Автоимунен тиреоидит на Хашимото (35)

• 81 356
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Lyub,ти от колко време си на този режим и как са ти изследванията към днешна дата? В смисъл повлияха ли се кръвните изследвания от режима? А, то ти пък пиеш и лекарства. При кой се лекуваш? Това преддиабетно състояние задължително ли после преминава в диабет?

# 661
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
Seti Beti аз обременяването го правих през юни и сега трябва да го повторя през януари.Лекувам се в Пловдив при д-р Христо Георгиев.Той ми обясни че е опасно и ако не спазвам ограничения може да премине в диабет.Но най-странното, е че аз винаги съм била с високи показатели на обикновената кръвна захар при изследвания и личната ми лекарка ми е казвала, че всичко е ок, т.е. винаги кръвната ми захар е била на горната граница.Докато кято занесох кръвните си изследвания на ендото и той като ги видя ми назначи обременяването с глюкоза и така се откри проблема.А по време на двете ми бременности не съм имала проблеми.При услове, че проблема се откри почти 1,5г. от раждането.

# 662
  • София
Здравейте, момичета  Heart Eyes Някоя от вас пила ли е Мурсалски чай? Ако да моля споделете мнение.

# 663
Момичета , на Начев ли да звъня за час  за приема му в  Майчин дом и в другите центрове които приема ! Спешно ми е да ме вмъкне до Нова година !

# 664
Направо утре сутрин отивай в Майчи дом, сядаш и чакаш да ти дойде реда. 14-ти кабинет.

# 665
От  колко до колко часа е там !

# 666
От 8 до към обяд.

# 667
 red_violet между 8 и 9 гледай да си там. Ако не и ти е по- удобно - тази събота ще преглежда в Надежда. Аз имах записан час за 17,30, но го отмених.

# 668
бЛАГОДАРЯ ,  ще видя как ще го вмъкна утре между прегледите !
Ами утре ще бъда сутринта в Надежда  , в 12.00 пак трябва да се върна там  , ще видя дали ще успея да си запиша час за събота в Надежда !

# 669
Преглед/включва и ехогр./ в Надежда е 50лв.

Аз исках да направя ехо там и да ми види резултатите от ОГТТ, но му звъннах вчера и каза да не правя такъв, понеже съм на диета основно бавни въглехидрати и свинско месо/ заради вероятна алергия при бебето/ и ако се наложи лечение няма как да ми помогне. Ще пусна само ТСХ и липиден профил и ще ходя в Майчин дом.

# 670
  • София
В четвъртък след 15:00 часа преглежда и в  СБАЛАГРМ •София•

# 671
# 672
Здравейте, момичета  Heart Eyes Някоя от вас пила ли е Мурсалски чай? Ако да моля споделете мнение.

Аз съм пила. Какво те интересува?
Много вкусен чай. Купих си от Родопите, като бях на почивка.

# 673
  • Sofia
и аз съм пила и пия/днес съм на такъв/,не мога да кажа че ми е много вкусен,както ми е липовия...

купих си и някакъв екстракт от мурсалски чай/днес ми го доставиха/,но още нямам мнение за него,пие се на ден по 10-15мг. http://apteka.framar.bg/30033825/%D0%BC%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B0% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 21:40 от Doli

# 674
  • София

Аз съм пила. Какво те интересува?
Много вкусен чай. Купих си от Родопите, като бях на почивка.

Ами понеже го водят за имуностимулиращ, та въпроса е подходящ ли е за нас?

Общи условия

Активация на акаунт