Кога си купихте количката?

• 8 150
  • 123
  •   1
Отговори
# 90
Аз пък обратно на другите мнения бих те посъветвала да не бързаш. Мотивите ми са, че не се знае кой роднина ще ти подари количка, това много често се случва и след това ще се мъчиш да продадеш едната и то на голяма загуба. Изчакай да видиш кой какво ще ти подари и тогава си купувай това което нямаш. Е легълце може би ще ти трябва предварително, но обяви пред родата че си го купуваш. Има и още нещо, днес аз оглеждах количките и забелязах, че почти всички на чиполино са нови модели, много по-добри от моделите на  2005 г., а и едва ли веднага като родиш ще хукнеш навън на разходки.
Аз съм на същото мнение.С първото дете бях решила да я купя количката още преди да родя, но познати ме посъветваха да изчакам, защото после може някой да ми подари.Е точно така и стана Mr. Green.С второто вече си имах подръка една количка и затова не се бях засилила да купувам нова.Но въпреки това ми дадоха още една след като родих.

# 91
  • София
Аз свърших тази работа преди има, няма 2 седмици и съм много доволна от факта.  Mr. Green На суеверия не вярвям, защото ако има нещо да става, то непремено ще стане независимо с количка или без.  Peace

# 92
Количката вече си я купихме подарък от майката на таткото, а за креватчето се заеха моите родители и скоро и то ще е готово. Искам всичко да е готово преди да дойде момента за да не се занимава таткото сам, а пък това си е нещо което трябва да се изпита от всеки Simple Smile Поне аз така си мисля  newsm78 newsm78 newsm78

# 93
  • Толбухин
След като родих

# 94
Аз я купих преди да родя, но като бъдеща майка без опит, не знаех по какви критерии да избирам и после си купих втора. Най-добре събери много мнения на майки и си създай изисквания, а след това потърси точно това, което е най-близко до тях /освен ако не си го направила вече, след като си се спряла на модел/.

# 95
Ние си купихме количката някъде една седмица след като малката се роди. Не е лошо наистина да поизчакате, защото някой може да ви подари. Но ако смяташ, че няма кой да ви подари направо купувай, защото после като се роди бебешорчето няма да имаш време, освен ако бабите не са насреща   Hands Thumbsup

# 96
  • София
Кажете моля къде в София има хубави и не много скъпи колички/мах.300-350лв./
Нямам време да обикалям по магазините и затова ще ми е по-удобно ако ме насочите. Hug

# 97
elix магазин за колички знам срещу Александровска болница казва се ДЕТСКО ЦАРСТВО и е огромен, не съм влизала, но отвън се вижда, че има разнообразие на колички  Peace Дано да ти е от помощ тази информация. Аз си купих количката от пазара и е на TCM комбинирана и много ми харесва нищо, че са само сини Simple SmileSimple SmileSimple Smile Успех, леко раждане и здраво бебче   bouquet  bouquet  bouquet

# 98
Ние я купихме след като се роди бебо, но предварително я бяхме харесали!

# 99
Купувай и не се двоуми Peace
И ние я купихме някъде по това време Wink

# 100
Купихме я, преди да се роди бебо

# 101
 ако си си набелязала нещо,вземи си!

# 102
Няма защо да чакаш,освен ако не си суеверна. Rolling Eyes

# 103
Когато бях бременна в 6м.

# 104
И аз бях в 7-я като я взехме, давай смело.

Общи условия

Активация на акаунт