Кога си купихте количката?

• 8 150
  • 123
  •   1
Отговори
# 105
  • Резерват "Северозапад"
Купих количката след като родих, но я бяхме избрали доста време преди това.

# 106
Когато нещо ти хареса купивай!!Всеки сам прецениява кога да пазарува,има разни бабаини дивитини!Наслади се на удоволствието от това да купиш и избереш нещата на малкото бебоче сама!!Поне това е моето мнение. Laughing

# 107
  • София
Преди да се роди. Бях си харесала една на Чико и докато се чудех, тя изчезна от магазините и се примирих с друга.

# 108
Когато бях в деветия месец

# 109
  • Пловдив
Купихме я 2 седмици след раждането.Преди да родя обикалях магазините и си бях харесала една,когато отидох да я купувам след това,някой ме беше изпреварил,а на мен не ми се ходеше пак за количка,бях се настоила,че това ще е денят,така че си харесах друга.Така е който се мота...

# 110
  • София
Сега съм в седми месец, купих я буквално преди 3 дни. Много съм доволна, че не се поддадох на тъпи суеверия "да чакам" или "че има всичко по магазините и няма да се свърши", защото практиката често показва обратното. Не толкова, че въпросната количка ще изчезне от пазара, а че с идването на по - хубаво време търговците незнайно защо решават да вдигнат цените. Затова те съветвам ако харесваш нещо и то ти се струва изгодно и си убедена, че впоследствие няма да съжаляваш - взимай го, да не те е яд!  Wink

# 111
Аз имах една "временна".Новата ни я подариха колегите на мъжа ми около месец след,като се роди Бобсъна.

# 112
  • София
взехме от познати ое преди да родя,в последствие купихме такава каквато на нас ни е удобна,но това след като се роди мъника и усетихме недостатъците на тази която бяхме взели

# 113
Купихме количката около два месеца преди да се роди беба.
Не съм суеверна и исках да бъда готова, а не после да обикалям.
Ако си харесала нещо-купувай го.

# 114
Докато бях бременна, с мъж ми бая обикаляхме магазините да си харесаме количка. Май бях 8м, когато си избрах, но я взехме 1 седмица след изписването. Изчаках, защото знаех че ще е подарък, ако сама си я купувах щях да си я купя веднага.

# 115
Като бях бременна с мъжа ми постоянно обикаляхме из магазините и оглеждахме моделите - голямо гледане и харесване падна ooooh! Като се роди бебчо(някъде месец след раждането) отидохме до магазина и купихме. Grinning

# 116
  • София, център
2 седмици преди секциото!

# 117
И аз като теб съм си харесала много една количка,но мисля сега само да я капарирам и като дойде момента да я вземем.Ако я харесваш наистина много,а поради някаква причина се колебаеш да я вземеш от сега защо не я капарираш и така ще си по -спокойна.

# 118
  • Бургас
Аз много искам да купя количка на бебето. Вече съм в 8-ми месец, но там е проблемът, че не знаем бебето момченце или момиченце е. Как мога да постъпя в тази ситуация?

# 119
  • на кой му пука, майна
Всичко си купих преди да родя, включително и количката

Общи условия

Активация на акаунт