"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 103-та тема ;)

• 30 233
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Пфууууе,егати как го изигра Чачко това накрая   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes като че ли вярно го е преживял  Wink Wink Wink
Много добра игра и на Ча и на Серенай.  Peace

# 136
аааа Яманчииииии какво стана бе момче?

май не вярва на очите си  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Май да! Joy Joy Joy
Много наведнъж ги изсипа всички номера на влюбените Еджето. newsm78
Иве,стига си плакала за нашия Казанова. Joy   Joy Joy Като направи постановка с монголката в Унито на Мира сети ли се,че тя може също за страда?! Crossing Arms Нека сега да си сърба попарата ,която надроби. Naughty

Монголка била  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама вярно е такава  Joy Joy Joy Joy

монголка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 137
# 138
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз пък не харесах  епизода #2gunfire #2gunfire

Ади newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 newsm46 лека, утре повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
Много хубаво започна епизода с пустата къща,само неразбрах Седеф и Фарук какво търсят в тази къща  Thinking,що не са си в тях  newsm78

Дани,   Hug Hug те бяха не у Серез, а у Бейлидже.  Peace
да бе в стаята на Мира спеше,ами Фарук нали имаше къща  newsm78

Дани, отговорих ти, не си видяла  Hug Hug Hug

Те са в къщата на Фарук. Нали Седефче продаде нейната си къща на Надир. Фарук живееше в нейната къща.  Peace

# 140
Много хубаво започна епизода с пустата къща,само неразбрах Седеф и Фарук какво търсят в тази къща  Thinking,що не са си в тях  newsm78

Дани, ами те са в къщата на Фарук. Нали Седефче продаде нейната си къща на Надир.  Hug Hug Hug

Тя откъде да го знае това, като не е гледала с превод  Mr. Green Mr. Green

Ами Нушито да беше превела епизодите  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Тая пък кво се мотае  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Joy Joy Joy

# 141

Гледа,гледай,хубаво виж как си направи живота гаден  Naughty Naughty Naughty

Точно - сам си го направи.  Naughty Naughty Naughty Naughty

Стига дееееееееееее Много сте жИстоки  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Щооо  Naughty Naughty Naughty
Нали сам той каза на Мерт,че всичко с Мира е битти  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms защо сега му секна красивата усмивка  Close Close Close  да си се бори с тая  Пепеляшка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 142
Да ви кажа,много хубав беше епизода-на един дъх го взех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички ми харесаха с изключение на новите навлеци-отврат са  Naughty Naughty Naughty каста тука е супер - по-грозни и отвратителни не могат да бъдат  Sick Sick Sick
Нооо  Naughty Naughty Naughty и тук има изключение-тая журналистката я одобрих...засега  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И на мен всички много ми харесаха. Сториха ми се разхубавени, даже и АШК  Laughing Laughing Laughing Laughing Узай не ме дразни. Когато косата му не е зализана, даже и ушите му не се виждат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тая миска със затворени очи ли са я избирали бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 143
Монголката много пипа   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 144

Стига дееееееееееее Много сте жИстоки   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Нали сам той каза на Мерт,че всичко с Мира е битти  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms защо сега му секна красивата усмивка  Close Close Close

Защото той не го прави за кеф, а за я отдалечи от себе си   Cry Cry Cry

# 145
Монголката много пипа   #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Па сега й паднало  ooooh! ooooh! ooooh!
Тя и селфката бая го наплюнчи  Sick Sick Sick

# 146
Да ви кажа,много хубав беше епизода-на един дъх го взех  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всички ми харесаха с изключение на новите навлеци-отврат са  Naughty Naughty Naughty каста тука е супер - по-грозни и отвратителни не могат да бъдат  Sick Sick Sick
Нооо  Naughty Naughty Naughty и тук има изключение-тая журналистката я одобрих...засега  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
И на мен всички много ми харесаха. Сториха ми се разхубавени, даже и АШК  Laughing Laughing Laughing Laughing Узай не ме дразни. Когато косата му не е зализана, даже и ушите му не се виждат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама тая миска със затворени очи ли са я избирали бееее  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И мен не ме дразни Узай, чак ми е сладък  Crazy Joy Joy Joy Joy
Но миската е като рисунка с молив, през която е минала гумичката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147

Стига дееееееееееее Много сте жИстоки   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Нали сам той каза на Мерт,че всичко с Мира е битти  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms защо сега му секна красивата усмивка  Close Close Close

Защото той не го прави за кеф, а за я отдалечи от себе си   Cry Cry Cry
Не става  Naughty Naughty Naughty сърце не дава  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148

И на мен ми хареса Дениз.  Peace Наистина искренно съчувства на Селим.  Peace И много и е мъчно за Ендер, но чу Суде и Синан  Joy Joy Joy Joy не знам дали Ендер ще и харесва след това, което разбра.  hahaha hahaha
А щях да пиша за Дениз и забравих. Тази актриса съм я гледала в 2 сериала все в неприятни роли и може би заради това никак не ми беше симпатична, дори и визуално. Тук обаче ми хареса и я намирам за хубава  Peace Peace Laughing Laughing Laughing Със Селим ще бъдат хубава двойка.

# 149
Яманчи се превърна в женкар.  ooooh! ooooh! ooooh! Знаех си, че Едже ще тръгне в гадна посока.  Naughty Naughty
Може би си е бил такъв в Тозлудере, а в Алтънкой понеже е пришълец имаше коплекси и затова не беше такъв, пък и се влюби.  Heart Eyes
на яхтата изведнъж се почувства стария Яман и скачаше от момиче на момиче. На всяко пристанище по една.  Joy Joy Joy
Но монголката наистина го заинтригува, щото се правеше на интересна.  ooooh! ooooh! И продължи в унито да прави напук. Ако не беше видял снимките с Крачола и Мира как слиза с него може би нямаше да го направи. КОй знае?  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт