"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 103-та тема ;)

• 30 091
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
ади срещата с колелото

колко неловко .. Мира вика, че не можели да говорят, Яманчи пита за Ню Йорк. Мира пита за Мерт. и за телефона. Ейлюл и била казала. Мира била доволна от положението си. И че сигурно Яманчи е прекарал хубаво на яхатата, момчетата и били казали. Дорук и Бурак били за два дни при тях. нямал приятела сега в момента и Мира му казва, че хубаво бързо били му пуснали яката. И той и казва за Крачола .. тя вика, че като били рзделени не ги интересувало акво прави другия.,

# 31
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много сладки бееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 32
Ама ква е тая яка?  newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy

# 33
Мерт вика, че била пораснала Гамзе. Мира иска да отиде у тях, но Ейлюл отивала във фондацията на АШК

Мерт минал за малко и даже си тръгва.

Ейлюл го пита зашо си тръгва? А той казва, че само искал да я види какво прави. Тя му казва, че всичко си било същото. Пита дали той се е оправил. Той казва, че той я е изхвърлил от живота си. оставил я е сама, изоставил я е, а тя най-много се страхувала от това. тя не му е ядосана, но е обидена. Мерт е дошъл да говорят за това.
Ушатия гаааааааааааааад.
Ейлюл е дала комиските му на ушатия, Мерт се адосва. И Узай правил комикси.
Много приличал стила му на този на Узай, а Мерт казва, че явно били ортаци и в това.
И да приключат, да запчонат от нулата.

# 34

Нали Яман и каза в 38-ма серия да го остави да си иде, да му пусне яката (буквално комшиите имат такава приказка)

# 35
ади в унито .. ади Мерт казва за Узай .. ще учи с тях и в кл;уба за комикси се записал. Мерт иска съвет, а Яман му вика да не му пука. Да си хванел и той момичета.

ади пак внучката ... ами дрисла .. много мразя такива дрисли ..

Мерт предлага да я поканят ... уж за да дразнят Ейлюл (или може би Мира)

# 36

Нали Яман и каза в 38-ма серия да го остави да си иде, да му пусне яката (буквално комшиите имат такава приказка)

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Laughing Laughing

Ама много слаба актриса тая внучка, беее  ooooh! ooooh! ooooh!

# 37
Мерт се радва на Туче

Хале вика, че след като го зарязала Мира чакал пред тоалетната

адиииии и тези си дойдоха

ох беее на АШК му стана мъчно за Ендер ....

АШК казва на Седефче, че много се е затъжил за нея.

Седеф казва: По-добре да бях чула това при други обстоятелства.

басиии, те ще са състуденти. Тази му вика, че нали баща му бил богат, а Яманчи казва, че той не му е баща. Явно стипендиантите учат отделно.

# 38
  • Пловдив
Ани, благодаря за превода!
На мен толкова много ми забива, че почти се отказах да гледам..... #Crazy

# 39
Нещо май съм отвикнала от гледането онлайн. #Crazy Не можах много да разбера.  SickНапример тази чернокосата нали уж се запознаха по време на пътуването, как така сега се появи в унито  newsm78

# 40
Аниии  Hug Hug Hug
Хайде все красиви неща да пълнят темите за новият сезон Grinning Grinning Grinning
Да  видим как се връща любовта на Ямира още по-силна   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Е ,ще се поядосват взаимно,то се вижда,ама така сдобряването ще бъде по-сладко  Wink Wink Wink

# 41
Aни -обичам те  Hug Hug Hug Hug Hug,ако не си ти съм пълна нула,благодаря че те има   bouquet

# 42
Вениии, къде сииии?  Sad Sad Sad

Кво остана? Сутришната засечка  Crazy Crazy Crazy и партито   Party Party Party Party

# 43
А пък Седеф уж в началото живее у Фарук, а сега ще се мести при СЕЛИМ  newsm78 #Crazy newsm78 #Crazy

# 44
  • близо до брега на морето
Къзлар Hugмного ми хареса серията,но очите са ми все влажни Cry.Наревах се - пуууу много бе. И то от първата серия-но като гледам Селим и Мерт, че и Ендер-не моа се запра

Общи условия

Активация на акаунт