Есенни багри в РУСЕ

• 47 075
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря  Blush

# 106
Къде е този Екомузей - нещо не мога да се ориентирам? А и ул. Етър не ми говори нищо.  Rolling Eyes  Това все пак е някъде около СОУ "Христо Ботев", нали?  Thinking

# 107
ей, открихме го...голяма лудница беше....
та спешъли фор ю
Екомузей - работно време понеделник-неделя 09.30-18.00 ч
цени билети:
възрастен - 4 лв
група възрастни над 5 човека - 3 лв
деца, ученици, студенти, пенсионери - 2 лв
група деца над 5 човека - 1 лв

Много благодаря за информацията  Hug , ще го посетим тази седмица още.

# 108
Екомузея е пригоден за:
1. инвалиди - има рампа за колички, тоалетна за инвалиди и асансьор
2.чужденци - информацията е двуезична бг/en, както на таблата, така и на мултимедията по екрани, тъчскрийнове и тъч маси..

# 109
  • Русе
Момичета,ходихте ли вече на цирк?
Четох мнения от Варна(там бяха Балкански преди да дойдат в Русе),че тази година програмата им не била много добра и не си заслужава сумата. newsm78

# 110
Ще ходя утре най-вероятно, но приятелка вече води дъщеря си (на 8г). На тях им е харесало, няма много животни (тигрите, папагали и пони по спомен), а мен това ме интересува заради малкия. Относно сумата - лятото дадох 20лв (за мен и детето общо) за един друг глупав цирк който и 5лв не струваше, сега ще дам 30лв (пак за двамата), но този ще е в пъти по-добър поне.

# 111
  • Русе
Струва си цирка, вървете, особено втората част с животните, моторите.

Музеят е точно между Ботев и Чарлино,няма как да го сбъркате. Тази седмица и ние сме там,макар че предпочитаме живите.

# 112
Здравейте, изпуснах темата от месеци.
Хвърлих едно бързо око назад  Simple Smile
все още има познати, но и непознати срещнах.
Аз да питам нещо, има ли съгражданки в темата, на които им предстои да стават мами скоро?

# 113
shanel1982: На мен живот и здраве, но имам още време...

# 114
Шанел, къде се изгуби.  Wink
Радвам се, че отново пишеш.  Heart Eyes

# 115
  • Русе
Здравейте майчета. Някоя от вас ползвала ли е услугите на Дишлиев, относно контрол на теглото? Може ли мнения, както и каква е цената? Предварително благодаря.

# 116
 Hug chibi, тук съм. Новият облик на форума доста помогна да се оттегля от него.
Изпратих дрехите на децата, та пиша евентуално ако някой ще има нужда от дрешки.
Но имайте предвид, че имам 3 деца момчета /за новите лица във форума да уточня/ и някои са прилично амортизирани. Всичко запазих, бих искала да ги дам на някой, който наистина ще ги използва, защото са ми сантиментално много ценни  Embarassed

# 117
  • Русе
Екомузея е пригоден за:
1. инвалиди - има рампа за колички, тоалетна за инвалиди и асансьор
2.чужденци - информацията е двуезична бг/en, както на таблата, така и на мултимедията по екрани, тъчскрийнове и тъч маси..

Благодаря  bouquet

# 118
# 119
Имате ли идея до кога е изложението при дървото?

Общи условия

Активация на акаунт