Кога си купихте количката?

• 8 161
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Месец и половина преди да родя, заедно с кошарката. След това купих и шишетата и това бяха всичките ми покупки до раждането! Доставиха ми ги вкъщи малко преди да родя, защото трябваше да поизчистим и подредим преди очаквания момент.
Като си я харесала, я капарирай поне.

# 61
Купихме количката след като родих ,всъщност според мен няма значение кога ще се купува Rolling Eyesимаш още време Peace

# 62
В началото на 9-ия месец!

# 63
Когато бях в 7-ми м. си накупихме всичко. Simple Smile

# 64
Количката си я избрах преди да родя. След като родих ходихме до магазина и я купихме.

# 65
Към 8 месец я купих. Щом си я харесала-купувай!

# 66
Тамън влезнах преди няколко дни в 8-ми месец и я купихме  Wink

# 67
Количката беше едно от нещата, за които не бързахме особено - купихме я чак Ники като беше на 2 месеца. Не че не е излизал през това време, почти всеки ден съм го изкарвала навън въпреки минусовите температури (още от 20-тия ден, за ужас на свеки, според която 40 дена трябвало да се запечатаме вкъщи и аз, и детенце, защото .... всъщност не помня защо, да не говорим, че аз излязох да се разходя на втория ден след изписването), но си го носех в една удобна кошница (специална за бебе, де, не пазарска Simple Smile), първоначално така ми беше по-лесно.

После вече имах достатъчно време и сили да обикаляме, да се чудим и да избираме количка, така че да е най-добрата възможна.

# 68
  • Sofia
Купихме я след раждането, ама не заради бабините деветини, а защото не си бях харесала.
Моят съвет е купувай Peace

# 69
Купиха ми я( не аз, а свекър ми) 2 седмици преди да родя.

# 70
Количката купих в деня, в който ни изписаха от родилния дом.
Но щом си си харесала количка купувай смело. Peace

# 71
  • София
Аз също бях в 7м. когато си купихме количката. Страдам от суеверия и за мнгого неща се колебаех, но в крайна сметка имах всичко, доста преди да се роди детето.

# 72
  • Sofia
За мой срам я купихме ,когато бебето беше на 3 месеца. EmbarassedВики се роди за Коледа,а ние я купихме март месец.Преди това я извеждах с кошницата по-малко,все ме беше страх да не настине

# 73
  • София
Аз я взех в края на 7-мия месец. Така че сега му е времето да се обзаведеш с количка!  Simple Smile

# 74
Ние каличката я взехме 2-3 седмици след като се роди Жори,през тона време го извеждахме малко на терасата за да свикне постепенно с въздуха.Не сме умували,на място отидохме и избрах Чиполино,нямала съм кой знае какво предпочитание към марката Wink

Общи условия

Активация на акаунт