следва. После покрай старта на шоуто, когато започнаха промоциите и когато вероятно са започнали записите на някои мачове тя отново започна да се появява с него. Добави го отново и отново започна да демонстрира близост с него и т.н. Те още от началото са в един отбор. Незнам дали предварително някой подбира кой къде да играе, но Ангад не беше включен в нито един отбор. В последния момент обаче се е присъединил към един от отборите, за да може и той да участва в това шоу. Вярвам, че скоро ще го видим - иначе би било глупаво.  Peace

И аз много се дразня, че в последно време Сара и Ангад не се появяват никъде заедно, но вероятно е защото са заети. По партитата обикновено тя ходи с тези от отбора си. Да не забравяме, че снима игрален филм, пък сега се е присъединила и към някакъв сериал. Ясно е, че вероятно отдавна е давала онова интервю, че с Парас са само добри приятели. Определено се показват като двойка. Сега е нормално да ходят насам натам, но според мен едва ли нещо се е променило. Надявам се всичко да е наред. Парас на 2 пъти писа на Ангад ... Praynig

Според мен Парас е добър приятел на Сара и Ангад, но трябва в скоро време да влезе в ролята си. Искам да видя Сара и Ангад заедно. Нови снимки, клипчета - дори Парас да е там, после да ги остави малко насаме, но искам да видя Сара и Ангад.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Може би сега не е имало толкова големи и важни празници, за да се събират. Дано скоро го направят ...  Praynig Praynig Praynig

Гледам, че Ангад не се снима толкова с жена си, това не значи, че не я вижда. И Сара не пуска всеки ден снимки с Парас, както и той - но сигурно се виждат. Мисълта ми е, че нали пишеше, че Сара и Ангад живеят наблизо. Вероятно се виждат, но не ни пускат снимки. Може би и умишлено не излиза нищо за това шоу докато не се излъчат епизодите. Само за първия мач беше ясно и пускаха неща. После се потули. Дано ни изненадат с нещо. Така искам да ги видя пак заедно. Вече и аз не знам какво да си мисля, но се моля всичко да е наред. Все пак хубавите неща стават бавно, а от опит знам, че когато човек много се надява и чака да му пуснат нещо - точно тогава то се бави. Все пак Дай Боже скоро да видим нова общи снимки на Сара и Ангад заедно ...
Praynig  Kissing Heart txtloves

# 719
Намерих една снимка/колаж на Сара от някакво парти дето е била със сестра си и хора от отбора й! Не съм сигурна точно кога е било, но тя е много сладка ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт