Есенни багри в РУСЕ

• 46 962
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Някой да има представа дали в нашия град има добър нумеролог?  

# 646
Това с ЕГН-то ме заинтригува и мен. Моля да кажете отговора на Общината.

Днес в това ужасно време светофара на Бозвели и Борисова не работеше - представете си как се минаваше и по чудо нямаше ударени ... обадих се на 112 ... просто не мога да разбера защо не се реагира? Гражданите бе трябвало да сигнализират и незабавно да се прати патрул за регулиране на движението до оправяне на нещата!

# 647

Днес в това ужасно време светофара на Бозвели и Борисова не работеше - представете си как се минаваше и по чудо нямаше ударени ... обадих се на 112 ... просто не мога да разбера защо не се реагира? Гражданите бе трябвало да сигнализират и незабавно да се прати патрул за регулиране на движението до оправяне на нещата!

О, в 7,30 минах от там и имаше катастрофа. Тролеите се бяха заредили до кръстовището на пазара.
Ужасно беше.

# 648
аз съм пътувала в русе - мартен и не са ми искали егн а само ме попитаха на колко години е детето ...издадоха ми и билет

# 649

О, в 7,30 минах от там и имаше катастрофа. Тролеите се бяха заредили до кръстовището на пазара.
Ужасно беше.

ами в 7,50 още беше хаос ... недопустимо ...

# 650
  • Русе, България
Една скромна виртуална почерпка от мен! Детенцето днес пораства с една година! Повече усмивки в този дъждовен, но не студен, ден ви желая!

# 651
Ммм, много обичам шоколадова тортичка  Heart Eyes

Pyjamka, да ви е живо и здраво детенцето и много да ви радва  Hug

# 652
Момичета, някой знае ли какво е работното време на Инвестбанк, офиса, който е срещу университета  Rolling Eyes

# 653
  • в огледалото на живота
Момичета, някой знае ли какво е работното време на Инвестбанк, офиса, който е срещу университета  Rolling Eyes
От 8:30 до 16:30 с клиенти  Peace

# 654
# 655
и на мен веднъж ми се случи това с егн-то, явно физиономията ми на потресена е свършила работа, защото жената ми поиска само датата на раждане, без последните 4 цифри (аз не ги и знам, де) и после 100 ми се извинява и ми обяснява....какво да ви кажа, българска работа, недоизмислена....

# 656
  • България, Русе
Още няма отговор от Общината във връзка с ЕГН-то. То е ясно, че ако пак ми се случи, ще се правя на ударена и няма да го кажа в никакъв случай. Ще пиша пак Simple Smile

# 657
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Още няма отговор от Общината във връзка с ЕГН-то. То е ясно, че ако пак ми се случи, ще се правя на ударена и няма да го кажа в никакъв случай. Ще пиша пак Simple Smile
ехе ти очакваш днес ли отговор - вчера си им писала нали? според мен чакай отговор др. седмица  Peace

# 658
Здравейте!
Pyjamka, да ти е живо и здраво детенцето.   bouquet
Това за ЕГН-то не е от вчера. Ние пътуваме по линия Русе-Плевен с Юнион Ивкони, от както сина ми стана на 1 година. Издава се нулев билет, на който пишат първите 6 цифри от ЕГН-то. И само тях искат всъщност. Това е, за да могат да си отчетат билетите после. Случвало се е, покрай празници или по други дестинации, да пътуваме с други фирми - и там е било така.

# 659
Pyjamka, да ти е жив и здрав рожденника и да има много, много късмет   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт