Сара, Ангад, Киншук и Парул в Цветовете на любовта и след това - Тема 1

• 115 953
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Така и така съм почнала поне да споделя нещо. В деня на старта на шоуто реших да кача снимката на Сара, Ангад и Парас от Делхи. Адресирах я до тримата като пожелах успехи на отборите им и написах, че ги моля от сърце за нови общи снимки. Написах и други неща, а после Парас ми хареса снимката и поста. Това би трябвало да значи, че е харесал написаното и е съгласен с мен. Сега ще ви пусна това което им писах. Дано изпълнят молбата ми - искам нови снимки. Не ни остава друго освен да си чакаме пък дано ни зарадват скоро ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves Praynig Praynig Praynig

Днес стартира Box Cricket League! Успех на двата отбора. Кога ще бъде мача между Rowdy Bangalore и Ahmedabad Express? Моля ви от сърце - ние искаме нови снимки заедно. Най-добрите приятели завинаги. Обичам ви. Целувки от България Ангад, Сара, Парас

# 721
Забелязвате ли, че Парас напоследък е много активен. Постоянно качва снимки на Сара. Заедно са и в отбора по крикет. Ангад почти не се появява вече с тях. Имам чувството, че май не е само много добър приятел на Сара и Ангад, който им служи за "параван". Като че ли има някаква промяна в отношенията им. Ох, никак не ми се иска да е така. Ние с такова нетърпение очакваме да видим отново Ангад и Сара да се появят заедно. Дано това скоро да се случи!  Praynig Praynig Praynig

Така искам да ги видя пак заедно. Вече и аз не знам какво да си мисля, но се моля всичко да е наред. Все пак хубавите неща стават бавно, а от опит знам, че когато човек много се надява и чака да му пуснат нещо - точно тогава то се бави. Все пак Дай Боже скоро да видим нова общи снимки на Сара и Ангад заедно ...
Praynig  Kissing Heart txtloves
Роси, не знаеш колко се надявам да си права и всичко при Сара и Ангад да е наред! Аз също се надявам много скоро да ги видим отново заедно. А и сега наближава Коледа, а казват, че на Коледа стават чудеса. Дано и нашите желания се сбъднат! Дано! Дано! Дано! Praynig Praynig Praynig

# 722
Роси, не знаеш колко се надявам да си права и всичко при Сара и Ангад да е наред! Аз също се надявам много скоро да ги видим отново заедно. А и сега наближава Коледа, а казват, че на Коледа стават чудеса. Дано и нашите желания се сбъднат! Дано! Дано! Дано! Praynig Praynig Praynig

Дай Боже! И аз затова се моля ...  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 723
Сара пусна нова невероятна снимка! Пише, че довечера ще излъчат епизода на Sasuraal simar ka, с който тя влиза в сериала. Сара е прекрасна - много красива и сладка. Обожавам я ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 724
Изглежда снощи Ангад е бил на парти! Ето 2 прекрасни снимки. Така ми се иска и Сара да е била там, но вероятно е била заета. Ангад е невероятен ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 725
Още една снимка на Ангад от това парти ... smile3525  newsm76  Kissing Heart

# 726
Преди малко Сара пусна нова снимка! Изглежда тук е зад кадър от сериала, към който се е присъединила. Много е красива ... smile3525 newsm76 Two Hearts

# 727
Излезе 5-ти епизод на Box Cricket League! Тук можете да видите мача между отбора на Ангад - Ahmedabad Express и Pune Anmol Ratn. За съжаление Ангад го нямаше нито в игра, нито на резервната скамейка. Няколко от играчите на отбора липсваха. Направих си труда и изгледах целия мач, но той не се появи. Най-важното е да бъде, когато отбора му играе с този на Сара. Иначе би било много жалко.  newsm10 newsm76   Praynig Praynig Praynig

Гадното е, че отбора на Ангад загуби мача! Иначе беше много интересен. Шоуто е страхотно. От познатите лица от сериалите излъчвани тук на резервната скамейка може да видите Виир и Ичка от "Моята карма". Аз не го следя, но съм ги виждала и просто го отбелязвам - те са от отбора на Ангад ...
Peace

# 728
Ето няколко нови интервюто на Сара пуснати днес! Имало е специален екип на снимачната площадка на сериала към който се присъедини. Тя е много красива и сладка. На първите 2 клипа говори сама - на другите е репортаж от сета и интервю на нея и главния в този сериал. Личи си, че Сара доста се забавлява - закачат се. Тя каза, че познава него и някои от останалите актьори от преди. Смята ги за приятели - много е общителна.  smile3525

Прочетох едно кратко резюме за въпросния сериал и буквално паднах от сюжета. Две сестри се омъжили за двама братя, но пък едната се разменила с другата, после след време тръгнала да се жени другата - но се разменила със сестра си и още куп други безумия. Направо гледах като препарирана. Така прочетено нищо не разбрах - а от сериала са минали над 1050 серии. Направо се чудя как сериали с подобни сюжети стоят на екран толкова дълго. Сега главната героиня имала инцидент според сюжета и лицето й станало неузнаваемо. Затова влиза Сара в нейната роля. И понеже това е важна новина - всички медии са я отразили.  newsm78

Аз желая на Сара много успехи, но се надявам временно да е в този сериал. Тя заслужава нещо по-добро. Освен това феновете на Авика Гор се бунтуват срещу влизането на Сара и си искат Авика обратно. Въобще дълга и широка ...  Peace

Искам сериал, където Сара да е главната и да играе от началото до края. Сериал с хубав сюжет - и най-вече сериал, в който да си партнира заедно с Ангад. Знам, че в момента това не изглежда да се случи скоро - но дано след време стане. Те също го искат - феновете го искат. Дано и сценаристите се смилят и ги поканят заедно ...
Praynig Praynig Praynig

https://www.youtube.com/watch?v=o_UrzWADnpU

https://www.youtube.com/watch?v=nbmg0Dcteo0

https://www.youtube.com/watch?v=Vy29oLZvXqY

https://www.youtube.com/watch?v=GQ26p_LJk00

# 729
Намерих една прекрасна снимка на Сара с човек от отбора й по крикет! Вероятно е от преди време, но тя е много красива и реших да я пусна ... smile3525

# 730
Днес са правили репортаж и от снимачната площадка на новия сериал на Киншук - Tum Aise Hi Rehna ! Има интервю с Киншук и партньорката му в сериала Шефали Шарма. Много са забавни - смеят се, закачат се, правят си шеги - тя дори пее. Киншук е много сладък и чаровен. Сериала му е интересен и на моменти доста забавен. smile3525 newsm76 Two Hearts  love001  Mr. Green

https://www.youtube.com/watch?v=4Gvkq-yxO-Y

https://www.youtube.com/watch?v=Cu54Fcj4Hho

https://www.youtube.com/watch?v=ghiShzdNV7c

# 731
здравейте незнам дали това е по темата но интервюто с актрисата която играеше Васу в цветовете ми се стори интересно и реших да го споделя с вас (интервюто е старо може да стего виждали аз го виждам сега ) Simple Smile Интервю от 2006г.:
На 6 декември 2006г. актрисата празнува рождения си ден и дава интервю относно работата и брака си.
"Женени сме от 18 месеца. Беше знамение, че на участието ми в Meri Life Mein Uski Wife срещнах Амит. Много бързо се опознахме и разбрахме, че сме създадени един за друг. Тъй като и двамата сме християни, направихме скромна сватба в местната църква."
Сиима снима в сериали и продукции като: Kismat ,Hasratein, Padosan, Naagin, Gharwalli Uparwaali.
Последните две години участва в Мис Индия и споделя: "Не играя кралица на красотата в този сериал".
Сиима обаче категорично отказва да играе отрицателни роли засега: " Не си придавам важност, просто не желая да съм "изкусителната кучка", която публиката "обича да мрази". Всъщност съм позитивна и духовна личност, въпреки впечатлението, което оставям. Но все пак имам и роли, които потъват в тъмните сенки, където мръсните ми номера са оправдани".

Интервю относно ролята и в Цветовете на любовта от 2009г.:
Сиима споделя за героинята си: "Името и е Васундхара Раджванш. Играя ролята на независима жена, която управлява всичко. Всичко се случва по нейна приумица. Въпреки че е много силна жена, около нея има някаква мистерия. Цялото семейство я слуша и се подчинява на желанията и. Васундхара е интровертна и пази всички емоции в себе си. Тя не споделя с никого и се дистанцира от останалите."
Актрисата споделя, че предизвикателствата на тази роля са я накарали да приеме: "Нищо специално не ме накара да приема ролята. Ако добрите роли застават на пътя ти, трябва да ги приемаш. След като съм отдавна на тази сцена, никой не очаква да приемам всякакви роли. Избирам внимателно и не правя компромиси с ролите си."

# 732
nzdqtv - благодаря за интервюто ...   bouquet

Ето 6-ти епизод на Box Cricket League! Тук ги няма нито Сара нито Ангад, защото дават мача между отборите Delhi Dragons и Chandigarh Cubs. Пускам го, защото може някой да следи цялото шоу ... newsm10

# 733
парас качи нова снимка на него исара много са сладки   bouquet  bouquet newsm03 Two Hearts

# 734
видях едно старо клипче на което са сара и ангад извършват някакъв ритоал май там са също детето на ангад и жена му също и парас но той несе вижда мола ако някой имама мнение нека да го изкаже Simple Smile https://www.facebook.com/video.php?v=1521405301451860&set=vb … ype=2&theater

Общи условия

Активация на акаунт