Кога си купихте количката?

• 8 153
  • 123
  •   1
Отговори
# 75
ПЪрво ми казаха че ще са близнаци и още на третия месец я купих но в 7месец разбрах че ще е момиченце и бързо я продадох и си  взех като родих веднага.Бяха ми я запазили докато изляза от родилното.Като и двете колички са втора употреба.Много запазени.

# 76
Един месец след като родих,но защото ми бяха дали една използвана,която излезе супер куца и тежка.

# 77
След 40 ден!

# 78
Купихме я след раждането, ама не заради бабините деветини,  Peace
         Не се притеснявай от предрасъдъци.Има един американски сайт,който с интерес разглеждам и установих,че те отделят и обзавеждат детска стая едва ли не когато са забременяли.Така,че смело купувай всичко което ти харесва за малкото човече.Така ще имаш избор ТВОЙ ,а не на свекито защото мъжете обикновенно слушат майките си в този момент,а не тъщите.Желая ти лека бременност и леко раждане когато му дойде времето.Успех.

# 79
И ние след раждането  Peace

# 80
  • Севлиево
свкърите я купиха ден-два след като родих.

# 81
Купих си количка точно в седмия месец и слава Богу, че направих така, защото в 9 месец бях тежка и трудно подвижна. Едниствения минус е, че и тече гаранцията докато ти си бременееш, но пук ако е здрава, едва ли е толкова важно.
Успех!

# 82
Аз съм си харесала два модела - едната е комбинирана (неудобство - по-тежка е), а другата е лятна (неудобство - дръжката на се превърта и бебо само напред гледа). И понеже не мога да реша, ще чакаме да се роди бебо първо и отгава според неговия темперамент да я купуваме.

# 83
Купихме я като бях в осмия месец и всичко останало подготвихме предварително.

# 84
  • Sofia
В 6ти месец я купихме. Имаше само една от този модел и ме беше страх да не свърши, докато родя Laughing

# 85
След като родих,не е добре да се избързва!

# 86
  • София
Тъкмо сега му е времето_купувай я,Щом си я харесала и няма да търсиш пове4е. Peace
Аз също си я харесах и си я купих около 7 месец- е да угодя на бабите нищо което купих на бебето не беше в къщи/щура работа- суеверия/-ама всичко необходимо си бях купила!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 87
Бременна съм в осмия месец, но тези дни мисля да свършиме и тази работа.  Peace

# 88
някъде в 6месец както и легло и всичко останало че като си спомня после нямах време да се обърна камо ли да пазарувам по добре си купи нещата по твой вкус преди да родиш много е приятно пазаруването Grinning

# 89
Бяхме я хяресали още преди да родя, а я купихме 2 седмици след като се роди Вили.
Обаче ти щом толкова си я харесала и не можеш да траеш си я купи Peace

Общи условия

Активация на акаунт